NOTD - Welcome to St. Tropez


Mostanában nagyon elhanyagoltam a körmös bejegyzéseket, de az az igazság, hogy az elmúlt időszakban szinte mindig ugyanazt a 4-5 lakkot viseltem. Az utóbbi hetekben ez a két lakk volt az abszolút kedvencem, szerintem ők ketten úgy illenek össze mint a mogyoróvaj és a lekvár. :D Szinte mindenhol ebben a párosításban láttam őket, így biztosan ti is, de ha kíváncsiak vagytok rá, rajtam hogyan mutatnak, illetve mi a véleményem róluk, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. ;) 



A két lakk a Lovely limitált kiadásából való. Ha szerencsétek van, még elcsíphetitek őket a Rossmann-ban. ;)


Két rétegben mindegyik tökéletesen fed, de a menta színű, selyemfényű St. Tropez lakk felkenése nem egyszerű dolog, nekem sem sikerült csíkozás nélkül felvinnem. Viszont nagyon gyorsan szárad, ez némileg kárpótol.


A homolakk egyszerűen mesés. Mint egy kincs az óceánból. Nagyon sellős, nagyon csillámos, szóval imádom. :D A textúráját tekintve eléggé érdes, szóval nem az a harisnyabarát lakk. :D


A tartósságát tekintve a menta lakk nekem 3-4 napot simán kibír, csak annyi változást vettem észre rajta, hogy kicsit fényesebb lett, az egyébként félmatt felülete. A homoklakk rajtam kb. 4 napot bírt ki, viszont azután nagy darabokban pattogott le.


A selyemfényű lakk lemosása egyszerű, de a homolakkot sima dörzsöléssel lemosni egy rémálom, én már nem is próbálkozom vele, így a jól bevált fóliás technikával szedem le. :)


Egy kis effekt, mert így érvényesül igazán a homoklakk csillogása. :)


Hát nem csodás?


Egészen biztosan az egyik kedvenc nyári lakkom lesz, vagyis már az is. :D


Mindkét lakk szuper, nagyon szép, tartósak is, igazi nyári színek. :)

Nektek megvannak ezek a lakkok? Mi a véleményetek róluk? :)

Megjegyzések

  1. Nekem a St. Tropez van meg, de abból mind a három. :D Nagyon tetszenek ezek a lakkok. A Rio darabjai annyira nem hatottak meg, bár pl. rajtad kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek a lakkok és igazán jól mutatnak a körmeiden :)

    VálaszTörlés
  3. Még ha nem is annyira az én színvilágom, akkor is el kell ismerjem, hogy ez egy szuper párosítás :)

    VálaszTörlés
  4. Aaannyira nagyon tetszik az a mentaszínű körömlakk! Múltkor ráadásul még akcióban is volt, de sajnos lemaradtam róla, pedig minden nap benéztem... Úgy látszik, sokan szeretik nemcsak a Lovelyt, hanem a Welcome to St. Tropez-körömlakkokat is ;) Egyébként tényleg nagyon jól mutatnak együtt!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek.
    Nekem egyik sincs meg.
    Viszont végre van Catrice a közelben. Kisbéti Rossmanban a Max Factor álványát lecserélték rá. Csak legyen időm meg pénzem. Annyi ott a gyönyörűség....

    VálaszTörlés
  6. Kisbéri Rossmanban...bocsi:)

    VálaszTörlés
  7. Szép, mutatós, igazi nyári manikűr. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)