Essence "Like an Unforgettable Kiss" Trendkiadás

Az Essence idén is megörvendeztet bennünket egy Valentin nap inspirálta kollekcióval. A "Like an unforgettable kiss" csupa pasztelles árnyalat, nagyon kis romantikus és nőies. Igazi tavaszt idéző színek, vidám és játékos. :)
Klassz dolgok kaptak benne helyet, pár dolgot én is kinéztem belőle. Nem tudom, hogy lehet e már kapni, elméletileg mostanában már ki kellene, hogy kerüljön. :) Amint tudok valamit, természetesen nektek is szólok majd. ;) Addig nézzük meg, hogy milyen termékek kaptak helyet a trendkiadásban.


Engem a szemhéjpúderek annyira nem hoztak lázba. Szép tavaszias, pasztelles színek, a lakatos-szíves minta is nagyon cuki ezek a darabon. Ha nincs ilyen színetek még akkor érdemes lecsapni rájuk. 
Ő itt az "Always on my mint" árnyalat.


"Love is in the air" Nekem különösen tetszik, hogy mindegyik szín más mintát kapott. :)


"Cloud Number Nine" A három közül ez a lila szín a kedvencem. :)


Most hódítanak az ilyen cuki kis pirosítók. Eredetileg a Too Faced dobott piacra ilyet, aztán átvették az ázsiai márkák és az I heart makeup kínálatában is megtalálható. Örülök, hogy az Essence is piacra dob ilyet, szerintem igazi gyűjtői darab. :) Az különösen szuper, hogy duo pirosító, vagyis két árnyaltot is kapunk. 
Ez itt a "Nothing but lovestoned".


Ő pedig a "Pink Me" nevű. Ezek közül lehet, hogy beszerzek majd egyet.


Szintén nagy trend lett a drogériákban az ajakszépítő termékek piacra dobása. Ebben a kollekcióban is lesz egy. "Keep calm and kiss me" a neve.


Lesz három csodás rúzs is. Nagyon tetszik, hogy erőteljesebb színek. A tesztek alapján a színek is szupernek tűnnek. Egyébként itt találtok néhány darabról swatchokat. :)
Az árnyalatok nevei: "Nothing but lovestoned"; "Pink Me" és "Keep Calm and Kiss me"


A kollekció legnépszerűbb darabja szerintem ez a cuki pirosító ecset lesz. Ha ezt szeretnétek akkor biztosan résen kell lenni, mert tutira elkapkodják majd. Én is pályázom rá, mert ha olyan cuki, hogy csak na. :D 


A lakkok is csodásak, igazi tavaszi színek. Itt nézhetitek meg őket köröm margarétán.
Az árnyalatok: "Nothing but lovestoned"; "Always on my mint"; "You let my heart skip a beat" és "Pink Me". 
A promo kép alapján nem tetszett a narancsos szín, de a swatchok alapján nagyon bejön. A másik kedvencem a lila. :)



A limitált kiadásban lesz egy parfüm is. Én nagyon szeretem az Essence parfümjeit. Ez egy virágos-gyümölcsös illat lesz. Én biztosan meg fogom majd szaglászni. :P 


Összességében jó kis trendkiadás ez. Pár darabot ki is néztem belőle. Ami nekem hiányzik, azok a körömmatricák. Olyan cuki matricákat lehetett volna tervezni hozzá. :P Meg valami kis extra cukiság, mondjuk egy kulcstartó vagy egy kis képkeret. :) De ez már csak az én ijesztően kreatív elmém szüleménye. :D 

Nektek bejön ez a kollekció? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. Ááá azok a pirosítók... *.* pedig spórolnom kellene... nem nem ellen kell állni. :D

    VálaszTörlés
  2. A rúzsok és lakkok tetszenek, de erős leszek, mert már van ilyen színekből otthon nem is egy...

    VálaszTörlés
  3. Nekem annyira nem jön be, pedig mindig várom a valentin-napi szíves csajos cukiságokat, de annyira még egyik sem fogott meg.

    VálaszTörlés
  4. Kezdenek egyre kevésbé tetszeni/érdekelni az essence TE-k. Azt érzem ,hogy mindig ugyanazt kapjuk más műanyagban. Már nem olyan ötletesek. :( Viszont a tavaszias pasztell ecsetek nagyon-nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  5. Azok a pirosítók nagyon aranyosak. Alapvetően nem vagyok az a fajta, aki azért vesz meg valamit, mert cuki, de az egyik pirosító a kosaramban fog landolni =)

    VálaszTörlés
  6. Ez most engem annyira nem fogott meg.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)