Mini Haul & Bloggertalis Szerzemények


Ebben a bejegyzésben az elmúlt két hét szerzeményeit mutatom meg nektek. Vannak köztük blogsale-en vásárolt dolgok is, illetve picit részletesebben megmutatom miket hoztam haza a bloggertalis csere-bere eredményeként. :) 
Ha kíváncsiak vagytok rájuk, kattintsatok a lenti linkre! ;) 



Azt hiszem teljesen eluralkodott rajtam a homoklakk mánia, hiszen az elmúlt két hét alatt összesen négyet sikerül vásárolnom. A Lovely kék homoklakkja azonnal megtetszett, így amikor végre szembe találtam magam vele a Rossmann-ban, nem tudtam otthagyni.
A Lovely menta színű tusát a budapesti Árkádban sikerült megvennem. A lakkokat ekkor még nem mertem bevállalni, illetve nem is volt az amit elsőre kinéztem. Az Ibiza lakkok körüli felhajtás hatására kétségeim támadtak és úgy döntöttem kivárom, hogy mások mit gondolnak róluk, vajon biztonságos e természetes körömre használni.

Moyra lakkom még sosem volt, de a Vivid kollekció annyira tetszett, hogy úgy döntöttem ideje közelebbről megismerkedni a márkával.

Az Etude House lakk régóta kívánságlistás darab volt, így amikor megláttam Yndre oldalán a blogsale kínálatában, le is csaptam rá. :) 

Illetve a Rimmel Space Dust lakkal is régóta szemezgettem, az Aurorát meg is vettem, de a nővérem elkunyizta tőlem. Őt végül a Keleti mellett lévő Rossmann-ban tudtam megvenni. :)



 Lovely Nr. 6


 Moyra No. 719 Power Pink - A bloggertalin már őt visletem. :P


 Rimmel 006 Moon Walking


 Etude House XoXo Minnie


 Moyra Sugar Sand No.862 Wishing Well


 Régi vágyam volt, egy Revlon Colorburst Lip Butter, ezért amikor megláttam Lolly-nál blogsale-en nem is gondolkoztam sokáig, hiszen kapásból négyet vásárolhattam meg, amiből három amúgy is kívánságlistás volt nálam. :)


 Nekem a csomagolásuk is nagyon tetszik. :)


 Az árnyalatok. :)


 Ők pedig a bloggertalis szerzemények. :) Volt pár dolog, amit már régóta ki szerettem volna próbálni, például a Naked hajszérummal régóta szemezgettem ész Essence Sun Club palettát is meg akartam venni még a leárazáson, de sajnos már nem volt belőle. A Lovely kék pelyhes lakk és a Lora kiviszínű csodája pedig kívánságlistás volt. :)


 Az Avon palettáról Katy győzött meg, mondván a 3-as árnyalatot ki kell próbálnom. :) Van még itt Astor korrektor, Essence Lip tint, (szintén lemaradtam róla az Essence kifutók ideje alatt) Astor szemhéjpúder, (Anyukám le is csapott rá :D) Manhattan menta színű szemcerka és egy Moyra lakk. :)


 H&M kék csillámos lakk, Lovely kék pelyhes lakk, Nyx szájfény, Naked Frizz Fighter szérum, Manhattan négyes szemhéjpúder (vele is sokat szemezgettem már az üzletben) és egy Garnier arckrém, amit szintén ki szerettem volna már próbálni. :)


 Avon szájfény, NYX rúzs (ez az árnyalat megvolt nekem egyszer régen, de elhagytam, úgyhogy örültem neki, mint majom a farkincájának :D). Maybelline körömlakk (szintén Katy beszélt rá, hogy ezt nekem ki kell próbálnom :D). Lora és Lovely lakk, valamint az Essence paletta. :)


Valamint egy Catrice szájcerka, amit korábban égre-földre kerestem, szóval bárki is dobta be a közösbe, most küldenék neki egy hatalmas ölelést. :D

Hát ennyi lenne, most egy darabig elleszek ezek tesztelgetésével, lassacskán majd igyekszem hozni róluk a bejegyzéseket, a cserebere cuccok közül elsősorban azokról, amik még kaphatóak. :) 

