COTW - Perfect Nude


cotw



Habár a fekete mindenből alapszín és semmi sem veheti fel a versenyt a fehér tökéletességével, a nude színek mégis sokkal szerethetőbbek szerintem. Több árnyalatot is magába foglal és mindenki találhat benne olyat, ami jól áll neki. A sötétebb bőrhöz a sárgásabb tónusok, a fehér bőrhöz pedig a rózsaszínbe hajló árnyalatok passzolnak remekül. Lehet végtelenül elegáns, törékeny és nőies, vagy épp elemien szexi. Alapdarab, hétköznapi ugyanakkor különleges és egyedi. Minden színnel nagyon jól variálható és évszaktól függetlenül szuper választás. Cipőben, táskában és blézerben alapdarab, a kozmetikumok világában pedig a nude rúzs és körömlakk az, ami után bátran nyúlhatunk bármilyen alkalomról legyen is szó. ;)

Nektek tetszik ez a szín? Mi a kedvenc nude árnyalatú ruhadarabotok vagy kiegészítőtök? :)

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a masnis szoknya, a lyukacsos cipellő és a Fendi táska a bal oldalon lopta be magát a szívembe. :) De azért az a Too Faced matt paletta sem semmi, a YC pedig az örök kedvenc illatom. :P

Megjegyzések

  1. Hát, a nude nagyon elegáns tud lenni, MÁSON. Tényleg nem tudom elképzelni magamon körömlakk/rúzsnál nagyobb mennyiségben. Bevallom, általában meglehetősen egyhangú és unalmas színnek találom, habár pl. statement ékszerekben meg abban a crop topban már izgalmasabb. A masnis szoknya is cuki, de feketében jobban tetszene:D

    (Ja, viszont mérföldekkel jobban szeretem, mint az unalmas színek netovábbját, a bézst. Na bézst, azt csak erőszakkal.)

    VálaszTörlés
  2. Nem szeretem a nude árnyalatokat...nem is illik hozzám, bár néha meglátok egy világos rózsaszín cipőt (vagyis évek óta ugyanazt a szép, magassarkú körömcipőt látom meg xD), és kell nekem, kell nekem - de...mi értelme, ha nem tudnám úgy viselni, hogy jól érezzem magam?
    Viszont sminkekben igyekszem nyitni feléjük - bár a természetes smink az örök ellenségem...

    A képről a legjobban az ecsetek tetszenek (mondjuk szettként, és akkor egynek számít :)), a sima magassarkú (bár az orra az nem annyira), és a körömlakkok (körömlakk kolekcióként, mert mindet elfogadnám...és így a három is megvanxD)

    VálaszTörlés
  3. Én beleszerettem ebbe a színbe. Korábban én sem tudtam volna elképzelni magamon, de ma már ilyen színű ruhadarabokat keresek az üzletekben. Annyira szép, elegáns és szinte mindennel jól mutat. Nagyon szeretem! :) Amiket pedig összeválogattál, azok fantasztikusak! :) Innen könnyű lesz szemezgetni a következő Glamour-napokra!

    VálaszTörlés
  4. A magastalpú szandált kivéve minden nagyon de nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Ránézésre tetszik, de meg nincs ilyen színű ruhám. Úgy vagyok vele én is, hogy máson tetszik, de magamon meg nagyban nem tudom elképzelni.
    Jelenleg körömlakkom van belőle.
    Innét a baloldalon lévő táska, a felette lévő körömlakk és a napszemüveg kellene.

    VálaszTörlés
  6. Jajj annyira teszik ez a szin!! De én félek tőle mert annyira hókadt szinem van , viszont barna hajhoz jól állna. Nemrég beszereztem egy körömlakkot hasonló szinben, egy ilyen bőrkabi is régi vágyam már! :)

    VálaszTörlés
  7. Az a Nude szoknya valami álom

    VálaszTörlés
  8. @krisztinka, valami rózsaszínesebb árnyalatot próbálj meg. ;) Az jól mutat a fehér bőr mellett is. :)

    VálaszTörlés
  9. "This is love, this is love, this is love" ennyivel tudnám jellemezni a kapcsolatomat ezzel a színnel :D Így persze minden jöhetne a képről, de ugye csak hármat választhatunk mindig :( :D Íme: maxiruha, bal oldalán a táska, ecsetek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)