Garnier Micellás Víz - Teszt/Vélemény


 Ezúttal a Garnier micellás vízről hoztam nektek egy kis teszt/véleményszerűséget. Április óta használom, így azt hiszem most már hitelesen tudok róla nyilatkozni, hogy nekem mennyire vált be rövid és hosszú távon a használata. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor kattintsatok a lenti linkre a folytatásért. ;) 



A csomagolása egyszerű, mondhatni csajos a rózsaszínnel kombinált átlátszó flakon. Én az adagolásával is elégedett vagyok, nagyon jól lehet kontrollálni, hogy mennyit szeretnék használni belőle. A flakon 400ml terméket tartalmaz, ami szerintem hatalmas mennyiség. Április óta használom és kb. a negyedét fogyasztottam el eddig. 

Arra, hogy mikor, hogyan használom, majd visszatérek egy kicsit később, először is nézzük meg jobban a terméket és hogy mit ígér.


Érzékeny bőrre ajánlják és ígérete szerint eltávolítja a sminket, tisztít és nyugtatja a bőrt. Teljes arcra lehet használni.


Minden fontosabb infót megtalálunk a hátoldalon. Ami engem kicsit zavar, hogy a jelzés szerint a felbontástól számítva 6 hónapig használható. Én április óta használom, ami kb. 3 hónap és kicsivel több mint a negyede fogyott el. Sminktermékeknél általában a szavatossági idő nem mérvadó, illetve én akkor is használok valamit, ha már elméletileg lejárt a szavatossága, addig amíg nem érzékelek változást az állagban vagy az illatában. 
Kíváncsi leszek, hogy ennél a terméknél mennyire fontos ezt betartani.


Bővebb leírás magyarul.


Az újrahasznosításával, a kiürült flakon kidobásával kapcsolatos infók, illetve a gyártási-forgalmazási adatok, ha valakit érdekel. :) 

Akkor jöjjön a lényeg. Én sosem értettem ezt a Micellás vizek körüli cirkuszt. Próbáltam a Biodermát, a L'Oréal-t és nekem egyik sem szedte le teljesen a sminket, szóval nem lehetett úgy megoldani hogy akkor én csak ezt fogom használni és minden mást ki is dobhatok, mert csak áttörlöm a bőröm és szuper lesz. A Biodermánál lehet, hogy ez működött volna, de őszintén én inkább használok sminklemosót, megmosom az arcom, mint hogy 6-7 alkalommal át kelljen törölgetnem a bőröm, mire a vattakorong tiszta lesz. Mert nekem az a lényeg. Lehet hisztizni, meg toporzékolni, hogy jajjj nem szedte le a spirált... meg hűűű és haaaa... 
Én nem csinálok ebből problémát, mert eleve nem is azért vettem, hogy na akkor most majd csak ezt használom.
Nekem a sminklemosás, arcmosás után hiányzott valami, amit még a tonizálás előtt használhatok, hogy megbizonyosodjak róla, a tonikot már a teljesen tiszta bőrömre viszem fel. Ő nekem erre teljesen tökéletes. 

Használom még reggelente, hideg vízes arcmosás után, sminkelés előtt, vagy arcpakolás felkenése előtt. Nekem így teljesen bevált, nagyon szépen megtisztítja az arcom, nem szárítja, irritálja a bőröm. Az arctisztítási rutinomban is érzem a hatását, mert bizony a sminklemosó és az arcmosás után még ő is leszed spirál és tus maradványokat. 

Én nagyon szeretem a hatását, a bőröm puha, tiszta lesz tőle. Nem szárít, nem hagy ragacsos érzést maga után. Viszont nagyon frissítő, főleg akkor érzem ezt, ha nagyon meleg van, ilyenkor akár naponta többször is használom. 

Összegzés: Én 100%-ig elégedett vagyok vele, nekem tökéletesen bevált. Sőt azt kell hogy mondjam, sokkal jobban szeretem, mint a L'Oréal hasonló termékét, aminél (lehet hogy csak a hidegebb idő miatt) néha éreztem, hogy picit szárítja a bőröm. Nem vártam tőle, hogy teljesen kiválthatom vele az arctisztítási-sminklemosási termékeket, így nem is ért csalódás. Ár-érték arányban szerintem szuper, az ára 1500Ft körüli, ami a 400ml mennyiségért szerintem nem sok. Nem állítom, hogy nincs olyan termék ami ne szedne le mindent egy lépésben és ne csinálja puha-teljesen tiszta babapopsi bőrt. De biztosan nem 1500Ft-ért, sőt szerintem nem is 5300Ft-ért hanem kemény tízezrekért. 
Tehát én egyáltalán nem érzem magam átverve és nem is csalódtam a termékben. 

Értékelés: 5/4,5

A fél pontot a szavatossági idő miatti félelmeim-kétségeim miatt vontam le. Ha esetleg lenne változás a termék minőségével kapcsolatban, akkor mindenképpen frissítem majd a bejegyzést. :)


Ti próbáltátok már a micellás arctisztítókat? Melyik a kedvencetek? :)

Megjegyzések

  1. Ugyanezt a micellás vizet használom és tervezek róla írni is :) Hasonló véleménnyel vagyok róla, mint te, nagyon szeretem és remekül bevált.

    VálaszTörlés
  2. Én a L'oreal micellás vizét használom. Én elégedett vagyok vele, szépen leszedi a sminket, bár szemre én is mást használok. Viszont ki fogom próbálni a Garniert is, mert sokat dicsérik.

    VálaszTörlés
  3. én is ezt használom és nagyon nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi, hogy írtatok Lányok! :) <3

    VálaszTörlés
  5. Érdekes. Pont most, hogy elkezdtem dolgoz és napi háromszor tisztítom az arcom, azt vettem észre, hogy a Ballea tonic ragacsos ézést hagy maga után. Eddig nem volt vele problémám.
    Szerinted ez segítene nekem?

    VálaszTörlés
  6. @Piros, szerintem érdemes kipróbálni. :) Figyeld az akciókat, mindig van a Rossmann-ban rá akció, nemrég is 1000Ft-ért lehetett venni. ;)

    VálaszTörlés
  7. Én még nem próbáltam egy micellás vizet sem, de annyira nem is érzem ezt szükségesnek :)

    VálaszTörlés
  8. Más márkájú micellás vizet használok, konkrétan takarításra. Ecsettisztításra, szem alá potyogó csillámok leszedésére, összeporolt szemhéjpúderek takarítására. Nekem erre jött be :D (Ehhez viszont drága, szóval ha ez elfogy, akkor utána nem belőlem fognak megélni a micellavíz gyártók :D)

    VálaszTörlés
  9. Én is tervezem, hogy beszerzek egy ilyet, mindenhol csak jókat hallottam róla! :)

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)