NOTD - Hello Rosy


A mai maniban két új Essence körömlakkot láthattok élesben, de a főszerep a Hello Rosy árnyalaté, ami azt hiszem az új szortiment egyik legfelkapottabb darabja. :)
Ha kíváncsiak vagytok hogyan teljesített, akkor a folytatásért kattintsatok a linkre. ;)




 A fedését tekintve szerintem eléggé korrekt. Két közepes réteggel nekem tökéletesen fedett.


 A színe valami csodás eperszorbet-eperturmixszerű, rózsaszín, pirosas csillámokkal. Imádom! :)


 Én most a szintén újonc 101 Kiskutyás fedőlakkal a "22 Black dress and whit tie" lakkal dobtam fel. Az érdesebb felületen kicsit nehéz volt eloszlatni a pöttyöket. :D


 Ha már a felületnél tartunk. Szerintem egyáltalán nem homoklakk érzetű. Egyszer próbáltam egy bőr hatású lakkot, annak volt hasonló kicsit érdesebb felülete.


 Nekem tetszik így, a fekete-fehér pöttyökkel olyan kis vidám. :)


A negatívum a tartóssága. Nekem sajnos 1 napig tartott. A felkenés utáni nap estéjére már két körmömről is nagy darabog pattogtak le. Pedig azt tapasztaltam, hogy az Essence homoklakkok viszonylag jól teljesítenek ezen a téren. :-/ Annyira szép lakk, szóval biztosan megpróbálom majd egy másik lakk fölött, mert nagyon sajnálnám ha nem tudnám viselni.
Lemosni egyébként nem olyan nehéz, de talán ez abból is adódik, hogy a felülete kevésbé homokszerű.


Még egy utolsó kép a két lakkról. 

Ti megvettétek valamelyiket? Mik a tapasztalataitok velük? :)

Megjegyzések

  1. A homoklakk és a 101 kiskutyás is megvan! :) Az előbbit próbáltam és írtam is róla, nagyon szeretem. Szerintem a legjobb sand lakkja az Essencenek :)Olyan eperjoghurtos-fagylaltos :)

    VálaszTörlés
  2. Én még nem döntöttem ennek a homoklakknak a sorsáról. Van ahol nagyon tetszik, van ahol nagyon nem. Nálad tetszik, azt figyeltem meg, hogy az ilyen körömhossznál jön be, hosszúnál nem. Ráadásul a tartósság miatt inkább a nem felé hajlok. :(

    VálaszTörlés
  3. A pöttyös lakk tetszik, francia lakkozáshoz szoktam használni a pöttyöket. A homoklakknak a színe nem tetszik, nem tudom elképzelni a saját kezemen.

    VálaszTörlés
  4. Sose jutott még eszembe toppert használni homok lakkra, de nálad kifejezetten tetszik a végeredmény :) Csinos mani!

    VálaszTörlés
  5. A rövid körmeiden jól mutat a homoklakk, de hosszabbakon én sem tudom elképzelni. A pöttyök ötletesek! :-)

    VálaszTörlés
  6. Tetszik és szerintem majd meg is fogom venni, bár most hogy Te azt írtad nem valami tartós, megint picit megijedtem :s

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a homoklakk és ez a topper még inkább feldobja, ötletes! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a homoklakk, és a topper jól mutat rajta :)

    VálaszTörlés
  9. Nem vettem meg egyiket sem, a topperekről lebeszéltem magam, mondván így is rengeteg van az új üveges lakkokban meg nem bízom. Mióta lecserélték egyet vettem csak meg (Nude-Hazelnut cream pie, amit ugye megszüntettek már, pedig a legszebb essence lakk)és az is rosszul teljesít! :/ Nem tudok rájuk elcsábulni. Maradok az alap,fedő és topperfronton náluk.

    VálaszTörlés
  10. Auuuú, elszált amit írtam.
    Nincs meg egyik sem. Vettem egy toppert tőlük két hete, 149 forint volt a Rossmanban akciósan. De most meg nem mondom melyik az. Januárban vettem egy sima pirosat. Reggel felkentem, este elkezdett lepattogni. Talán egy másik fölött.

    VálaszTörlés
  11. Már kinéztem, de még nem sikerült beszerezni. Nagyon szép, egyszerűen imádom!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)