A nap szettje - Spring Dress


A mai napra egy csajos, laza, kicsit bohém stílusú, kényelmes szettet hoztam nektek, ami a tavasz első heteiben szerintem tökéletes viselet, akár hétköznapra, suliba, munkába, akár valamilyen programra is. De én még egy esti buliba vagy koncertre és simán el tudom képzelni. 


Egy ilyen ruha szerintem igazi alapdarab, akár egész évre is, hiszen télen egy vastag harisnyával, csizmával is hordható, de nyáron egy szandállal is megállja a helyét. Ráadásul a teltebb alakú lányoknak is nagyon előnyös a szabása, a színe és az apró minták miatt. ;) Persze ilyenkor még nem árt egy vastagabb, akár testszínű harisnyával viselni. 
Én most egy farmerdzsekit választottam hozzá, de egy blézerrel vagy bőrkabáttal is jól mutatna. 
A szürke sál visz az egész szettbe egy kis bohém beütést. Kiegészítőnek én egy kékes-szürkés bokacsizmát választottam, amihez jól illik a piszkoskék válltáska. De viselhetjük tornacipővel vagy balerinával is a szettet, szerintem mindegyikkel jól mutatna. :) 
Az ékszerek közül nekem egy több darabból álló nyakláncra esett a választásom. Ezek most nagyon divatosak. A látványos karkötőszett pedig színvilágában jól mutat a cipő és a táska mellett. ;) 

Én ehhez a szetthez egy laza, kicsit zilált hajfonatot tudnék elképzelni, de egy lágy hullámos haj is nagyon jól illene hozzá. 

Parfüm téren szerintem valami friss, gyümölcsös illat lenne jó választás, ha pedig a szetthez illő manin a sor, én valami pasztelles színre szavaznék. :) 

A smink, ami szerintem nagyon klassz lenne ehhez az összeállításhoz egy rózsaszínes-bronzos szemsmink, a visszafogottabb változatból, barna szemceruzával kiemelt szemmel, esetleg tusvonallal és látványos szempillákkal. 
Kiegészítve egy visszafogott kontúrral és arcpírral, kevés highlighterrel és nude ajkakkal.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Van olyan ruhátok amit egész évben viseltek, az adott évszaknak megfelelően? :) Milyen szettet látnátok szívesen a következő részben? :)



Megjegyzések

  1. Annyira tetszik a ruha!!! Meg az egész szett.
    Sajnos ilyen ruhám, mint ami a képen is van, nincs. Ha láttam is hasonlót vagy nagymintás volt, vagy méretben kicsi.
    Szerintem a kedvenc farmerrel vagyok úgy, hogy azt minden evszakban felveszem.

    VálaszTörlés
  2. Jaajj! Ez a ruha nagyon szép. El tudnám képzelni a ruhatáramba. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csini ez a ruha, én is el tudnám képzelni magamon ezt a szettet!
    (talán csak a cipőt cserélném le :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez a szett. Mostanában nagyon nézegetem a szoknyákat és ruhákat, nagyon szeretnék nyárra néhány csinos darabot.

    VálaszTörlés
  5. Vagány tavaszias szett bár nekem ez még nagyon lenge, nagyon fagyos vagyok :D

    VálaszTörlés
  6. Van pár hasonló ruhám nekem is, amit az év bármely időszakában szívesen viselek. Megfelelő kiegészítőkkel szerintem lehet hordani. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)