Haul (Glamour Napok+Az utóbbi idő drogériás szerzeményei)


Szerintem lassan lecsengett már a Glamour Napi szerzeményeket bemutató posztok áradata. Bármennyire is imádom az ilyen cikkeket olvasgatni, azért picit zavaró, ha mindegyik blogon ezeket látom és ezzel szerintem nem vagyok egyedül, így vártam picit, amíg megmutatom nektek, hogy én miket zsákmányoltam. 
Az utolsó zsákmányos poszt szerintem nyár végén volt, azóta nem nagyon vásároltam, csak lakberendezési cikkeket. Így a Glamour napi zsákmány mellé bekerült néhány az utóbbi időben szerzett sminktermék-kozmetikum is. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 



Azt hiszem, én el vagyok átkozva a Glamour-Napokkal kapcsolatban. Szinte nem volt olyan év, hogy ne lettem volna beteg, ne jött volna közbe rokonlátogatás, vagy ne sántikálva kellett volna végigjárnom a boltokat. 
Az én formám, hogy ezúttal is közbejött valami, így négy óra helyett összesen 50 percem volt vásárolni, ami nekem nagyon kevés. Főleg, hogy a H&M-ben pénteken akkora tömeg volt, hogy a próbafülkékhez vezető sor majdnem az üzlet bejáratáig tartott. Épp ezért vasárnap is is a nyakamba vettem az üzleteket, habár akkor Gergő és anyukámék is velem voltak, így nem tudtam teljesen kibontakozni. :D

Nem volt túl nagy ruhás listám idén, így csak három dolgot vettem. A H&M-ben egy fekete jeggings-t és a Tally Weijl-ben egy sima csontszínű basic pólót és egy kockás sálat.


Nem kuponnal ugyan, de cipőt is sikerült vennem. A kinézett H&M cipőból sajnos nem volt a méretemben, a fekete bokacsizma, amit a Deichmann-ban kinéztem sajnos nem volt valaki kényelmes. Végül a CCC-ben vettem ezt a kevésbé mutatós, de nagyon kényelmes bokacsizmát. Trükkös darab, mert rejtett wedge talpba van, így szoknyával is jól mutat. A munkám miatt sajnos nem tudok mindig bakancsot hordani, így kellett valami ami kényelmes, visszafogott és kellően meleg is.


Kiváltottam az 50 pontos DM tükröcskét is, ami szerintem nagyon praktikus és mutatós kis darab. A Rossmann-ban vettem egy a hosszú levélkés nyakláncot kemény 800Ft-ért. Kívánságlistás volt egy ilyen hosszú nyaklánc, de a kuponos üzletekben eléggé túlárazottnak éreztem az ékszereket.


Ilyen cuki kis levélkék vannak rajta. :)


Kuponos és nem kuponos szerzemények. Kuponnal a Dove tusfürdőt és a Nivea testápolót vásároltam. A Himalaya Herbals tonik akciós volt a Rossmannban. A Balea tusinak pedig nem tudtam ellenállni. 

Hajpakolásra is szükségem volt, mert sajnos nincs mindig 1-2 órám a házi hajpakolásokra. Cégül ezt a Kallos terméket választottam. Mivel a bőröm most elég száraz, ezért egy új éjszakai arckrém is kellett és gondoltam adok egy esélyt a DeBa Bio Vital arckrémnek, mert nagyon szimpatikus volt, hogy 100%-ban természetes összetevőkből készült. Hamarosan írok majd róla bővebben is. ;)


Az utóbbi idők sminkes zsákmányai.


A Maybelline kupont végül a Metallic Pomegranate CT-re használtam fel, mivel sajnos se a filces tus, se a szemöldökceruza nem volt készleten. A Rimmel kuponnal egy Stay Matte púdert és egy Moisture Renew rúzst vásároltam.
Az Essence pirosítót még szeptemberben vettem a Rossmann-ban.


Ezt a sárga NYC lakkot még ősz elején szereztem be az Essence szemhéj és szemceruzával együtt.


