Weekly Inspiration

Ha régóta olvassátok a blogot, már tudhatjátok rólam, hogy nagyon szeretem a karácsonyt. Imádom a lakást tavaszra kidekorálni friss virágokkal, rügyező ágakkal. Ugyanúgy szeretem az őszi készülődést, az illatgyertyákat, a színes leveleket, a Halloween-hangulatot. De a karácsonyi-adventi időszak a kedvencem. A fények, az illatok, a készülődés, a város, a vásár, amikor az ajándékokon töröm a fejem, vagy hogy milyen legyen a fa abban az évben. Amikor anyuval leülünk ötletelni a karácsonyi menüt illetően. Már novemberben karácsonyi zenét hallgatok és izgatottan várom, hogy mikor jelennek meg az üzletekben a karácsonyi dekorációk. Szeretem a fenyőillatot, a forralt bort, a mézeskalácsot. Szeretek jót tenni. Mindig van nálam pár szem szaloncukor, hogy adhassak belőle a mosolygós kisgyereknek, a kedves buszsofőrnek és ha az év többi részében nincs is időm rá, ilyenkor mindig ellátogatok az állatmenhelyre is, régi takarókkal és pár zsák kutya-cicakajával, mert az árva állatkák is megérdemlik, hogy őket is megérintse a karácsonyi-csoda. Persze segíteni nem tudok rajtuk, de ha csak egy-két kutyusnak meleg fekhely jut és pár finom falat, akkor szerintem már többet tettem, mint azok akik a meleg szobából osztogatják meg a megkínzott állatok fotóit facebook-on. Szeretem kitalálni, kikutatni, hogy ki minek örülne idén és mindig büszke vagyok magamra, ha már időben letudom az ajándékvásárlást. De azért annak is megvan a varázsa, amikor abban az utolsó 1-2 napban rohangál az ember az utolsó apróságok után. Szeretek karácsonyi sütiket sütni és persze enni is. Még azt is szeretem, ha összefagyok a karácsonyi vásárban és perceket kell várni a bódék előtt a pofátlanul drága puncsért, aminél álmomban is finomabbat főzök. :D Azt is imádom, amikor itt a blogger világban megkezdődik a karácsonyi "készülődés". A kívánságlisták, a TAG-ek, a DIY bejegyzések és az egyéb bűvös szavak, amiket csak mi értünk, ugye lányok? ;)
 Majdnem eljutok odáig, hogy azt kívánom bárcsak egész évben tartana ez az időszak. Aztán persze rájövök, hogy épp azért olyan értékes és szeretett mert csak pár hétig tart. A virágot sem tudnánk olyan elragadtatással csodálni, ha örökké teljes szépségében tündökölne. 


Ez az égősor nagyon szeretve lenne nálam. :P


Csini :)


Egy kis leopárdminta és rózsaszín és csillogás...


Szépséges ez a smink. :)


Ez így egyben nagyon-nagyon-nagyon whao! *.*


Már csak pár nap és megyek... :P


Őket így egyben elfogadnám magamnak. :D


Felírandó: Kell egy egy ilyen cicanaci. :)


Ugye minden nap esztek friss gyümölcsöt? :)


A tökéletes kuckózós-forrócsokizós, filmnézős, zenehallgatós hely. :)


Ennek a képnek a színeibe is beleszerettem. :)


A mai nap hangulatához szerintem tökéletes ez az illat. BTW ha pasinak kerestek gyertyát vagy tartot ajándékba, ezt mindenképpen vegyétek szemügyre vagy inkább orr-ügyre (jajj de kis vicces vagyok, nézzenek oda :D) mert abszolút pasis illat. :)


Ez a kép olyan mintha a házunk mögötti erdőben készült volna. Valaki, egy séta? :D


Kedves Akárki! Add nekem a sálad! :)


OMG! *.*


Heti álomház. :)


Ez a mani egy mestermű! :)


Tökéletes alkalmi smink. :) Képzeljetek el hozzá egy csodás bordó rúzst. ;)


