A nap szettje - Leather Noir


Ez a szett szerintem eléggé megosztó lesz. :D Ennek ellenére bízom bennem hogy lesz olyan akinek bejön majd, illetve el tudja képzelni magán. Ha közelinek érzed magadhoz ezt a stílust, akkor szerintem szuper szett egy randira, barátnős estére, moziba vagy egy vacsorára is. :) De az az igazság, hogy én simán felvenném bármelyik hétköznap is. :P 


 A szett alapdarabja ez a bőr skater szoknya. Igazából lehet sima fekete skater szoknya, vagy akár egy kockás is. Én sima, testszínű, vastag harisnyát választanék hozzá, de lehet fekete is, ez azért jó mert karcsúsítja a lábat. Ha már a karcsúsításnál tartunk, soha-soha ne szégyelljetek alakformáló fehérneműt harisnyát hordani. Higgyétek el, sokkal sikkesebb, mint a kis kibuggyanó úszógumi vagy a dudorodó pocak, amit még nem volt idő-energia-motiváltság ledolgozni. ;) 
Na vissza a lényeghez, én egy kék pulcsit választottam a szetthez, mert szerintem ad bele egy kis melegséget, egy kis bohém hatást. Én, amilyen fázós vagyok, tutira felvennék alá egy basic trikót vagy topot. Én ezt a dögös dzsekit néztem ki a szetthez, de lehet variálni. Sima szövetkabát, ballonkabát, parka... ami tetszik és ami a hőmérsékletnek megfelel. :) Én egy közepes méretű fekete táskát választottam a szetthez mert igazi basic darab. Lecserélheted egy kis fekete alkalmi táskára, vagy valami színesre. Ehhez a kék árnyalathoz a burgundy például nagyon jól passzol. 
Én egy bokacsizmát választottam a szetthez, de viselhetsz hozzá magas szárú csizmát is vagy épp egy Martens bakancs is jól mutat vele. A kalap is ízlés kérdése, nekem nagyon bejön. ;) Kiegészítőnek egy látványos statment nyakláncot néztem ki a szetthez és egy gyűrűszettet. 

Mivel maga a szett eléggé sötét, én egy színes lakkot választanék hozz- Mondjuk a képen látható csodás kék árnyalatot vagy egy bordót. Azért, mert ez a szett eléggé merész és vagány én valami kifinomult de egyben picit játékos illatot viselnék hozzá.

Szerintem ehhez az összeállításhoz egyszerűen csodásan mutatna egy laza picit "messy" hullámos haj. Sajnos gyakran beleesek abba a hibába hogy önmagamban gondolkodva, mindig hosszú hajhoz méretezem a dolgokat. Ezért most egy olyan tutorialt kerestem, amit vállig érő hajból vagy annál rövidebből is el lehet készíteni, de ugyanúgy működik a hosszabb hajnál is. 


A lány a videóban kúpvasat használ, de egyébként sima hajsütővassal is el lehet készíteni ezt a frizurát, nekem is az van. :D 

Mivel a szett nagyon látványos, ezért én valami visszafogottabb sminket képzelek el hozzá, ami ajakhangsúlyos. 

Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Szeretitek a bőr ruhadarabokat? 


Ui. : Ha  a képen lévő darabok árát vagy márkáját szeretnétek megtudni, csak kattintsatok a képre és a polyvore oldalamon minden ifo megtalálható. ;)

Megjegyzések

  1. Pont tegnap rendeltem meg ezt a szoknyát. Alig várom, hogy megérkezzen.

    VálaszTörlés
  2. De jó hajat csinál ez a csajszi! :D Nekem is sima hajsütővasam van, ki is próbálom a héten! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik ez a szett, bár leginkább kalap nélkül :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik ez a szett, főleg a csima és a szoknya. :)

    VálaszTörlés
  5. Az a kabi!! *.*

    Nocy

    VálaszTörlés
  6. No, hát nem is értem, én nagyjából így járok suliba:D Mínusz a kalap mert beanie-párti vagyok.
    Direkt azért van egy csomó színes lakkom, mert a rengeteg feketéhez, amit hordok, néha jól jön egy kis változatosság... jó indok, mi?
    = nagyon tetszik a szett.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik! Szívesen viselném, bár a kalapokkal nem állok jól, mert szerintem nem állnak nekem jól, de nagyon tetszenek így mindig irigylem azokat, akiknek viszont igen.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)