Vegyes Haul (Sleek+OPI+Yankee Candle)

Az elmúlt két hét termését láthatjátok ebben a posztban. Volt köztük tudatosan eltervezett vásárlás is a wishlistemről és néhány olyan darab is, aminek szimplán csak nem tudtam ellenállni. :D Ezúton is szeretnék külön köszönetet mondani Áginak, aki volt olyan tündéri, hogy nekem is megrendelte a Sleek palettát. :) Nagyon jó volt vele személyes is megismerkedni és remélem a blogger-olvasó találkozón ismét találkozunk. :) Innét is puszilom!


 A Vintage Romance paletta szerelem volt első látásra és az első swatchok után már biztos voltam benne, hogy kell nekem. Picit sajnálom, hogy nem a díszes csomagolásban érkezett, de így is tökéletes.


 Ránézésre pont olyan mint a klasszikus palettáik.


 Az áhítatos pillanat, amikor először nyitja ki az ember... :)


 Az árnyalatok nevei védőfólián.


 Csodálatos! *.*


 Napfényben 1.


 2.


 Lámpafényben 1.


 2.


 Ez a két O.P.I. lakk az Oz-os kollekció része volt. A Müllerben láttam meg az állványt, ami már eléggé le volt fosztva a pénztárcám szerencséjére. :D Végül ezt a két színt hoztam el, egy "normál" lakk áráért. :)


 A Claire's-ben 1-t fizet 3-at kap akció volt az egyébként is akciós lakkokra, így hazajött velem a farmeres, egy sima fehér és egy brutál csillámos kék lakk. :) Jó vétel volt a 600Ft-os áron, tekintve, hogy az eredeti áruk darabonként 1390Ft volt.


 A Rossmann-ban járva az akciós termékeknél bukkantam rá erre a zöld lakkra, amit már régóta szerettem volna megvenni és a Catrice zöld Smokey Eyes szettjére, aminek anyukám is nagyon örült. :D


 Igazán szép, őszies zöld színek.


 Lámpafénynél.


 Napfénynél.


 A héten érkezett egy YC rendelésem is. Mire hazazértem már a feltépett doboz fogadott, anyukám (aki szintén hatalmas YC-rajongó) nem bírt megvárni vele, sőt azonnal ki is próbálta a Salted Caramel tart-ot.
  • Vanilla Cupcake tart
  • Mountain Lodge tart
  • Lake Sunset tart
  • Blissful Autumn mintagyertya
  • French Vanilla mintagyertya
  • Nature's Paintbrush mintagyertya


 Itt pedig a Salted Caramel, már a kezdeti olvadás állapotában. :D

Ankle booties


Ankle booties   (clipped to polyvore.com)


A Deichmann-ban vásároltam múlt héten ezt a fűzős bakancsot, ami szintén kívánságlistás darab volt. Nagyon kényelmes, mióta megvan szinte csak ezt hordom. :)


Élőben. :)

Hát ennyi lenne mára... Miről szeretnétek először tesztet látni? :)

Ti vettetek valamit mostanában? :) 

Megjegyzések

  1. úú, mennyi jóság :) én a Sleek palettáról és OPI lakkokról szeretnék tesztet, tényleg csodásak :)) a gyertyákért pedig odavagyok, nemrég kapott el a YC-láz :P de sajnos még nincs a markomban egy sem

    VálaszTörlés
  2. O, az az opi fedőlakk milyen szép :) Remélem találok még valamelyik Douglasban.

    VálaszTörlés
  3. sleek paletta érdekelne! :)
    és egy kis off: nem lehetne normál egérnyíl a cuki kis pillangó helyett? tényleg nagyon édi, de engem személy szerint nagyon zavar, nem tudom egyszerűen megszokni...

    VálaszTörlés
  4. Ámulok és bámulok itt hajnalban a gép előtt *-* A Sleek palettáról szeretnék részletesen látni mindent, meg a YC gyertyákról is szívesen olvasnék még.
    A Catrice paletta nagyon jó, én is megvettem és nagyon szép sminket lehet vele készíteni :)
    És a lakkok, azt majdnem kihagytam, azokkal manit mihamarabb :D

    VálaszTörlés
  5. ohh most kicsit irigyellek! jó cuccokat vettél,szép paletta gyertyák, körömlakkok :) szuper jók!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szívesen! :) Én is örülök, hogy találkoztunk! :) Annyira gyönyörű ez a paletta. :)Még jó, hogy van nekem is, mert most nagyon irigykednék :D
    OPI-val nekem sosincs szerencsém :/ Eredeti áron nem venném meg, akciósan meg sosem találok :(

    VálaszTörlés
  7. A Sleek paletta nagyon tetszik, épp útban van felém az enyém! :-)
    Az OPI lakkokra kíváncsi lennék!

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon szép a bakancsod! A Salted Caramel-t még nem próbáltam, de már ideje lenne, most épp egy kisebb csalódás ért YC-gyertyával, bár nem ilalt terén. Írok majd róla a blogon :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)