NOTD - Lover


A kifutó termékek között szerepelnek az Essence Sparkle Sand lakkok, amik közül kettőt én még teljes áron szereztem be. A leginkább vágyott darab a piros volt, annyira különleges ezzel a textúrával. :) 
Ha kíváncsiak vagytok rá, nálam hogyan teljesített, akkor a lenti linkre kattintva megnézhetitek. :) 



 Nekem két rétegben teljesen fedett, így jobb, mint a nude testvérkéje. A textúrája kellemes, nem túl érdes, ami engem nem zavar túlzottan. Én egy régebbi Essence topperrel dobtam fel, így sokkal farsangibb hangulata van. :)


 Nekem nagyon tetszik a színe is, a csillámoktól szerintem igazán különleges lesz. :) A tartósságára sem lehet panasz, nekem 4 napot simán kibírt lepattogás nélkül. A száradási ideje, a második réteggel kb. 15 perc, ami szerintem nem olyan vészes, tekintve, hogy a nude változat száradási ideje kb. örökké. :D


Ebben a fényviszonyban van egy kis bőr-kinézete. :D Egyébként szerintem olyan szín, amit egész évben lehet viselni, mindig telitalálat. :)


Ti megvettétek ezt a lakkot? Mit a tapasztalataitok vele? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szép ez a piros sand lakk. Nekem a nude van meg, egyszer próbálkoztam vele, de nem bírtam kivárni míg megszárad, így lemostam, mert belenyúltam.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a márkát bojkottálom jópár korábbi csalódásom miatt - ha homoklakk, akkor OPI vagy Golden Rose :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól mutat! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz mani lett,toppert még nem jutott eszembe rárakni,de jó ötlet: )

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép! Én is megvettem ezt a körömlakkot, egyelőre még nem próbáltam. De nagyon szépen mutat a képeiden. A csillámok is nagyon jól feldobják :) Most az NYC disco inferno fedőlakkja pompázik a körmeimen, de lassan kipróbálom én is ezt a lakkot! :)

    VálaszTörlés
  6. Érdekes módon az Essence homoklakkok tényleg jobban bírják, mint a többi Essence lakk. Nekem is megvan ez az árnyalat, de a kipróbálásáig még nem jutottam el :D

    VálaszTörlés
  7. Ez a lakk nincs meg.
    Van viszont Essence Nud Glam. Ugy kaptam sógornőmtől. Megörültem neki, de három rétegben sem fed rendesen. Viszont három réteg után is gyorsan száradt és nálam is bírta 3 napig. Ami nálam valami csoda.

    VálaszTörlés
  8. Tetszik ez a szín, bár én nem vettem meg, mert nem tudnám annyira kihasználni (=nagyon erős voltam :D). Önmagában is megállja a helyét, de így feldobva a csillámos lakkal, duplán jó :)

    VálaszTörlés
  9. Én már nem merek Essence lakkot venni :D Amúgy feldobja a csillám :)

    VálaszTörlés
  10. Kerestem ezt a lakkot de nem találtam.:(

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szeretem ezt a lakkot és szuper ötlet az extra csillám rá. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)