Mini Haul

Tegnap drogériás-felderítő körúton voltam, de sajnos amit nagyon szerettem volna, azok közül semmit sem sikerült megvásárolnom. A Lovely Baltic Sand lakkok közül a kéket kerestem, de sajnos nem találtam. A másik célpontom Maybelline vízálló spirál volt, de ezt sem sikerült vennem, úgy tűnik az akciót kihasználva elkapkodták őket.
Szerettem volna még szemrevételezni az új Catrice és Essence kollekciókat, de még mindig a gésás és az Oz-os dolgok voltak kitéve. :-/

Viszont a SpectaculART kollekció 499Ft-os áron volt a leárazott dolgok között. A pirosítókba és a highlighterbe természetesen belenyúlkáltak, de egy arany pelyhes lakkot és egy filces tust sikerült megkaparintanom.

Az Essence pedig a Show Your Feet termékeket árazta le, így nevetséges (199Ft)-os áron kaphatóak most. Sajnos a zselés talp és sarokvédők és a lakkok már elkeltek, de egy vízhólyag elleni stiftet sikerült elhoznom.

A másik célpontom egy nyári parfüm volt, amit meglepő módon ismét a Zara-ban vásároltam. :D


 A kincsek. :)


 Az Essence Sun Club tusom már kifogyóban van, ehhez nagyon hasonló precíz végű a Catrice tus is. Ha jól tudom az állandó szortimentben megtalálható a testvérkéje. Ha szeretnétek írok majd róla tesztet is. :)


 Ez a lakk már akkor szerelem volt, amikor kijött a SpectaculART kollekció, de sokalltam az árát. Miután először leárazták már nem találtam és le is mondtam róla, így amikor most megláttam, nagyon megörültem neki. Ő rám várt. :)


Imádom a Zara parfümöket, mert hatalmas választék van belőlük, az áruk is nagyon baráti (3000-6000Ft között mozognak) és nagyon tartós az illatuk. Amit még nagyon szeretek bennük, hogy nem azok a tucatillatok és mivel a Zara nem kifejezetten az az üzlet, amiből minden kisvárosban kettő is van, így elég kicsi a valószínűsége hogy "összefut" az ember azzal a parfümmel amit épp visel.

Amit most vettem az egy gyümölcsös illat, de nem az a tipikus citrusos nyári parfüm, inkább erdei-gyümölcsösnek nevezném. Édes, de nem émelyítő és van egy kis virágos beütése is. 100ml-es kiszerelés, ami 3000Ft-ba került és szerintem nagyon sokáig elég lesz. :)


Ti vettetek mostanában valamit? :)

Megjegyzések

  1. Én csak egy IsaDora ls lakkot, mást semmit. Ez a lakk nagyon szép, nem is láttam még :o Kíváncsi vagyok a tusra is, bár az most van nekem :)

    VálaszTörlés
  2. De szép az a Catrice lakk, remélem látható lesz majd egy manikűrben :)

    VálaszTörlés
  3. Megvettem a Lovely narancsos homokos lakkját, és a Catrice nude palettát.
    Impulzusvásárlásból jött még két NYC körömlakk (csodásak!), és egy NYC szemhéjtus, mert a Catrice minősíthetetlenül rossz.

    VálaszTörlés
  4. Elíz: Szépek az Isadora cuccok, de amit kinézek az általában nincs. :D

    Gabica: Épp azon tűnődök, hogy milyen lakkal kenjem föl. :P

    N: Én csak filces tust használtam tőlük, de azok mind nagyon jók voltak. Amit most vettem az tegnap buliban volt rajtam, reggel értem haza és tökéletesen nézett ki, nem kopott és maszatolódott, viszont simán lejött amikor lemostam a sminkem.

    VálaszTörlés
  5. Igen, említetted, hogy a filces nagyon jó. Én a vízállót folyékonyat vettem meg, és kb. egy hónap után ilyen szürkés lötyi jön belőle, mintha elfogyott volna, vagy nem is tudom. Elég undi,és ha nem figyelek, akkor az egész sminket elszúrja...

    VálaszTörlés
  6. Folyékony tusokkal baromi béna vagyok. :D Zseléshez meg nincs türelmem napi szinten, szóval marad a filces. :D Amúgy én is azt tapasztaltam hogy a folyékony tusok hamarabb tönkre mennek.

    VálaszTörlés
  7. A csillámos lakk tetszetős. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)