Fashion Art

Winter Magic

Megjegyzések

  1. Nekem ez sok...vagyis inkább kevés...ez olyan semleges szín, és azért újévet mégis csak hatalmas bulival, feltűnő arany/ezüst/rikító rózsaszín ruhákkal vár az ember...Én ezt inkább olyan bálos ruhának tudnám elképzelni, de nem vad partihoz...
    (Mondjuk köreinkben amúgy is házibulival vagy közterezéssel búcsúztatják az évet, oda meg kiöltözni se kell, illetve nem érdemes...de ha kiöltözős buliba mennék én valami kevésbé visszafogottat választanék...:D)

    VálaszTörlés
  2. @Black Fairy, ízlések és pofonok. Egy table gálához nem vehet fel az ember pink miniruhát például. :) De lesz bulisabb szett is majd a blogon. ;)

    VálaszTörlés
  3. A cipő szuper!! :-) A ruha engem annyira nem fogott meg, leginkább egy hal bőrére emlékeztet :-) de attól még lehet vkin csini. Mondjuk én itt csak álmodozom egy szilveszteri buliról, mert idén is a kislányommal töltöm...gondolom már 10-kor aludni fogunk, úgyhogy nálunk pizsiparti lesz! :-D

    VálaszTörlés
  4. A ruha színe nagyon szép pezsgős, de a mintája nem annyira az én ízlésem. Enyhén csillogó, fényes anyaggal teli találat lenne :)

    VálaszTörlés
  5. @Sabra, tényleg az. :-/ Külföldön picit jobb áron lehet hozzájutni, én majd ott szeretnék venni.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép összeállítás. Ugyan akkor nekem is fentartásaim vannak a ruha pikkely szerű hatása miatt. Flitterekkel vagy kövekkel jobban tetszene.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)