Mini-Haul

Ismét egy zsákmányos bejegyzés, tulajdonképen azokkal a dolgokkal, amiket a Joy Vásárlási-lázon nem tudtam beszerezni.:)

Motoros fazonú csizmára vadásztam, de sajnos ami tetszett volna abból nem volt már vagy épp volt csak a méretemből nem. :-/ Végül ezt a hibridet vettem, meg amibe azonnal beleszerettem. Picit westernes de van benne egy kis motoros beütés is a szegecsekkel. Nagyon kényelmes, amolyan igazi rohangászós napokra való csizma. :)


Már korábban írtam hogy a hideg hónapokban általában arckrémet váltok, mivel ilyenkor szárazabb a bőröm. Eddig erre nem volt szükség, mivel kifejezetten hideg sem volt, ezért elhasználtam az Alverde mattító arckrémemet. Végül megint a jól megszokottnál kötöttem ki, ugyanis évek óta ezt a krémet használom télen. Nagyon jól hidratál, ahol pedig kell ott mattít. Engem valahogy a hideg hónapok alatt támadnak meg a pattanások, de ezzel az arckrémmel ezt is le tudom győzni. Ráadásul az 50ml nekem kitart tavaszig. :)


Ez egy picit más téma, de anyukámmal úgy döntöttünk idén lila és arany lesz a karácsonyfánk, ezért beszereztünk pár lila díszt. A lila a kedvenc színem és évek óta vadásztam már olyan igazi szép lila díszekre de mostanáig nem találtam ilyet.

Ti vettetek mostanában valamit? :)

Megjegyzések

  1. Ezekben a kategóriákban én is bevásároltam a héten :-)
    Új barna csizma, arckrém a gyógyszertárból és ma megint vettem új karácsonyfadíszeket :-)
    Nálunk mindig színes a karácsonyfa, de minden évben veszek új díszeket is, hogy frissüljön

    VálaszTörlés
  2. Szép a csizma,én is elfogadnám.
    Nekünk is színes a fánk,de minden évbe meglepem magam egy pár szép új darabbal.

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszenek az új díszek :)

    VálaszTörlés
  4. Nálunk kék a karácsonyfa nagynénéméknél meg klasszikusan zöld-piros,más színnel el sem tudnám képzelni.De az én kedvenc színem is a lila. :)

    VálaszTörlés
  5. szépek a lila díszek:) nekünk már pár éve mindig ezüst a karácsonyfánk =)

    VálaszTörlés
  6. Nálunk lila-ezüst fa lesz :D Nagyon szép díszeket sikerült venni

    VálaszTörlés
  7. Nálunk mindig a díszítésnél dől el h idén milyen, eddig idén ezüst masnikat vettem :)Mindig veszek valami újat, pedig így is van annyi... :)

    VálaszTörlés
  8. Nálam spórolás van aktívan. A lila díszek nekem is tettszenek. Nálunk valószínűleg piros-arany lesz a fa. :))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)