A nap szettje - Maxi Dress



 Mára egy igazi nyári szettet hoztam nektek, amit szinte minden alkalomra fel lehet venni. Ha megengedi a munkahelyi dress code akkor akár oda is, hétköznapokon, csajos programra, kevésbé formális alkalmakra (családi vacsora, grill party, stb) buliba, randira vagy nyaralásra. :)

maxi white



Egy szép maxi ruha igazi alapdarabja lehet a nyári ruhatáradnak. Ha ilyen egyszerű színt választasz mint a fehér, még remekül variálható is, hiszen hordhatod elegánsabban (de esküvőre viselni tilos) vagy lazább stílusban is.
A képen látható fazon jól áll az átlagos magasságú és testalkatú lányoknak, illetve a kifejezetten magas és vékony lányoknak is. Ez a fazon átlagos vagy kis mellmérettel előnyös.
Ha látványos dekoltázzsal áldott meg az ég, mindenképpen a pántos, V kivágású darabokat keresd.
Én ezt a ruhát most egy kicsit bohém, etnikus stílusban egészítettem ki. A saru viszonylag egyszerű ezért egy feltűnő clutchot párosítottam hozzá. Az álomcsapdás nyaklánc mellett pedig szerintem jól mutat az a látványos fülbevaló. Ezzel a két feltűnő ékszerrel érd is be, a kezeid éke legyen már csak egy szép manikűr. A narancs vagy korall szín arannyal párosítva mindig telitalálat. :)

Tudjátok mennyire bolondulok az oldalfonatért és szerintem ehhez a szetthez is nagyon jól mutatna. Ha pedig kínzóan meleg van, akkor egy sima kis konty is szuper választás. ;)

Én ehhez a szetthez egy narancsos-bronzos füstös szemsminket tudnék elképzelni, narancsos vagy korall pirosítóval, bronzosítóval és nagyon visszafogott nude ajkakkal. Napközben barna szemceruzával és tussal, de este jöhet a szexi fekete cicás szem. ;)


Mit szóltok ehhez a szetthez? Van maxi ruhátok? Hogyan szoktátok viselni? :)

Megjegyzések

  1. Jó z a szett, nekem is sok maxi ruhám van főként saruval, vagy lapos papuccsal viselem, de a muszlinból készült darabjaimat inkább magassarkú szandállal hordom.
    (marika)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó kis szett,szívesen magamra kapnám :)

    VálaszTörlés
  3. Szép ez a ruha!
    Tőlem ugyan távol áll a maxi ruha, jobb szeretem mutogatni a lábaimat, de másokon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Csinos, főleg a kiegeszítők tetszenek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)