2013. november 21., csütörtök

Napi Sóvárgás

Mango Down feather long coatEbbe a kabátba teljesen beleszerettem. :) Mindenképpen egy ilyen fazont, vagy konkrétan ezt a kabátot szeretném a zimankósabb napokra. :)
Hamarosan láthattok a blogon egy összeállítást az idei kabát-trendekből. :)

Nektek milyen kabátok tetszenek? Erről mi a véleményetek? :)

5 megjegyzés:

 1. az öv része nem tetszik, de elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 2. Tetszik ez a kabát nekem is!

  VálaszTörlés
 3. Jól néz ki, de az öv rész nekem sem tetszik annyira.

  VálaszTörlés
 4. Nekem tetszik!
  Szeretem a hosszabb kabátokat. Nem is értem azokat a fiatal nőket-lányokat, akik télen is épp csak csípőig érő dzsekit hordanak.
  Van egy térdig érő fekete börkabátom. Szélben azt szerettem, mert nem fúj át rajta. Csak sajna annyira kopott már egyes helyeken- pl a vállánál,a csuklónál- , hogy varrár és hajtás mentén szürke. Ugye szerintetek is ciki már ìgy hordani?

  VálaszTörlés
 5. Piros, hát igazából a térdig érő fazon már nem olyan divatos. Szerintem csinálj belőle mellényt, vagy vágd le rövidre és az ujjai helyére varrj egy farmer ujjat. ;)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...