SOTW - Monochrome


SOTW



A hét stílusa rovatba most a fekete-fehér kabátokat választottam be. Ezek most stílustól függetlenül nagyon divatosak. Lehet szövetkabát, szőrme, rövid blézer vagy épp vagány motoros dzseki. Nagy kockás vagy decens kis tyúklábmintás. Utóbbi nagyon előnyös teltebb alakhoz.
Bármilyen más színnel párosíthatod a szettjeidben, csupán a barnával érdemes picit taktikázni, de egy sötétebb, bordóba forduló barna vagy gesztenyeszín is remekül illik a monokrómhoz.

Most jön a neheze:

Válasszatok egy kedvencet a képről! ;)

Én őrlődöm a nagy tyúklábmintás MK műszőrme bunda és a középen lévő kockás kabát között. :D

Ti szeretitek a fekete-fehér darabokat? Viselnétek vagy viseltek ilyen kabátot? :)

Megjegyzések

  1. Az a baj, hogy 4 évig fekete volt a téli kabátom, szóval abból nekem most elegem van. Feketéből ha a jó öreg fekete bőr kabátomról van szó, akkor imádom. :) A képről nekem a fehér tetszik egyedül, azt elfogadnám.:)Most a bézs felé hajlok kabát ügyileg, ezért is volt szerencsém a mostani kabátommal. :3

    VálaszTörlés
  2. Nekem a fekete öves tyúklábmintás kabát tetszik középen. Én nem igazán szeretem ezt a mintát, de ha döntenem kellene akkor azt választanám :)

    VálaszTörlés
  3. A tyúklábmintát nem szeretem, de az a hajtogatós fehér-fekete dzseki tetszik, és még jobban tetszene invertálva:D Külső ruházkodás esetében mindig feketére szavazok, de minimális fehérrel kombinálva még elhordanám.

    VálaszTörlés
  4. Könnyű a választás számomra,mivel csak a fehér tetszik a jobb alsó sarokban lévő. :D

    VálaszTörlés
  5. Nem tudok csak egyet választani. Megpróbálok: talán a szőrgalléros...vagy a középső kockás, vagy a jobb szélső fenti kockás, vagy az öves kockás. Na jó legyen a nagykockás!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)