Outfitek, frizurák és sminkek az elmúlt hétről

Hoztam néhány képet, amik az elmúlt héten készültek. Próbáltam a sminkeket is lefotózni és tudom hogy nagyon rossz minőségű képek, de egyenlőre be kell érnetek ilyenekkel. Hamarosan lesz jobb fényképezőgépem és akkor HD képeket tudok majd hozni. :)


Ezt a szettet hét elején viseltem, amikor vásárolni és könyvtárba mentem. Egyszerű, picit rockos és nagyon kényelmes. :)
  • Farmer: C&A
  • Öv: Gas 
  • Felső: Tally Weijl 
  • Kardigán: New Yorker
  • Karkötő: Kenvelo 
  • Csizma: Deichmann
Egyszerű, klasszikus füstös szem készült hozzá, a hajamat pedig kiengedve viseltem. 


Ezt a szettet akkor viseltem, amikor anyukámmal karácsonyi díszekre vadásztunk. :) A kardigánt már láthattátok a Joy-os haul bejegyzésben.

  • Farmer: Zara
  • Póló: Tally Weijl 
  • Kardigán: C&A
  • Csizma: Deichmann
A hajamat egy sima, egyszerű kontyban viseltem, a sminkemet pedig lent láthatjátok. Az új Miss Rose palettával készült. 


Sajnos a kép nagyon rossz minőségű, gondolkodtam hogy feltöltsem e, de talán a színeket azért látni rajta. Egy zöldeskék füstös szem volt.


Délután ugyanaz a szett, más sminkkel. Itt klasszikus füstös szemet készítettem és egy bordós-pirosas szájfénnyel viseltem. Ja és hajam is más volt, csak simán kiengedve hagytam. Nem tudom mennyire látszik, de új fazonú frufrut vágtam magamnak. :P


Bad Hair Day. :D Az a tipikus eset, amikor a hajam sehogy sem akar állni, bármit csinálok vele. :D A smink egy természetes, lágy arany-szürkésbarna füstös szem volt, halványpink pirosítóval. Itt csak púdert és korrektort viselek, a többi képen pedig Garnier BB krémet.  Visszatérve az utolsó képre, ezt a sminket és frizurát pénteken este viseltem, egy kis baráti főzőcskézős-forraltborozós összejövetelre. Szivi kedvence ez a smink, ő ruhában, sminkben és frizurában is az egyszerűt kedveli. :)

Jövő héten megpróbálok jobb képeket is csinálni a zöldeskék-füstös szem kreációról, mivel sok kedves megjegyzést kaptam rá és nekem is nagyon tetszett. :)

Kérlek titeket, hogy ha a képek rossz minőségén kívül nincs mondanivalótok, akkor inkább kattintsatok a jobb felső sarokban lévő piros x-re! ;)

Viszont minden más véleményre nagyon kíváncsi vagyok! :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szép és csinos vagy mint mindíg!

    Móni

    VálaszTörlés
  2. az első összeállítás a kedvencem,nagyon laza :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam a második szett jön be, meg a haj, nagyon tettszik.

    VálaszTörlés
  4. azt pedig kihagytam, hogy nagyon tettszik az új desing!! :)) tettszik a a téli hangulat .. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszenek az ilyen posztjaid. (és nem érdekel a képek minősége :) ) Nagyon csinos vagy és tetszik a stílusod!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó a téli háttér, és tetszik a hajad a kibontott hajas képeken. A kép minősége pedig szerintem itt nem zavaró, mert a színek valóban látszanak, és az a lényeg :-)

    VálaszTörlés
  7. Csini vagy minden képen, a kedvencem a C&A-s kék kardigán

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)