NOTD - Rose in Wonderland


 Ebben a bejegyzésben az Essence Hidden Stories limitált kiadásából mutatok meg nektek egy lakkot, ami a Rose in Wonderland nevet viseli. Ez a kollekció jelenleg elérhető a Müller üzletekben. Itt olvashattok erről a trendkiadásról bővebben.
A kollekcióban öt körömlakk kapott helyett, mindegyik más-más finisű. A Rose in Wonderland úgynevezett "The Iced" finist takar, ami a flakonon lévő felirat szerint 3d hatású homok érzetű. 
Hogy ez élesben mennyire működött arról a teljes bejegyzésben olvashattok. Ha kíváncsiak vagytok rá, tudjátok mit kell tennetek! ;) 



 Az üveg a klasszikus Essence trendkiadásos üveg. A feliratok nagyon visszafogottak, szinte alig látszanak. Élesben nekem ez a szín tetszett csak, a többi olyan semmilyennek tűnt, de hát ízlések és pofonok. 
Azt viszont el kell mondanom, hogy majdnem visszavittem az üzletbe, ugyanis nagyon-nagyon keservesen sikerült csak kinyitni az üveget. Annyira rá volt szorulva a kupak, hogy Gergőt kellett megkérnem, hogy nyissa ki és még ő is megszenvedett vele. Lehet, hogy apróság de engem ez nagyon idegesít.


 Az ecset a klasszikus verzió, nem túl széles, egyszerűen lehet vele lakkozni. A lakk meglehetősen folyós és az ecset jócskán vesz fel belőle, így oda kell figyelni a mennyiségre.


 Az leső réteg felkenése után nagyon megijedtem, mert borzasztóan foltos volt. De a második réteg felkenése után egyenletessé vált a felület, habár trükközni kellett vele, mert a második réteg elég nehezen terült szét. 
A száradási ideje szuper, az első réteg kb. 1 perc alatt megszáradt és a 2. rétegnek sem kellett több 5 percnél. 


A színe érdekes. Néha kifejezetten lilásnak, mályvásnak látom magamon. Benti fényben néha babarózsaszín, míg gyengébb fényben szinte teljesen halvány, pasztelles. Mindenképpen egy hidegebb tónusú árnyalat, amit én szeretek a vízihullaszerű fehér bőrömön.


 A 3d hatás szépen működik, tényleg vannak benne olyan szemcsék, amik kiemelkednek a felületről. Az üvegben olyan szép ezüst csillámok viszont felkenve már nem igazán látszanak, csak ha közvetlen fény éri.


 A textúráját én nem nevezném homoklakknak, szerintem inkább valahol az aszfalt és bőr hatású lakk között van. Ez nem tragédia, mert én nem igazán szeretem a túl érdes lakkokat. Ezt pedig kifejezetten kellemes viselni.


 A tartósságát tekintve nem túl erős. Rajtam már a 2. napon pattogni kezdett. Viszont azt vettem észre, hogy hosszabb körmön picit tartósabb.


 Kinti, hideg fényben egészen nude pasztellesnek tűnik.


 Nekem nagyon tetszik ez a szín.


 Itt picit jobban látszanak az ezüst csillámok is.


Közelről. :)

Mit szóltok ehhez a lakkhoz? Megvettétek? Esetleg egy másik a trendkiadásból? Melyik a kedvenc rózsaszín lakkotok? :)

Megjegyzések

  1. Hónapok óta géllakk van a körmömön, ezért pihentetem a lakkjaimat.

    Nekem ennél a lakknál se a szín, se a textúra nem tetszik. Kicsit olyan, mint az állandó kollekcióban lévő eperszínű homoklakk, nem?

    VálaszTörlés
  2. A színe nagyon tetszik, az "iced" hatás kevésbé, viszont összességében jól mutat a körmeiden :)

    VálaszTörlés
  3. Érdekes lakk, de én most kihagyom, eléggé betankoltam az év eleji leárazásokon, illene visszafognom magam :)))))

    VálaszTörlés
  4. A színe nagyon szép, már én is nézegettem, de ez a 3D hatás, nekem nem tetszik. Rajongok a homoklakkokért, de nekem a Moyráé sokkal jobban tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom az előttem szólókhoz - a szín nagyon bejön, számomra ez a nude körmökön, de a finish nem igazán. Valami legyen vagy teljesen homok, vagy teljesen normál, a kettő közti állapot nem gyere be.

    VálaszTörlés
  6. Nekem nagyon tetszik ez a lakk. Pedig eddig nem is tűnt izgalmasank.Végre manikűrt látok nálad. Már hiányzott!! :)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem ez fényes vakolat hatású. Nekem nem tetszik, az élénkebb színekre vagyok rákattanva. A lényeg, hogy neked tetszik!

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy végre körmös bejegyzés van. Már hiányoltam.
    A színe tetszik, de a textúrája valahogy nem jön be.
    Amúgy kóros hatással van rám a társaság. Az elmúlt hónapokban kb 10-15 lakkott vettem. Igaz volt a régiek közt több, amit kidobtam. Több topper volt köztük. Meg vettem köveket , meg arany és ezüst csillámot.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)