Style Of The Week - Oversize

SOTW



Az oversize holmik már évek óta hódítanak a divatvilágban. A hatalmas táskák és napszemüveg, valamint a látványos kiegészítők igazán dívás megjelenést kölcsönöznek. Ezzel a trenddel kapcsolatban nem árt óvatosan bánni az alacsony termetűek, hiszen egy hatalmas táskával vagy egy túl bő és hosszú felsővel épp az ellenkező benyomást kelthetik. Sajnos sokszor láttam már olyan lányokat, akik akkora táskával mászkáltak a karjukon, amibe ők maguk is belefértek volna. Ez egyáltalán nem szexi, inkább nevetséges látvány.
Viszont jó hír, hogy ez a trend szuperül áll a magas és/vagy picit teltebb lányoknak. ;)

Ti szeretitek az ilyen feltűnő kiegészítőket, táskákat és napszemüvegeket? :)

Megjegyzések

  1. A masnis és virágos hajráffal ide! Nagyon tetszenek! :-) Ugyan én a duci lányok táborát erősítem, de tőlem nagyon távol áll ez oversize. Nem tudok magamon egy ilyen szettet elképzelni, máson viszont tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szűk naci oversize felsővel aww :) De a nagy kiegészítők is jöhetnek :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam is ez a párosítás a nyerő. :D

    VálaszTörlés
  4. A masnis hajpánt nagyon tetszik! :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)