Hálószoba az álomházba? Mondjuk az a 80-as évek falmatricáit megszégyenítő kép az aranykeretben nagyon nem az én ízlésem... de a többivel megbarátkoznék. :D


Ok, egy kis TMI... van egy furcsa mániám. A kilyukadt a zokniaimat nem dobom ki, hanem összegyűjtöm őket. Komoly érzelmi szálak fűznek hozzájuk. :D Esküszöm egy doboz selejtes zoknim van. :D Tudtam, hogy valamire még jók lesznek, már tudom is, hogy mire. :P


Hjajjj, kell nekem egy ilyen cuki kis Benefit box!


Csajszi még biztosan nem volt felfázva, de egyébként csodás ez a szett. Imádom a púderes rózsaszínt és a bordót együtt. :)


It's beggining to look a lot like Christmas...


Nyamm! :P


Tél-királylány ruhák. :) Nektek melyik tetszik legjobban? Én balról a 2.-ra szavazok. :D


Kutymókák. De édesek így összebújva. :)



Szép Hetet Lányok! Puszi Mindenkinek! :)

Ti hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? :) Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Karácsonyi készülődés??? Még hallani sem akarok róla. Tipikusan nyári lány vagyok, aki még novemberben is a nyarat emlegeti és alig várja a következőt.
    Karácsony előtt max. két héttel kezdek el gondolkodni kinek mit vegyek.

    VálaszTörlés
  2. Annyira szuper ez a képválogatás! A két masnis felsőt muszáj beszereznem, annyira szépek! :) Nálam sikerült elérni, hogy várjam a karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  3. Várom a hétvégét, akkorra terveztem be a lakás díszítést (még sosem vártam ennyire), az ajándékokon, pont ma kezdtem gondolkodni. A képek közül sok tetszik, de a rózsaszín kabátért odavagyok!A kedvenc színem, imádom!!!!!Szeretném azt a kabit! :)

    VálaszTörlés
  4. Mindig kiakadok az ilyeneken, hogy vastag,kötött pulcsi+sál, kabát és ilyen cipő! Komolyan nem fáznak? Csak én fagyok meg 20 fok alatt? :O

    VálaszTörlés
  5. Tetszenek a fák>:D
    Imádom a karácsonyi készülődés hangulatát, de csakis otthon vagy barátokkal, a plázák és egyébb nyilvános helyek giccstengere eléggé kiakaszt. Plusz egyetemistaként a karácsonyi szünet se annyira móka és kacagás, na de akkor legalább aludni lesz időm, az is valami:D

    VálaszTörlés
  6. Mész te is Bécsbe? jövő héten én is, egy egész hét tesóméknál kint, alig várom már <3 <3

    VálaszTörlés
  7. @Ági, én ha ránézek ilyenre már libabőrös leszek. :D tegnap is harisnya a farmer alatt, lábszármelegítő kombóban nyomtam. :D

    @Ami, ne is mondd. Egyenlőre úgy fest, hogy még 23.-án is vizsgázom. :D

    @Zitu, igen megyek. :) Idén végre kétszer is. Tavasz óta tervezzük, de a barátom nagyon sokat dolgozik, még hétvégén is, így sosem sikerült eljutni. Pedig régen sokat voltam ott, az én tesóm is ott élt hosszú ideig. :)

    Köszi Lányok! :) <3

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jók ezek a képek, hangulatot csinálnak :) Na, azért azt az erdőrészletet inkább horrorfilmbe tenném :)

    VálaszTörlés
  9. A ködös kép maga a csoda :)
    A felvezető szöveg meg nagyon tetszik, én is be vagyok már zsongva, csak én július óta :D Valamiért a férjem nem tolerálja túl jól, mikor augusztusban kell végighallgatnia tőlem a Santa Claus is coming to Town-t :P És ahogy írtad is, ez az időszak a nehézségeivel és a hibáival együtt olyan tökéletes, mert így lesz teljes a hangulat :) Meg van az örömünk és meg van a kis bosszúságunk is, de egyként nézve minden tökéletes :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)