NOTD - Here's My Number


Körülbelül három hete csücsül a blogos mappámban ez a pár fotó, de eddig valamiért nem szántam rá magam, hogy feltegyem a képeket erről a maniról. Aztán ma a Rossmann-ban megláttam, hogy ebből a lakkból még volt a display-en, így gondoltam megmutatom nektek, hátha valaki kedvet kap hozzá és még talál is belőle. :)
Ha kíváncsiak vagytok a többi képre, kattintsatok a lenti linkre!




Habár csak tavaly ősszel került a kínálatba, már el is kellett búcsúznunk az Essence "165 Here's My Number" nevű homoklakkjától. Én leárazva vettem meg és azóta már jónéhányszor viseltem is.


 Ezúttal egy csillámos Lora lakkal párosítottam.


Az homoklakk két rétegben tökéletesen fed és meglepően gyorsan szárad. Önmagában is gyönyörű, a grafitszürke alapon színes csillámos lakk, de szerintem a Lora lakkal még szebb. A felülete érdes, de nem bántóan, a Lora lakkal finomabb lesz, szinte bőr hatású.


A tartósságát tekintve nekem a 4. napon kezdett lepattogni, ez szerintem elég korrekt. A lemosása viszont nem olyan egyszerű, én a jól bevált alufóliás technikával szoktam leszedni.


Tetszik nektek ez a lakk? Meg is vettétek esetleg? :)

Megjegyzések

  1. Én ezt nem vettem meg, nem igazán az én színem. A nude-ot megvettem, de nem az igazi, a piros tetszik, de eddig maradt a boltban.

    VálaszTörlés
  2. A Lora lakk sokat dob szerintem ezen az Essence-en :)

    VálaszTörlés
  3. Mikor láttam a bejegyzésed rögtön késztetést éreztem, hogy én is felkenjem ezt az Essence lakkot, úgyhogy most nekem is ez van a körmeimen :) A száradása tényleg jó, de nekem kicsit híg, három réteg kellett belőle a tökéletes fedéshez. Ennek ellenére tökéletes, imádom :)

    VálaszTörlés
  4. Én is csillámos lakkak szoktam feldobni. :3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)