Weekend Inspiration

Amennyire örökmozgó és nyughatatlan voltam tinikoromban és a húszas éveim elején, most annyira szeretem az elvonultságot, a csendet, a kellemes meghitt estéket. Régen egy táskában hordtam az egész életem. Egy váltás ruha mindig volt nálam és néha vonaton sminkeltem, aztán írtam anyunak egy sms-t "majd megyek".
Mindig volt egy barát aki kérdezte: Nem jössz el? Nem maradsz? Én pedig mentem és maradtam. A telefon állandóan csörgött, a skype-on konferenciabeszélgetésekben terveztük a karácsonyi vásárt, a nyaralást, a szilvesztert vagy csak az újabb bulit. Mindig volt egy barát, haver, akit vigasztalni, egyengetni kellett az élet rögös útjain. Máskor pedig én sírtam az ő vállukon.
Ugyanígy nálunk is állandó volt a forgalom, barátok jöttek-mentek, anyu kávét főzött reggel és mindig volt egy fiú haver aki felrakta az égősort az eresz alá vagy épp megnézte anyu kocsiját, ha valami gond volt vele.
Aztán egy esős novemberi éjszakán, amikor már több volt az üres üveg az asztalon, mint a teli, és körülöttem mindig nevetett, kiáltozott, akkor először kívántam, hogy bár máshogy lenne. Gyertyafényt szerettem volna, csendes beszélgetést, nosztalgikus poénokat, finom bort és ételt, nem pedig vodkát és KFC dobozokat.
Akkor kezdődött valami, egyfajta sodródás. Tőlük, önmagamtól, messze. Aztán pár hónappal később, megláttam ŐT és tudtam, hogy igen, miatta érdemes hagyni az egészet, a drámás-lármás-fennhéjázó társaságot, a bulikat, a tűsarkút és a műszempillát, a taxiban rúzsozást, a vonatra rohanást és a hajnali négyig álmatlanul fetrengést.
Voltak nehéz pillanatok, amikor meghoztam a döntést és úgy tűnt, hogy mindent elveszítek. És egy évre rá egy másik hideg novemberi éjszakán egyedül ültem egy bécsi parkban azon gondolkodva, hogy most mi lesz...
Aztán nemsokkal később Ő és én ott álltunk a hóesésben és azt mondta: Örökké.
Még mindig úgy érzem magam, mint egy emlékekkel, le nem írt szavakkal, össze nem illő holmikkal teli hógömb, amit néha összeráz az élet. De nem bántam meg semmit. Megérte. Magamért, érte, azokért a barátokért, akik olyannal szeretnek amilyen vagyok és a meghitt estékért. :)


Szépségek! :)


Egyszerűen csodás ez a smink.


Kell egy ilyen pulcsi!


Ebbe a maniba halálosan szerelmes vagyok. :D


Masni konty. Régebben gyakran viseltem így a hajam. :)


Csupa olyan dolog, amit imádok. :P


Hangulatos. :) Bár az én ízlésemnek kicist sok a szarvasból. :D


Csajosságok. Igen, tudom, hogy sokan rühellitek az UGG csizmákat, de én nagyon szeretem őket, a zörd téli napokon.


Tejszínes kakaó vagy forró csoki pillecukorral. Nyami!!!


Ha egyszer ide bekuckóznék, tavaszig nem szednétek ki az tuti. :D


Jajjj, ezt de imádom. *.*


Ez a ruha...


Ez annyira édes! :) 


Szép Hétvégét Lányok! A Bloggertalisoknak pedig jó mulatást! ;) 

Mik a terveitek hétvégére? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Ohhh... az UGG csizmát én is nagyon szeretem. :) Kár, hogy már eléggé kezd kimenni a divatból, már tavaly sem láttam senkin, pedig irtó kényelmes, meleg és nagyon cuki...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép képek, mint mindig!!! **--** A cica, UGG csizma, és a tejszínes kakaó a kedvenceim!!

    VálaszTörlés
  3. Számomra az UGG és a Michael Kors eddig teljesen külön világ voltak, de a kép láttán megtetszett a kettő harmóniája. Mondjuk ezek a csizmák nem képviselik a stílusomat. Inkább egy bakanccsal, fekete nadrággal és egy basic pólóval tudnám elképzelni magamon azt a gyönyörű statement nyakláncot.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszett a bevezető <3

    VálaszTörlés
  5. Micsoda cicaszemek!
    A bevezető most is nagyon tetszett, habár én nem igazán voltam ilyen extrovertált alkat. Igaz, anno én is elmászkáltam ide-oda, de nem volt rám jellemző, a nyugisabb életet szerettem már akkor is :P Bár kinek mi a nyugis :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép bevezetőt írtál :) Nekem kimaradt az életemből a lármás baráti kör, mindig nagyon szűk volt az a kör, akiket közel engedtem magamhoz. Sokszor irigykedve néztem a csoportban bulizó kortársaimat, de amikor én vetődtem el egy-egy buliba "belülről" már nem láttam annyira vonzónak. Ez azóta sem változott :) A kötött takaró gyönyörű! Azt viszont nem tudom, hogy mit lépne rá a mosógépem ha megpróbálnám beszuszakolni :) ;)

    VálaszTörlés
  7. Mindennek megvan a maga ideje, szerintem örülj, hogy pont akkor voltál bulizós, amikor annak volt itt az ideje és lenyugodtál, amikor kellett. A mani nekem is tetszik!

    VálaszTörlés
  8. Köszi Lányok! :) Nagy puszi és ölelés mindenkinek! :)

    @Szilvia, szerintem kézzel lehet csak mosni. :D

    VálaszTörlés
  9. Az a ruha...!!!!! Tényleg MESESZÉP!!!!Meg a mani is. Ezt ki kell próbálnom, ha már esik a hó! :)

    VálaszTörlés
  10. A bevezető...istenem! Köszönöm, hogy ha távolról is, de részese lehettem az egésznek. <3

    A szarvasos kép emlékeztet a lakásomra. Már a bőrönd miatt is, csak nálam minden katicás! :D
    Az adventi képet pedig imádom! Alig várom, hogy kimehessek egy adventi vásárba.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)