Sminktrendek: Lásd rószaszínben a világot!


Az Urban Decay Naked3 paletta megjelenése óta hódítanak az olyan sminkek, amikben a rózsaszín árnyalatai keverednek a barnás, lilás, taupe és bronz színekkel. Szerintem ez egy nagyon szép sminktrend, igazán romantikus, üde és tavaszias.
Készítettem egy összeállítást a legszebb palettákkal, szemhéjpúderekkel, luxus és drogériás termékekből is, így mindenki kedvére válogathat. :)
Valamint összegyűjtöttem néhány sminket és videót, amikből inspirációt meríthettek.
Ha kíváncsiak vagytok a teljes bejegyzésre, akkor a lenti linkre kattintva nézhetitek meg. :)



blushing eyes



Ugye mennyi szépséges paletta és szemhéjpúder? :)

Találd meg a megfelelő színt! 

A rózsaszínnel nem árt vigyázni, mert ha nem jó árnyalatot választasz, akkor gyulladtnak tűnhet a szemed, illetve bőrtípustól függ, hogy melyik árnyalat illik hozzád. A világos a bőröd, akkor a hűvösebb, világosabb színek, az eszüts csillogásúak passzolnak inkább. Ha pedig sötétebb, melegebb tónusú, akkor inkább a melegebb rózsaszínek, a kicsit barackos árnyalatok, arany csillogásúak állnak majd jól. Ha teheted, egy drogáriában próbáld ki a tesztereket a csuklódon, így látod majd, melyik szín illik a bőrödhöz.

Alapozz! 

A rózsaszín árnyalatok sokkal jobban érvényesülnek, ha teszel alájuk egy alapot. A világos színek alatt egy fehér alap csodákra képes. De gyönyörű árnyalatot kaphatsz, ha például arany vagy ezüst krémes alapra viszed fel őket.

Költségkímélő üzemmód

Ez most egy nagyon hódító trend és ha költséghatékonyan szeretnéd követni, akkor nem érdemes minden palettát és fél tucat mono szemhéjpúdert venned, hiszen nem alap darabról van szó, mint pl. egy nude paletta. Vegyél 1 mono-t, ami nagyon jól áll, vagy egy olyan palettát, amiben több szín is van. (Sleek Oh So Special)

Ügyelj a részletekre!

Ha ilyen sminket készítesz, mindig rajzold tusvonalat, még ha egy egészen visszafogottat, akkor is, máskülönben fáradtnak, betegnek fognak tűnni a szemeid. Valamint sokkal szebb és egységesebb lesz az összkép, ha szépen kihangsúlyozod a szemöldöködet is.

Most pedig jöjjenek a sminkek és a videók! ;)


 Ez maga a tökély! *.* Az abszolút kedvencem. Szerintem még menyasszonyi sminknek is tökéletes. :)


 Ez inkább egy hétköznapi verzió. :)


 Ő pedig egy kicsit arab stílusú smink. :)


 Egy kicsit visszafogottabb tusvonallal, szerintem ezt a sminket is lehet hétköznap viselni. :)


 Csodás a csillámokkal. :)


 Ő is tökéletes hétköznapra. :)


 Egy vadabb, bulisabb változat. ;)


 Egyszerűen tökéletes a pirosítóval és az ajakszínnel. A második kedvencem. :P


 Ez szintén egy alkalmibb smink. :)


 Hasonló, de erőteljesebb. :)


Valentin-Napra? ;)

Most pedig következzen néhány videó, amikből ötletet meríthettek. ;)


Ebben a videóban, egy hétköznapibb sminket láthattok. Természetesen el lehet készíteni dupe vagy hasonló árnyalatokkal is. :) 


Innét egy alkalmibb, picit füstösebb sminket tanulhattok meg. :)



A harmadik és egyben utolsó videóban pedig egy olyan sminket láthattok, ami tökéletes lesz tavaszra, akár hétköznapra, akár valamilyen különlegesebb alkalomra, randira vagy esküvőre is. :)


Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hasznosnak találtátok! :)

Nektek tetszenek ezek a sminkek? Készítettek már ilyet? Melyik a kedvencetek a fentiek közül? :) 

Megjegyzések

  1. Jaj, de várom már, hogy jövő hét legyen. :D ;)

    VálaszTörlés
  2. Én sajnos nem vagyok még valami profi a sminkelésben, de hamarosan érkezik az új szemhéjalapozóm és akkor belevetem magam jobban, lehet, hogy új tust is beszerzek :) Nekem a rózsaszín CT van meg, az szerintem szuper a világos bőrhöz :) tetszenek nekem ezek a rózsaszínes sminkek, olyan kis cukik, visszafogottak, de elegánsak is lehetnek :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek a sminkek *-* Régen elég sokat nyúltam rózsaszínhez, de ma már nem annyira, nem baj majd tavasszal :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a rózsaszín sminkeket, az első kép (még a paletták előtti)már jó ideje elmentve pihen a gépen...Nekem olyan esküvös, tündérkirálylányos :)

    VálaszTörlés
  5. Én nem szeretem a rózsaszínet, viszont sminkbe szoktam használni.:)

    VálaszTörlés
  6. Még egyszer az avonból rendeltem egy rózsaszín-lila-bézs triót, azt nagyon szerettem. De valamiért egyszer csak leálltam róla és lila mániás lettem, majd rabul ejtett egy Maybeline paletta.
    Talán majd tavasszal megint...

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszenek ezek a sminkek. Az oh so special paletta meg is van. :P

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)