Napi cukiság

H&M Eyeshadow multi



A H&M új palettája. *.* Nekem is van egy régebbi H&M palettám amit nagyon szeretek és napi szinten használok. Ebben az új palettában 24 matt és selyemfényű, illetve csillámos szín van és csak 2100Ft-ba kerül. Szerintem nagyon megéri beruházni egy ilyenre. :)

Mit szóltok hozzá?

Megjegyzések

  1. Hmmm elgondolkodtató :) Eddig úgy voltam vele, hogy nem vennék olyan boltból sminket, ahol inkább a ruhák a fő termékek (F&F, H&M), de egyre több jó véleményt látok pl. az H&M-es sminkcuccokról, szóval ki tudja :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szépek a színek, a bal alsó sarokban az a 2 szín viszont csodálatos *-*

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek Elízzel, olyan gagyinak tűntek eddig nekem, de lehet hogy énis beruházok egyre :))

    VálaszTörlés
  4. Nekem csak egy két szín tetszik erről a palettáról, így nem hiszem, hogy beruháznék rá!

    VálaszTörlés
  5. Nekem van jó pár H&m-es sminktermékem, és azt kell, hogy mondjam, az ecsetek nagyon jók, a paletták zöme is (de általában szokott kint lenni egy, ami tapizható) a szájfények nem valami jó minőségűek, bár ez relatív, mert a drogériás átlag minőséget pl megütik. A lakkok nagyon szépek és tartósak, a monok többnyire elég gyengusok, sajnos. Jelenleg is két H&m palettám van itthon, az egyik a kedvenc őszi palettám :). Ezt most nem hiszem, hogy megveszem, mert úgy érzem palettából van már elég darabom, de ha nem lennének hasonló színeim tuti beruháznék rá, pláne ilyen baráti áron :).

    VálaszTörlés
  6. Nem hiszem, hogy megvenném, nem sok szín tetszik róla :/

    VálaszTörlés
  7. Fúúúú majd megnézem a boltban, nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Eddig még H&M-ben nem vettem semmi sminket, de már gondolkozom rajta.:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép ez a paletta bár én sokallom az árát.

    VálaszTörlés
  10. nekem ez kicsit túl metálos:(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)