Weekly Inspiration

Sziasztok! :) Remélem mindenkinek szuperül telt a hétvégéje és kipihentétek magatokat. :) A hétfői napok továbbra sem a kedvenceim és szerintem ez sosem fog megváltozni. :D Ilyenkor általában kezembe veszem a kis naptáramat és próbálom megtervezni-beosztani a hetet. Nekem ez általában segít, főleg a vizsgák idején. Ilyenkor felírom azt is, hogy mit szeretnék főzni a héten, így a bevásárlás is sokkal könnyebb. Lehet, hogy ez elég "control freak" dolog, de nekem bevált az időm beosztásánál. Így például ha észrevettem, hogy el fog fogyni és a smink és körömlakklemosóm, akkor a beszerzést arra a napra időzítem, amikor könyvtárba is megyek. És, ha már megyek drogériába és könyvtárba, akkor veszek majd anyunak és maminak ajándékot. Így már három dolgot letudtam a heti teendők közül nem egészen 1 óra alatt. Hogy miért írom ezt most le? Mert szerintem a tavasz tipikusan az az időszak, amikor mindenki kicsit idő szűkében van. Vizsgák, kerti munkálatok, nagytakarítás, de akkor már nem marad idő sportolni, vagy a barátokkal lenni... Szóval, szerintem érdemes előre tervezgetni és picit előrelátóbban szervezni a hetünket. :)
Ha pedig nagyon el vagytok havazva, akkor remélem a következő képsorok segítenek egy kicsit relaxálni és inspirálódni. ;)


Régi bicikliből virágtartó? Miért ne?! :)


Akaroook egy ilyen szoknyát nyárra! :P


Szerintem hétköznapra tökéletes ez a smink. Nektek tetszik? :)


Fishtail fonat... a kedvencem. :)


Homoklakk ombre... ezt ki kell próbálnom! *.*


Nagyon tetszik ennek a képnek a hangulata. :) Szívesen elteázgatnék itt ücsörögve egy jó könyvvel. :)


Csini! ^^


Kell egy ilyen bokacsizma!


Paradicsomos-mozzarella saláta... nyami! :P


Ez szerintem nagyon nagyon igaz!


Heti álomházikó! :)


Ez egyszerűen mesés! *.*


Szuper gyakorlatsor hasizomra. :) Itt a videó hozzá.


Ez a szett valami csodás! *.*


Mert nude lakkból sosem elég! ;)


Heti gardrób. :)


Csodás ez a háló! :)


Bulismink? :)


Oh ez a mani! ^^


Kell egy ilyen óra és karkötő! :P


Hétfőn igazán engedélyezhetsz magadnak egy ilyet a nap végén! ;)


Ok, ettől kész vagyok! :D A világ legtökéletesebb uzsonnás készlete. *.*


OMG!


Naked2 és rózsaszínű ecsetkészlet... engem megvettek kilóra. :D


Marvel rajongók értik! :D


Ki szereti még a rosszfiúkat? :P

Szép Hetet Csajok! :) 

Melyik a kedvenc képetek? Nektek van valamilyen trükkötök a heti teendők beosztására? Be szoktátok osztani az időtöket vagy inkább improvizáltok? :)

Megjegyzések

  1. Szép képek! :) A szoknya valóban csini, a türkiz szoknya a kiegészítőikkel pedig álom :) Szép hetet :)

    VálaszTörlés
  2. Szuperek a képek, nagyon hangulatosak, az összes tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Jót nevettem a kávés-fánkos képen :-D És igen, éljenek a rosszfiúk...

    VálaszTörlés
  4. Hát oda én is szívesen kiülnék egy jó könyvvel vagy csak szimplán bambulni. :D Csodás képek! :) Mindig feltölt, ha ilyeneket nézegetek. :)

    VálaszTörlés
  5. A teázós képhez tudok adni kopott hokedlit. Van faragott lábú zöld ülőrésszel és zöld-volt valamikor-kis fiókkal. Nekem a fonott fotel kéne.
    A rózsás mani most engem is megfogott.
    A pasik miért nem tudják értékelni a régi cuccok újmódi használatát? --biciklis virágtartó, szerintem ithhon hülyéznének érte--

    VálaszTörlés
  6. Én is így szoktam tervezni a hetemet, egyes napjaimat, csak én nem írok fel mindent, pedig néha kéne.
    Most szinte az összes kép tetszik. Kiemelten az első és a "könyvolvasós" szoba. :) A rosszfiúkat illetően pedig egyetértünk ;).
    És köszönet a hasizom videóért! :)

    VálaszTörlés
  7. Az eheti képek különösen tetszenek,egytől-egyig nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  8. Hű, na akkor szép sorjában véleményezek, mert szinte mindent imádtam :P Az a bicikli újrahasznosítás annyira édes és romantikus, ha lenne kertem tuti kipróbálnám. A rusztikus teázós kép is nagyon begyere, imádom az ilyen hangulatot :) A csipkés csizma jöhet, csak feketében :P A bulismink nálam nappalra is elmenne :D Az a rózsás mani meg egész egyszerűen mesés! *.* A fánkos képen meg jót nevettem :D A rosszfiúk meg jöhetnek - ők mindig izgalmasabbak és érdekesebbek, mint a jók :P

    VálaszTörlés
  9. Sajnos általában improvizálok :D Imádom a képeidet, mindig mentek el belőlük!!!!Most a kedvencem a bicajos!Gyönyörű a rózsás mani és a porcelánra hasonlító naci. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)