The Shopping Tag


1. Van olyan smink márka amit egy időben sokat használtál, de ma már szinte eszedbe sem jutna utána nyúlni az üzletben?:) 

Az olcsók közül a Miss Sporty-t vásároltam régen, a drágábbak közül pedig a MAC és a Lancome az amit már egyáltalán nem veszek, mert az olcsóbb márkák kínálatában is találtam legalább ugyanolyan jó minőséget. :) 

2. Ha a piacon találsz egy ügyesen lemásolt "márkás" táskát hihetetlenül jó áron akkor megveszed? 

Nem! Szánalmasnak tartom a fake táskákkal parádézó lányokat! Ha viszont látok egy stílusban hasonló darabot, akkor azt szívesen megveszem. Szerintem egy szép eredeti H&M vagy Zara táska sokkal sikkesebb, mint egy olcsó LV hamisítvány, ami minden 3. tinilány karján lifeg. 

3. Szoktál kozmetikumot, parfümöt ajándékba vásárolni másoknak?

Igen, de csak közeli családtagoknak, barátoknak, akiknek ismerem az ízlését. :) 

4. Van olyan holmi amit bár betegesen gyűjtesz, függetlenül attól, hogy kitudod e használni?

Masnis dolgok, körömlakkok, cipők, rúzsok, szájfények és szemhéjpúderek. :D 

5. Inkább tervezgetős vagy spontán vásárlónak tartod magad?

90%-ban tervezgetős típusnak tartom magam, de előfordul, hogy spontán megveszek valamit, ami nagyon megtetszik és jó vételnek tartom. Utóbbi inkább smink és szépségápolási termékekre igaz. :) 

6. Vettél valaha drágább dolgot amit utólag nagyon megbántál?

Egy bizonyos designer táskát,amiből azóta rengeteg hamisítvány terjed, így már nem szívesen hordom. 

7. Szoktál lelkiismeret furdalást érezni egy-egy shopping után?

Nem. :D A saját pénzemet költöm. :P 

8. Kérdeztél már meg vadidegeneket vásárláskor, hogy szerintük jól áll-e neked az amit éppen próbálsz?

Nem. :D De engem kérdeztek már meg. Általában tudom hogy mi áll jól nekem, így alapjáraton olyan fazonokat, mintákat, stílust próbálok fel. 

9. Ha az utcán megpillantasz egy lányt hihetetlenül szép cipővel a lábán, lemered szólítani megkérdezni, hogy hol vette a cipőjét?
Igen, miért ne? :D Nekem is jó érzés, ha megkérdezik honnét van egy-egy holmim. :) 

10. Vittél már vissza nem tartós fogyasztási terméket az üzletbe azért, mert nem azt kaptad amire vártál?

Egy cipőt vittem vissza, de csak a lakásban hordtam és egy alapozót, mert nem működött az adagolója. Mindkettőt kicserélték szerencsére. :) 

11. Ha egy üzletben udvariatlanul bánnak veled, panaszt teszel, terjeszted az infót vagy nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget?

Ilyesmire még nem volt példa szerencsére, de biztosan nem hagynám szó nélkül. :D 

12. Tervezel most valamilyen nagyobb összegű kiadást? 

A Glamour és a Joy napokat ki szeretném használni. :) Őszi-téli cipőket-csizmákat szeretnék, kabátot, talán egy táskát is. Aztán talán egy Sleek palettát és egy BH Cosmetics palettát, egy RT ecsetet, púdert, szemceruzákat és egy "őszi-téli" parfümöt, körömlakkokat... ajajj! :D 

13. Ért már valamilyen kínos szituáció vásárlás közben?   

Ilyet sem nagyon tudnék mondani, talán épp Joy és Glam napokon fordult elő hogy szinte összeverekedtek a szemem előtt egy-egy holmin a vérszemet kapott csajok. :D 

14. Hol vásárolsz a leggyakrabban?

Tally Weijl!!! :D De szeretem a Zara, H&M, New Yorker és Mango márkákat is. :) Sminkterméket pedig a Rossmann-ban veszek a leggyakrabban. 

15. Milyen gyakran vásárolsz? 

Igyekszem a leárazásokra koncentrálni és kihasználni a kuponos akciókat is, de ha valamire nagyon szükségem van, akkor azt természetesen nem halogatom. :D Drogériába, általában két hetente járok. 



Remélem ti is kitöltitek ezt a Tag-et, mert kíváncsi vagyok a válaszaitokra. :) Ha a blogotokon már kitöltöttétek, akkor linket is szívesen fogadok. :) 


Megjegyzések

  1. Én is megcsináltam pár hete:
    http://azrail5.blogspot.hu/2013/08/shopping-tag.html

    A te válaszaid is nagyon tetszenek, én a Sleek palettával nem tudtam már várni, ma már megkapom :) Remélem épségben :D

    VálaszTörlés
  2. Hú, én még ezer éve töltöttem ki ezt, talán a blog indulása után nem sokkal. :)Sok válaszoddal mélyen egyetértek :)

    VálaszTörlés
  3. A legtöbb válaszoddal én is egyet értek. :)

    VálaszTörlés
  4. jó válaszok. A 11. kérdésre nekem az a válaszom: IGEN!! mert olyan sok bunkó ember van,aki nem tud kedvesen kiszolgálni, holott ez a feladata.

    VálaszTörlés
  5. Szeretem ezeket olvasgtni a tiedet is jó volt! Tervben van egy ilyen poszt nálam is de a visszatérés még várat magára.....

    VálaszTörlés
  6. Én a New Yorkert nagyon szeretem! Volt egy idő, pont mikor divat lett az emo (de utálom), akkor messzire elkerültem, csak fehérneműt vettem. De mostmár megint újra vannak tetszetős ruháik! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)