Maybelline Master Drama szemceruza teszt

Ma estére még egy tesztet hoztam nektek, mégpedig a Maybelline Master Drama Khol Liner szemceruzáról, amit a Glamour-Napok alatt vásároltam a Müllerben.


A szemceruza kinézete egyszer, semmi cicoma.


Az Ultra Black árnyalatot választottam.


Automata szemceruzáról van szó, tehát tekerni kell és nem faragni.  Ezzel szemben vannak némi fenntartásaim, mert korábban már volt rossz tapasztalatom egy viszonylag drága szemceruzával, aminél a tekerős funkció egyszerűen megadta magát, pedig a szemceruza hegyének több mint a fele még a belsejében volt.
Ezzel egyenlőre nincs ilyen probléma, de lekopogom. :) Annak különösen örültem, hogy a szemceruza hegye nem volt túl éles. Mivel én elsősorban vízvonalon használom, így nem szeretem, ha túl hegyes.


Az egyenes vonalat egy rétegben húztam, a másikat kettőben. Egy rétegben eléggé halvány, viszont kettőben már meggyőzőbb. Ami nem tetszik benne, hogy nem kapunk egyenletes fedést, vannak részek, ahová sokkal több "anyag" jut. Vízvonalon ez annyira nem zavaró, de ha valaki pl. a szemhéján használná tus helyett, annak gondot okozhat.


A tartóssága viszont lenyűgöző. Ezen a képen nyolc órája volt a kezemen a két vonal, ezalatt többször is megdörzsöltem, még víz is érte. Látszik, hogy az egy rétegű vonal szinte eltűnt, de a két réteg alig változott.

Szemen is hasonlóan teljesít, habár eddig 6-8 órát viseltem csak, de ezek alapján biztosan kibír egy átbulizott éjszakát vagy egy sírós mozifilmet is. :)

Összegzés: Ár-érték arányban szerintem szuper és örülök hogy felhasználtam rá az akciót, hiszen így végül 50%-al olcsóbban lett az enyém. Tetszik az intenzív fekete színe és a tartóssága, arra, amire én fogom használni, szerintem tökéletes. Ha valaki tusvonalként szereti használni a szemceruzáját, arra nem biztos hogy ez a legjobb választás, illetve vékony, precíz vonalat sem egyszerű vele rajzolni. Ha az automata technológia nem adja meg magát, akkor nagy szerelem lesz köztünk, hiszen a tekerős megoldás mindenképpen gazdaságosabb mint a faragás, amikor is jelentős mennyiség vész kárba a hegyből is.

Értékelés: 5/5

Ha intenzív fekete és tartós szemceruzát keresel, akkor érdemes lecsapni rá! :)

Megjegyzések

  1. Én jobb szeretem a hegyest, de a tompával sincs bajom. :)
    Jónak tűnik, de most pont nem kell fekete. :)

    VálaszTörlés
  2. nekem bejön ez a szemceruza, jónak tűnik! :)

    VálaszTörlés
  3. pont jókor jött ez a teszt, kellene beszereznem újat :) meggyőző volt

    VálaszTörlés
  4. Feketém van.
    Barnát esetleg tudnál ajánlani?
    Essentől van egy, de az kemény, így a vízvonalra alig fog.

    VálaszTörlés
  5. Miss Sporty barna szemceruzája szerintem szuper, a feketét is szeretem. :)

    VálaszTörlés
  6. meggyőző a teszt, bár most még nincs újra szükségem, de megjegyzem :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)