Winter Edition 11. rész - Szilveszteri Szettek


Az előző két évben megteremtett hagyományt folytatva, idén is hoztam nektek szilveszteri bulis szetteket, sminkeket és frizurákat, amikkel méltóképp búcsúztathatjátok az óévet. Igyekeztem most is mindenféle stílus és testalkat számára megfelelőt kreálni így remélem mindenki talál közöttük kedvére valót.
Ha kíváncsiak vagytok az összeállításokra, kattintsatok a lenti linkre. :)

1. Klasszikus

classic



Az első szett természetesen az örök klasszikus, azaz a kis fekete, pin up stílusú sminkkel és szexi loknikkal.
Természetesen ehhez a ruhához pánt nélküli melltartót kell viselned. Ha tökéletesen szeretnél mutatni benne, akkor egy alakformáló fehérnemű segítségedre lehet. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy egyáltalán nem ciki ilyet viselni, sőt a sokszor álom alakúnak kikiáltott sztárok is rendszeresen viselik a vörös szőnyegen.
Én a ruhához egy fényes orrú tűsarkút, egy extravagáns clutch-ot és egy lenyűgöző nyakláncot választottam, ami mellé nem is kell más ékszer. Egy fekete bolero legalább olyan jó befektetés mint a kis fekete ruha vagy egy alkalmi táska. :)
Én a ruhához egy vadító vörös körömlakkot ajánlanék és egy dögös parfümöt. :)
A szetthez illő pin up stílusú sminkhez kerestem nektek egy tutorialt is. Sokan azt hiszik, hogy a pin up smink kimerül a merész tusvonal és a vörös rúzs felkenésével. Pedig ennél sokkal összetettebb, habár egyáltalán nem bonyolult. A szemhéj "kontúrozása" elengedhetetlen, máskülönben az árva tusvonaltól "lapos" kinézetű lenne. Ettől viszont ne ijedjetek meg. ;)


Én a sminken annyit változtatnék, hogy a klasszikus fekete tus fölé egy csillámosat is felvinnék. ;) Ha egész este tartó sminket szeretnétek és vegyes vagy kifejezetten zsíros a bőrötök, akkor mindenképpen fontos a megfelelő primer használata. A pin up sminkeknél a szem és a száj precíz festése mellett az arc kontúrozása is legalább olyan fontos. Ehhez itt találtok útmutatót.  

A szetthez passzoló szexi hullámokat hajsütővas és mindenféle hajcsavaró nélkül is el lehet készíteni. ;) Nem hiszitek? Itt a bizonyíték: 



Tipp: Ha a hajad gyorsan elengedi a hullámokat, érdemes több órát bent hagyni a csatokat, közben 1-2x átpermetezni a hajad vízzel. Az utolsó permetezés után, ha a hajad már száraz, fújj rá hajlakkot, majd hagyd bent a csatokat még legalább fél órát. Így sokkal tartósabb lesz a hullám. ;) 


2. Laza de csinos 


brave


Ha otthon vagy egy lazább házibuliban töltöd a Szilvesztert, ez a szett tökéletes a számodra, különösen ha szereted a picit rockos grunge stílust. A szűk szoknya-bő pulcsi páros mindig nyerő. Én most harisnyával és térdzoknival turbóztam fel őket, amikkel szuperül mutat a bakancs. Ékszerek terén itt is egy mutatós statement nyakláncot választottam. A pici, hétköznap is hordható oldaltáska tökéletes a szetthez. 
Én ehhez az összeállításhoz valami különleges, nem hétköznapi parfümöt választanék és egy lila vagy mélybordó lakkot. 
A sminked is legyen kicsit grunge stílusú, azaz füstös szem és sötét ajkak. A képen látható termékekkel ezt elkészítheted. A frizura terén szerintem sokminden illik ehhez a szetthez, Laza fonat, "messy bun", laza hullámok, vagy sima egyenes haj. :) 


3. Szívtipró 


new year's eve


Ha inkább nadrágos típus vagy, akkor is lehetsz észvesztően dögös. Ebben a szettben egy szexi bőrnacit párosítottam egy különleges toppal és egy merész kék magassarkúval. Ne felejts el a cipődbe zselés talpbetétet és sarokvédőt tenni, hogy egész este kényelmes legyen és ne törje fel a lábad. ;) 
Én ehhez a szetthez egy hangsúlyos fülbevalót választottam, mert szerintem emellé a top mellé nem is kell más ékszer. A tophoz természetesen pánt nélküli melltartó dukál. 
A fekete-ezüst clutch nagyon dögös darab és épp megfelelő méretű, hogy a fontos holmijaid beleférjenek. ;) 
 Én ehhez a szetthez egy ezüst-kék csillámos (vagy fordítva) manit készítenél és valami szexi de elegáns parfömöt választanék. ;)  
A szetthez illő sminket a képen láthatjátok, a hozzávalókat szintén. ;) 

