Catrice "Soft Thrill" szemhéjpúder trio teszt

Az elmúlt hónapokban a nálunk is megjelent trendkiadások közül a "Thrilling Me Softy" tetszett a legjobban és nagyon vártam, hogy élőben is szemügyre vehessem. A Müller-ben találkozhatunk vele, de sajnos nekem nem volt szerencsém, mivel a kinézett lakok és szájfény már elfogytak, teszter hiányában pedig belemásztak a krémes pirosítókba. :-/ A szemhéjpúder triók közül mindkettő nagyon tetszett, de a teszter kipróbálva, végül csak a "Soft Thrill" árnyalatot hoztam el.
Erről hoztam most nektek swatchokat és véleményt. :)


 A csomagolás a jól megszokott, masszívan záródó, átlátszó műanyag, egy pókhálós-csipke szerű mintával. Komolyan most már kitalálhatnának valami más csomagolást is, legalább a trendkiadásoknak. :D Egy fekete alapon, szerintem sokkal szebb lett volna a minta. :)

Ha kíváncsi vagy, kattints a lenti linkre. ;)




 A hátoldalon, minden fontosabb információt megtalálunk. Az ára, ha jól emlékszem 1200Ft körül volt.


 A három közül az első árnyalat matt, a másik kettő szatén illetve csillámos finisű.


 Nekem leginkább az első két szín tetszett meg, a fehér színnek nem látom értelmét, nem tudom miért biggyesztik bele minden palettába. :D Egy matt nude árnyalatnak több értelme lenne.
A legkülönlegesebb szín, mindenképpen a középső, ami minden fényviszonyban más árnyalatot mutat. Van amikor sima grafit szürke, néha barnás, de van egy kis lilás színe is.


 A színmeghatározó szerint az első árnyalat félsötét taupe, a középső pedig sötét taupe.


 A swatchokat a felső sorban alap nélkül, az alsó sorban a Catrice szemhéjalapozójával húztam egyetlen rétegben.

Ezen a képen délelőtti fényben, a lakásban, ablaktól távol láthatóak a színek. Sajnos alap nélkül az első árnyalat szinte nulla és alappal is eléggé gyengén muzsikál. A középső szín nagyon szép, bár kicsit porzik, míg alappal egyszerűen tökéletes. A harmadik szín alap nélkül inkább csak fényességet ad, a fehér színe csak alappal látszik.


 Napfényben. Itt például a középső szín barnásnak tűnik.


 Érdekes egyébként, hogy míg a sötét árnyalat alap nélkül porzik, a fehér inkább alappal.


 Nem tudtam belenyugodni, hogy az első szín, ennyire gyengén muzsikál, ezért kipróbáltam a Sleek Primer paletta "Peach" árnyalata fölé. Így már egészen tisztességesen muzsikált. :) A középső szín, ezen a képen, az ablaknál készült fotón most szürkének látszik. A Sleek primer fölött pl. egyáltalán nem porzanak. :)


 Itt előbújt a kicsit padlizsános szín is a középső árnyalatból, ami egyértelműen a kedvencem. :)


Így az első szín, is egészen kellemes. Ha hasonlítanom kellene valamihez, akkor talán a Naked2 "Tease" árnyalatával mutat némi egyezést. A középső szín-ről a The Balm Nude Tude paletta "Sophisticated" és "Silly" árnyalata jutott eszembe.

Összegzés: Nem vagyok a Catrice szemhéjpúderek csomagolásának legnagyobb rajongója. Nem egyszer pattogott már le a körömlakkom, a küzdelem közben, amikor próbáltam kinyitni őket. :D A színek nagyon szépek, bár a a fehér nem lesz a kedvencem. Igazán kár, hogy élesben csak a középső szín teljesít igazán jól, míg az elsővel trükközni kell. Ha valakinek nincs meg s Sleek Primer paletta, akkor talán egy Maybelline Color Tattoo fölé érdemes tenni, vagy esetleg egy drágább alap még ki tud hozni belőle valamit. UD Primer Potion vagy Artdeco például. D hangsúlyozom ez csak az első árnyalatra igaz, a másik nagyon szép alap nélkül és alappal is.

Értékelés: 5/3

A csomagolás és a porzás miatt vonok le egy pontot, a másik pontlevonás az első szín gyenge pigmentáltsága miatt jár, bár mentségükre legyen szólva, drogériás viszonylatban nem sok jól pigmentált matt árnyalatot láttam még.


Mit szóltok hozzá? Megvettetek valamit ebből a kollekcióból? :)

Megjegyzések

  1. A középső szín az abszolút kedvencem, de amúgy is jól használható palettának tűnik. Sminket láthatunk majd vele?

    VálaszTörlés
  2. Igyekszem majd fotózni vele sminket. :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép paletta :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon durva, hogy alappal mennyivel jobb! Nagyon szép színei vannak, de valamiért most nem érzek ellenállhatatlan vágyat iránta :(

    VálaszTörlés
  5. Nem rossz, de nem is egy kell kategória :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)