 Az NYC szájfény is akkor került a kosaramba. Megvettem az Essence Lash Princess spirált is a filces tussal, de sajnos a tus egyből a kukában landolt, ugyanis csak valami furcsa szürkés lé folyt belőle. Nem hiába vannak mindig gyanakvó érzéseim az ilyen "ajándékokkal" szemben.


 Aminek leginkább örültem, az ez a csodás bordós bogyószínű rúzs, ami a MAC Rebel egyik legjobb dupe-ja.

 

 Azóta rengeteg bókot kaptam erre a rúzsra, úgyhogy nemsokára hozok róla tesztet is. :)


A Catrice Check&Tweed-ből a highlightert és a szürke lakkot (London Calling) hoztam el.


Szintén szeptember közepén vásároltam az Essence Hello Autumn kollekcióból ezt a szemöldökszettet, amiről a hétvégén lesz teszt. :) Egyébként a mosonmagyaróvári Rossmannban egy szinte teljesen érintetlen display-t láttam ezzel a trendkiadással, így lehetséges, hogy máshol is raktak még ki belőle. :)

Szóval ezek voltak az utóbbi hetek zsákmányai. :) 

Ti mit vettetek a Glamour-Napokon? Vettetek valamit az új trendkiadásokból? :)


Megjegyzések

  1. Nagyon jó dolgokat sikerült beszerezned. Nagyon tetszik a sál és a csizma, sminktermékek körül pedig a Catrice termékeke és a Rimmel rúzs, kíváncsi leszek rájuk, illetve a DeBa Bio Vital arckrém is nagyon felkeltette az érdeklődésem.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik az a cipő! Én egy ideje a tökéletes fekete csizmát kerestem, és ma megtaláltam szóval nagyon boldog vagyok. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó dolgokat sikerült beszerezned. :)Ezen a CT-n gondolkoztam én is, de amit próbáltam tesztert, olyan nagy csillámok voltak benne, hogy nem mertem elhozni. :/

    VálaszTörlés
  4. Azzal a Maybelline rúzzsal én is szemeztem, de aztán otthagytam :D A Balea tusfürdő meg...imádom :D

    VálaszTörlés
  5. De jó dolgokat vettél :)
    Nagyon szupi a cipő !!

    VálaszTörlés
  6. De jó dolgokat vettél :)
    Nagyon szupi a cipő !!

    VálaszTörlés
  7. Marha jól néz ki az a csizma, na és a rúzs is :) Már alig várom róla a tesztet ^^

    VálaszTörlés
  8. Az arckrémes és a rúzsos posztot nagyon várom!!!!!! :) Jó kis szerzemények! :)

    VálaszTörlés
  9. A bokacsizma szuper, az új Catrice termékeket már mindenképp meg kell néznem.:)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép dolgokat vettél. Az arckrémre lennék kíváncsi, azt is a rosziban vetted? :))

    VálaszTörlés
  11. En egy osszecsomagolt rimmel bb-pudert vettem...meg egy maybelline spiralt...szerencsére tudtam tartani magam a nem vevős dologhoz...:)

    VálaszTörlés
  12. A rúzs meg a szemöldökszett nagyon tetszik, úgyhogy kíváncsi leszek a tesztre:)
    Magamhoz képest jó sok dolgot vettem, mondjuk az eddigi trendkiadások nem annyira fogtak meg, de az essence good girl/bad girl-jét eléggé várom, nagy reményeim vannak vele:D

    VálaszTörlés
  13. Én sajnos lemardtam a Glamour Napokról, mert olyan beteg voltam, hogy lábra sem tudtam állni. Pedig lett volna 1-2 dolog, amit megvettem volna :/ Ez az én szerencsém. Ahogy látom, nagyon jó dolgokat halásztál ki magdnak, sőt volt közte olyan is, amit én is kinéztem :)

    VálaszTörlés
  14. A sál és a bokacsizma a kedvencem, esetleg láthatjuk majd őket outfitben? :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)