Mivel maga a szett és a smink is nagyon feltűnő, ezért egy visszafogott, elegáns frizurát választottam hozzá, ami engedi érvényesülni a fülbevalót és a szexi dekoltázst. ;) 









4. Dögös vonalak

Plus Size



Ebben a szettben akkor is szexi és csábító lehetsz, ha történetesen L-es méret fölött vásárolsz ruhákat. A legjobb tanács, amit teltebb alakú lányoknak adhatok, hogy ne az alapján akarj öltözködni, ahogy ki szeretnél nézni, hanem az alapján, ahogy kinézel. Vagyis fogadd el magad, vagy az aktuális alakod és ne rejtegesd, amíg le nem fogysz. Hidd el a pasik nagy részének jobban tetszenek a formás lányok, mint a vékonyak. Ha megkérdezed egy fiú barátod, hogy inkább egy Miley Cyrus vagy Beyonce alakú csajt választana e, szinte biztos lehetsz benne, hogy Beyonce lesz a válasz. ;)
A koptatás nélküli, sötét farmer alapdarab minden lány számára, akinek L-es vagy nagyobb a mérete. A szűk farmer karcsúsítja a lábaid, különösen egy  kényelmes, wedge-cipővel. Ha szűk a nadrág, akkor a felső legyen bő és viszonylag hosszú. Ez elfedi a problémás részeket, mint pl. a has-derék-csípő-popsi. Én a szetthez egy hosszú fülbevalót választottam, mert ez nyújtja a nyakat és az arcot. A nagy, hangsúlyos ékszerek, mint pl. ez a karkötő pedig kecsesebbnek mutatják a kezed.
Mindenképpen nagyobb méretű alkalmi táskát válassz, ne olyat ami tenyérben is elfér. Utóbbiak mellett még nagyobbnak tűnik az alakod.
Én ehhez az összeállításhoz valami szexi, "asszonyállatos" parfümöt választanék és egy bronz-arany manit, aminek a színei a sminkben is visszaköszönnek.
A smink: A képen látható arab stílusú kreáció szerintem brutál gyönyörű, különösen egy nude ajakkal kombinálva. ;)

Frizura terén az előző szetthez párosított frizurát, vagy bármilyen kontyot ajánlanék. Ezek engedik érvényesülni a sminked és a fülbevalót is. ;)


5.Flapper

all that glitters...



A Nagy Gatsby óta ismét hódítanak a 20-as évek rojtos-flitteres ruhái, frizurái és különleges sminkjei. ez a szett tökéletes a számodra ha apró termetű és/vagy kifejezetten vékony alkatú vagy. Az arany flitteres ruha teltebbnek mutatja az alakod. Fontos hogy mindenképpen átlátszó harisnyát viselj alá. Az arany szín a cipőn és a táskán is visszaköszön. Mivel a show-t a ruha viszi, ezért csak egy nagyon egyszerű fülbevalót választottam a szetthez.
Vörös körmök és egy buja parfüm szinte kötelező ehhez az összeállításhoz.
Hogy milyen smink készüljön hozzá?


Ha pedig korhű frizurát szeretnél viselni, akkor itt találsz egy tutorialt, ami nagyon egyszerű, de mutatós frizurát tanít. ;)


Melyik szett a kedvencetek? Ti mit fogtok viselni ma este? :)

Megjegyzések

  1. Tetszik a flapper szett, de magamon kevesebb arannyal tudnám elképzelni. A klasszikus szett az, ami még az én stílusom, ma is ezt fogom viselni.
    És a te szetted melyik lesz? :)

    VálaszTörlés
  2. A 2.-hoz hasonló. :) Házibulit tartunk, miniruhában és tűsarkúban elég nehéz lenne sütistálcákkal és poharakkal egyensúlyoznom egész este. XD

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Flapper szett tetszik! :) BÚÉK!

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik szettben találtam kedvemre valót!:) B.U.É.K. !

    VálaszTörlés
  5. A kis feketés, illetve a nagyobb méretnek szánt szett szimpatikus.

    Nálam semmi extra a szett, farmer és piros felső, sand körmök, arcom még nincs. Itthoni nyugdíjas szilveszter <3

    VálaszTörlés
  6. A flapper és a szívtipró összeállítás tetszik a legjobban! :) Ha mennék este valamerre, biztos, hogy valami hasonlót vennék fel! :)

    Boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
  7. Rajtam a dögös vonalakhoz hasonló cucc van ma, de már nem sokáig, mert nagyon zárt körű buliban vagyok, és alvás lesz a főprogram. :-)

    VálaszTörlés
  8. 1. és 3. tetszik legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)