Videó klub

Ahogy ígértem, az oldalsávba helyezett videók helyett, ezen túl heti rendszerességgel hozok nektek tutorial videókat a nagyvilágból, amik szerintem szuperek. Ezzel kapcsolatban kérdezem tőletek, hogy milyen témájú videókat látnátok szívesen a rovatban (pl. alkalmi smink, diy ékszer, stb)?
A heti válogatás természetesen őszi-halloween témájú. :)


Spider Princess by Jessica Harlow

Jessica Michelle Phan Ipsy-csapatát erősíti és az egyik legkedveltebb youtube guru. Minden évben szédületes halloween sminkeket hoz, ez idén sincs másképp. Ha jelmezes buliba vagy hivatalos és nincs semmi ötleted, elkészítheted ezt a sminket egy fekete rucihoz és máris te leszel a figyelem középpontjában. ;)



Természetes őszi smink hétköznapra by Julia Graf 

Julia nekem a top 3 youtube-os között van, annyira szimpatikus és kreatív és gyönyörűek a sminkjei is. A legújabb videójában egy természetes sminket készít el, ami tökéletes őszi hétköznapokra. 


Egyszerű frizurák by Macbarbie07

Bethany is szintén top3 youtube guru számomra, ha rossz kedvem van, csak megnézem egy videóját. Tiszta lökött a csaj, de sosem fogy ki a kreatív ötletekből. Ebben a videóban olyan frizurákat mutat, amik pár perc alatt elkészíthetőek, nem kell hozzájuk hajsütővas és semmi bonyolult eszköz. :) Plusz mutat néhány szuper outfitet is. ;) 


Sugar Skull by Cutepolish

Ha körmös videók, akkor Cutepolish! Ő az abszolút kedvenc, mert mindig kitalál valami olyat, amitől leesik az állam. :D Persze elkészíteni nem tudom őket, de ti biztosan sokkal ügyesebbek vagytok. ;) 


Őszies gyertyatartó by Makkocinos

Ezt a cuki gyertyatartót készíthetitek el a videó alapján. Nem kell hozzá más mint egy lekváros üveg, decoupage ragasztó, falevelek és natúr madzag. Ugye milyen mutatós? :) 



Ennyi lenne a heti válogatás, remélem mindenki talált a kedvére való videót benne. :) 

Kérlek titeket pár szóban mondjatok véleményt, vagy, hogy milyen videót látnátok szívesen a rovatban! :)

Megjegyzések

  1. nagyon szép sminket készített Jessica :) a faleveles gyertyatartó igazán tetszik, szerintem kipróbálom ;)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a tiéd is nagyon tetszett! :) Én is most próbálom előkeresni a dekupázs ragasztómat hozzá. :D

    VálaszTörlés
  3. Nem szoktam videókat nézni, mert hamar leszívja a 3G-s netet, aztán utána visszalassítva már le se játssza őket rendesen....

    VálaszTörlés
  4. diy és sminkes videókat szívesen megnézek, az első és az utolsó videó kedvencem lett!!

    VálaszTörlés
  5. Bethany nekem is nagy kedvenc, imádom hogy ilyen lökött a csaj :D a gyertyatartó nagyon jóó :) szerintem sminkes mindenképpen legyen :)

    VálaszTörlés
  6. Biztosan elkészítem ezt a szép gyertyatartót (legalábbis megpróbálom...).
    Nekem főleg a praktikus, informatív videók tetszenek, pl. régi ruha átalakítása, frizuratippek, ötletek, ha késésben vagy... ilyesmik :)

    VálaszTörlés
  7. nekem a frizurás videó a kedvencem :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)