Őszi körömlakktrendek + Dupe-ok

nail polish dupes



A gyönyörű, vibráló, különleges kék árnyalatok nagyon divatosak az új szezonban. A nagy high end márkák szinte kivétel nélkül kijöttek egy-egy álom darabbal, de nem kell lemondóan sóhajtva kiverni őket a fejünkből, ugyanis az olcsóbb márkák kínálatában is megtalálhatóak szinte ugyanazok a színek. ;) Megvennétek ez eredetit vagy induljon a dupe-vadászat? :)

Megjegyzések

  1. Bár mennyire is szépek, kizárt dolog, hogy drága lakott vegyek. Ezresnél többet nem adok, még azt is sokallom. Kallos 620 ft és még nekem is tart négy napig.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lakkok, de én is sajnálok több ezer forintot adni egy lakkért, inkább dupe vadászat. Szépek ezek a körömlakkok!!
    Bár a kívánság listámon vagy egy Isadora lakk amire régóta fája fogam és meg is fogom venni :D

    VálaszTörlés
  3. Ha a kiszemelt eredeti lakk akciós biztos azt veszem meg, de nem vetem meg a dupe változatot sem :)

    VálaszTörlés
  4. 1-2 drágább lakkon kívül csak olcsó darabjaim vannak, tökéletesen szerepelnek azok is :) Ilyen szépséges kékem szerencsére van több is! :)

    VálaszTörlés
  5. nem nagyon kedvelem a kéket, de ezek tényleg szépek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)