How to wear: Wedge Sneaker

A szezon egyik legnagyobb befutója a wedge sneaker, azaz a magassarkú tornacipő. Sokan idegenkednek tőle, sokan imádják és azt hiszem sokaknak tetszik, de nem igazán merik bevállalni, mondván nem tudják hogyan lehetne viselni, beilleszteni a ruhatárukba.
Most készítettem egy kis válogatást, négy különböző stílusú szettel. Természetesen ezer módon lehet kombinálni ezt a kiegészítőt és nem csak ez a négy típus a Szentírás én csak ötleteket szeretnék adni, hogyan lehet viselni, milyen stílusú szetteket lehet kreálni egy-egy darabbal. ;)

wedge sneakers



Az első szett ideális neked ha szeretnél csajosan, szexisen öltözni pl. egy buliba, de nem kifejezetten tudsz magassarkúban menni-táncolni. A wedge sneaker nagyon kényelmes de egyben csajos és nőies darab is. Egy ilyen sima, elegáns fekete darabot be lehet illeszteni a buliszettedbe is, de a hétköznapokon is igazi alapdarab lehet. :)

A második szett egy picit lazább, kényelmesebb, színes szett. Ha kedveled a bohém, vidám öltözködési stílust, akkor egy ilyen feltűnő színű darabbal nagyon cool 80-as évekbeli stílusú szetteket tudsz kreálni. :)


wedge sneakers



A bal oldali szett azoknak tökéletes, akik szeretek a meleg színeket, a kényelmes, puha szetteket. Egy ilyen szerkóban egy rohanós hétköznapon, egy vasárnapi sétán vagy a karácsonyi bevásárláson is jól fogod magad érezni. :)

A negyedik szett egy vagány, picit rockos, egyedi szett. Ha lázadó lélek vagy, szereted a szegecseket és a feltűnő darabokat, akkor így is tudod viselni a wedge sneakert. ;)


Kinek áll jól?
  • Tulajdonképpen mindenkinek! :) Ha alacsony vagy akkor igazi alapdarab lehet a ruhatáradban. Ha teltebb vagy akkor érdemes beszerezni egyet, mivel a magasított sarokrész nyújtja és kecsessé teszi az alakod.
  • Ha kifejezetten magas vagy, akkor próbálj meg kevésbé magas változatot keresni. 
  • Alapszabály: Minél vékonyabb vagy, annál "bumfordíbb" darabot válassz, mivel ez optikailag teltebbnek mutat. Ha pedig telt az alakod, akkor válassz kecsesebb darabot, mivel ettől te is vékonyabbnak tűnsz majd. ;) 
Remélem tetszett az összeállítás és hasznosnak találtátok! Ti viseltek ilyen cipőt? Ha nem akkor viselnétek? Vagy az ellentábornak címezve: Miért nem tetszik nektek? :) 

Megjegyzések

  1. Én megmondom őszintén nem viselném, nem értem a lényegét. Magassarkú, de sportcipőre hasonlít?! Ettől függetlenül láttam már jó összeállítást, ezek is azok :) Akinek tettszik viselje, én kihagyom :)

    VálaszTörlés
  2. A 4. szett mesés. Anya!!! Karácsonyra még beszerezheted! :)

    VálaszTörlés
  3. hát úgy általánosságban nem tetszik, de van 1-2, ami nem néz ki rosszul :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik, de magamon nem tudom elképzelni

    VálaszTörlés
  5. Még nincs, de szeretnék, csak még nem találtam meg a tökéletes darabot. :) Jók ezek a szettek, a barnás tetszik a legjobban talán! :)

    VálaszTörlés
  6. Még nincs ilyen cipőm de szeretnék.:)

    VálaszTörlés
  7. Tally Weijlben vettem egy barnát és hasonló szettben hordom mint a harmadik. :) Kényelmes és jó meleg. :)

    VálaszTörlés
  8. Erről a stílusról azt gondoltam nagyon messze áll tőlem, de most talán még tetszik is... :-)

    VálaszTörlés
  9. Eleinte nekem nem tetszett, de láttam egy lányon aki nagyon jól kombinálta,azóta máson tetszik, de tőlem még mindig távol áll.

    VálaszTörlés
  10. a második szettnél a kék cipő nekem nagyon tetszik, farival tökjól néz ki szerintem:) egyébként alapból lehet ilyen cipőkből nagyon rondákat is kapni, hogy elüt a cipőfűző és a cipő színe, azok nekem sem tetszenek, de az így, hogy ugyanolyan színű, nekem még tetszik is:)

    VálaszTörlés
  11. MIndegyik tetszik, de a harmadik színvilága csodás :)) Egyébként még nincs ilyenem, de lehet be fogok szerezni egyet :)

    VálaszTörlés
  12. A 4. szett tetszik a legjobban, de a többi is nagyon jó :D

    VálaszTörlés
  13. Nagyon vártam ezt a bejegyzést, kiváncsi voltam, hogy te mivel viselnéd :) Szerintem ez a cipő nagyon jól kihasználható, nekem is van egy kékben, deichmannos :) egyszerűen imádom, szinte tényleg mindenhez megy :) tervezem, hogy tavasszal beszerzek egyet feketében is, a barna talpú szegecses zara nagyon tetszik, bár lehetne egy kicsit olcsóbb :(

    VálaszTörlés
  14. Nekem annyira nem tetszenek ezek a szettek.
    Egyszer láttam olyan magassarkút, ami tornacipő volt. Rendesen fekete fehér és fűzős volt. Sőt fel is próbáltam, de nem vettem meg, amit ma már bánok. Bár utcára soha sem hordanék sportos cuccot, mert nem szeretem, de az a cipő kivétel lenne. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)