COTW - It's a boy!


cotw



A hét színe rovatba most a babakéket választottam be. Többen mondtátok egy korábbi bejegyzésben, hogy ezt inkább tavaszi színnek tartjátok, de szerintem ez a tökéletes árnyalat, ha "színt" szeretnénk viselni télen, ami nem bordó, vagy sötétkék, vagy zöld.
Van benne valami bájos, lágy elegancia, emellett hűvös és friss. Egy-egy ilyen pulcsi vagy sál tökéletes darab télre. A táskákat pedig tavasszal és nyáron is hordhatjuk. Valamint a körmökön is nagyon tetszetős szín, különösen ha valakinek fehér bőre van.
Idén pedig nagyon divatosak a babakék és babarózsaszín kabátok is. :)
Ez a szín nagyon jól párosítható a többi pasztelles és nude árnyalattal, a fehérrel, az ezüsttel, a rózsaarannyal, a feketével és a kék többi árnyalatával is. :)

Ti szeretitek ezt a színt? :)

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a bal felső sarokban lévő Essie lakk, a hópelyhes pulcsi és az alsó sorban lévő nagy méretű táska a kedvenceim. (De azért azt a kabátot sem utasítanám vissza :P)

Megjegyzések

  1. Nagyon szép szín, körömlakkom van ilyen színű, már régen volt rajtam :) Van egy hasonló színű felsőm szeretem télen is viselni :)
    Egy sálat szívesen elfogadnék :)

    VálaszTörlés
  2. Fel nem venném ezt a színt. Nem is áll jól, kényes is. Huh, de tömény így egyben :)
    Jó nekem a bordó-sötétkék-zöld :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagy felüdülés most ez a szín. :) A kedvenceim a pulcsi, a csizma és a melletük lévő táska. Szóval a bal alsó sarok. :)

    VálaszTörlés
  4. Biztos, hogy nem hordanék ilyen színt, nagyon távol áll tőlem, de alapjáraton kellemes, főleg a téli, zúzmarás időben :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg jó a világoskék télen is, de én csak igazán szép, napsütéses időben és hófehér roppanós hóban viselném, nem a fekete latyakban...
    A hópihés pulcsi nekem nagyon tetszik a világoskék sállal és a alsó sorban lévő nagyobb méretű táskával és persze a világoskék körömlakkal. De ennyi kék mellé én csak fekete nadrágot és fekete kabátot vennék fel.

    VálaszTörlés
  6. Gondoltam, hogy megosztó lesz ez a szín. :P Köszi, hogy írtatok. :)

    VálaszTörlés
  7. Cuki szín, jöhet most és bármikor máskor is! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szeretem az ilyen finom árnyalatokat. A csizma és a táskák nagyon tetszenek, meg úgy minden. Bármit boldogan elfogadnék a képről! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)