Nyereményjáték emlékeztető

Ez a bejegyzés nem számít bele a nyereményjátékba!!!

Holnap éjfélig tudtok bekapcsolódni a játékba!A nyeremény egy Essence krémes szemhéjfesték. Ennek a képére kattintva a jobb oldalon tudtok jelentkezni a játékra! Ott megtaláltok minden infót is, de itt is elmondom.

Nem elég csak ahhoz a bejegyzéshez kommentárt írni. Azzal a bejegyzéssel kezdődön, az összeshez kell írni legalább 3 szavas kommentárt! Sajnos úgy tűnt ezt páran megint nem értették meg de már tényleg nem tudom hogyan magyarázhatnám el ennél érthetőbben. :D Akkor tehát nem vehettek részt a sorsolásban ha csak a játékot meghirdető bejegyzéshez írtatok! Mindenhová kell írni legalább 3 szót. Kivéve a megjelölt bejegyzésekhez, mint amilyen ez. 

Akik már részt vettek a játékban, azoknak azt tudom tanácsolni hogy nézzék át a kommentárjaikat hogy mindenhol megvan e a 3 szó és nem veszett e el a kommentár a rendszerben (ez néha előfordul).

Sok sikert mindenkinek! :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)