Ti vettetek valamit mostanában? Miről legyen először teszt? :)

Megjegyzések

  1. a moyra vivid sand baromi jól állt neked :) és a catrice szájcerkát tesóm tette a közösbe :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgok! : ) A Moyra Vivid sand nálam nagy kedvenc lett :)

    VálaszTörlés
  3. wow...mennyi jó cucc. A revlon rúzsokra lennék kíváncsi :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis dolgok, a rúzsokra én is kíváncsi leszek, mert nagyon szépnek tűnik mind :)

    VálaszTörlés
  5. Az a Moyra lakk tényleg bámulatosan szép volt rajtad :) A Manhattan paletta pedig remélem tetszeni fog ^^ Azért az az Etude House lakkocska is nagyon csini, remélem megmutatod majd hogyan szuperál :)

    VálaszTörlés
  6. Az a Lovely kék pelyhes lakk nagyon tetszik*-* meg én is kiíváncsi vagyok a rúzsokra!:)

    VálaszTörlés
  7. A rúzsokról várok tesztet :).

    VálaszTörlés
  8. Te is jó sok mindent hazahoztál! :) Én végül visszavittem a Rossmannban a Lovely tust, de lehet, hogyha valahol találok még, akkor megveszem :D Kicsit döntésképtelen vagyok, hogy mennyire használnám ki...

    VálaszTörlés
  9. Ohh, te jó ég. Csodás zsákmány :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon dögös volt rajtad az a Vivid Sand! Jó volt veled is találkozni! :)

    VálaszTörlés
  11. :o Milyen klassz dolgokat vásároltál!A Space Dust mennyibe került,ha megkérdezhetem?

    VálaszTörlés
  12. Lányok!
    Nézzetek hülyének vagy kövezzetek meg, de Én nem követem lakk trendeket. Mit jelen lakkoknál a "sand" kifejezés? Több márkánál láttam és nem értem.
    Az is csoda, hogy a homok lakkot megtanultam.

    Moyra lakkom volt régen, szerettem. Gyorsan száradt, jól fedett, könnyű volt lemosni. Ez a bordós, fogalmamsincsmilyenszín pedig jajj!

    VálaszTörlés
  13. @Dóri, 400Ft-ra vannak leárazva.

    @Piros, a sand a homoklakk. :D Sand angolul homok. :)

    VálaszTörlés
  14. Basssssszkkiii ez de sötét!!!!!!!!! :D "Az is csoda hogy a homok lakkot megtanultam." :D Fail!!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Annyira édes, hogy ennyire örülsz minden egyes darabnak! Várom ám a teszteket :-) Az a Moyra lakk amúgy nagyon jól állt Neked, lehet, hogy én is benevezek egyre-kettőre, és nem mellesleg valamilyen rejtélyes módon még a képeken is a valódi színe látszik, ami neonnál nem szokott sikerülni :-D

    VálaszTörlés
  16. Hasonló az ízlésünk én is pont ezt a négy sand lakkot vettem meg az elmúlt néhány napban :)))) Nagyon jók egytől egyig. A pink Moyra a kedvencem villámgyorsan szárad és szuperül fed. :)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon jó dolgokra tettél szert, a Minnie lakk a legcukibb :)

    VálaszTörlés
  18. Kedves Névtelen!
    Szerintem bemutattad az értelmi szintedet azzal, hogy még a nevedet sem vállaltad fel.
    Én legalább őszinte vagyok, nem úgy, mint te.
    "Az is csoda hogy a homok lakkot megtanultam." <-- arra írtam, hogy megtanultam, hogy az homok hatású lakk. Egy ilyenem sincs.
    Mindegy is. Nem is értem miért mentegetődzöm egy ilyen neveletlen, hülye libának, aki buta, csürhe módjára névtelenül, tömeg mögé bújva bekiabál és nem vállalja fel magát!

    Moon Angel: Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
  19. Naked hajszérumra kíváncsi lennék. :) Remélem, lesz róla teszt. ;) Nagyon jó lehetett csereberélni a lányokkal. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)