Menyasszonyi szett

Nekem személy szerint szimpatikusabb a késő májusi kora júniusi és az augusztusi időjárás az esküvőre. :) Az idő kellemesen meleg, nincs kánikula és a természet is sokkal élőbb, látványosabb.

bride



Ez a szett nekem nagyon tetszik. Egyszerű, nagyon nőies és elegáns. Ha emlékezetesen szép menyasszony szeretnél lenni, tartsd be a következő szabályt: Ha a ruhád díszesebb, feltűnőbb, a csokrod, az ékszereid, a sminked és a frizurád legyen visszafogottabb, máskülönben a hatás közönséges lehet.
A dekoráció színét és a stílusát a tortához és a csokorhoz a legegyszerűbb igazítani. A fehérrel sohasem tévedhetsz, a legelegánsabb szín és minden környezetben szuperül érvényesül.

Néhány szépségápolási tipp menyasszonyoknak:
  • Az esküvő előtt 2-3 héttel tarts tisztítókúrát gy hétvégén át.
  • A hajfestést szintén legalább 2 héttel az esküvő előtt intézd, ha valami gigszer lenne, akkor ennyi idő alatt még rendbe lehet hozni. 
  • 2 héttel az esküvő előtt ne egyél semmilyen gyorséttermi kaját, csipszet és egészségtelen rágcsálnivalót, kerüld az alapporból készült ételeket és a cukros üdítőket. Az idegesség miatt ezekből többet fogyasztanál és lehet hogy híznál tőlük, valamint a bőrödnek sem tesznek jót. 
  • A súlyod kérdése... Ilyenkorra biztosan megvan a ruhád és a cipőd is, így mindenképpen ügyelj a súlyodra. Egyél naponta ötször és az esküvő előtti napokban próbáld fel a ruhádat. Így nem az utolsó pillanatban kell rájönnöd, hogy szorít valahol a ruha vagy épp bő. 
  • A kozmetikushoz is legalább öt nappal az esküvő ellőtt menj el. Ennyi idő kell a bőrödnek hogy regenerálódjon. 
  • A körmeidet viszont jobb az előző nap megcsináltatni, így biztosan nem mennek tönkre. 
  • Ha műszempillát szeretnél viselni, akkor jobb és tartósabb a tincses. A 3D műszempilla eléggé megosztó dolog, azt tudni kell róla, hogy a saját pilláiddal fog kihullani, így nem biztos hogy megéri egyetlen nap kedvéért. 
  • Bármilyen cipőt is viselsz, mindenképpen szerezz be zselés talpbetétet, sarokvédőt és pici zselés korongokat amiket a cipő oldalába, orrába lehet felragasztani. Így biztosan nem töri fel a lábad a cipő. 
 Ti mit szóltok ehhez a szetthez? Szerintetek az év melyik hónapja a legjobb esküvőre? :) 

Megjegyzések

  1. `♥`♥ezt nagyon eltaláltad, gyönyörű ruha és frizura!! a többi annyira nem az én világom, a 3d szempillám még nem volt de kipróbálnám.`♥`♥

    VálaszTörlés
  2. személy szerint én is ezeket az időpontokat választanám, vagyis május vége-június eleje :) legutóbb július közepén voltam esküvőn, szenvedés volt a hőség miatt. a szett nagyon tetszik, és nagyon jól összeszedted a tanácsokat ! :))

    VálaszTörlés
  3. A paletta nagyon tetszik, tényleg szép esküvői sminket lehet vele készíteni. A cipő nekem túl sok, mármint magasságra :D Tuti elvágódnék benne, de tényleg szép a szett.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű ez a szett! :) Bár a ruha szolid, de még is tökéletes a szett! :)

    VálaszTörlés
  5. Bár nem vagyok oda a sweetheart neckline-ért (fogalmam sincs, mi a magyar neve), nagyon tetszik ez a ruha deréktól lefelé. Az a paletta pedig <3

    VálaszTörlés
  6. Az időt illetően teljesen egyetértek (május vége-június eleje imádom).A ruha nagyon szép én nem vagyok strasszkő párti talán anélkül tökéletesebb lenne.:)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű az egész szett, én júniust és augusztust tartom a legalkalmasabbnak esküvőre.

    VálaszTörlés
  8. Ezt így ahogy van viselném az esküvőmön! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)