My Spring Wishlist 2015 - Tavaszi Kívánságlista 2015



A régi olvasók számára bizonyára ismerős ez a rovat, ami minden évszakban felkerül a blogra, az aktuális áhított ruhadarabokkal, kiegészítőkkel, kozmetikumokkal és lakberendezési/random termékekkel. 
Ilyenkor a Glamour és Joy napok előtt még inkább aktuális a dolog, így a bejegyzésben arról is beszámolok majd, hogy esetleg melyik kuponokat szeretném felhasználni. 
Remélem, hogy érdekesnek, hasznosnak találjátok majd ezt a listát és megosztjátok velem, hogy ti mit terveztek beszerezni tavaszra. :) 

Ruhák/Kiegészítők

spring wishlist1.



✿ Leggings-Farmer - Szeretnék egy virágmintás cicanacit. Tavaly már vettem egyet és nagyon jól ki is tudtam használni, oversize felsőkkel, farmeringgel, így idén is be akarok szerezni egyet. Farmerból egy szaggatottat szeretnék. A két darab amiket kinéztem, a képen látható, a leggings H&M, a farmer pedig Tally Weijl így esélyes, hogy felhasználom majd rájuk a Glamour napi kupont.
✿ Sálak - Szeretnék egy virágos-pillangós pasztell színű, könnyű darabot és egy semleges színű (szürke-bézs) pamut vagy jersey sálat. Ezeket is kuponnal szeretném majd megvásárolni.
✿ Cipők - Itt nehéz dolgom van, mert a H&M tavaszi kollekciójából körülbelül minden 2. darabba beleszerettem. Amit konkrétan kinéztem az a cut out bokacsizma és a lézervágott balerina. Amiket még szeretnék beszerezni a tavasz folyamán: egy sportosabb cipő mondjuk egy slip on vagy egy tornacipő és egy fekete balerina vagy loafer.
✿ Ruhák- Szeretnék egy virágos skater ruhát és valami elegánsabb, nőiesebb darabot, mondjuk egy pasztell színűt vagy egy fehér csipkéset.
✿ Crop top - Mindenképp szeretnék egy ilyen szabású felsőt. Legjobb a virágmintás, hosszabb ujjú darabok tetszenek. Ezt tudnám viselni magas derekú szoknyákkal és nadrágokkal, skater szoknyával vagy épp maxival is és nyáron majd sorttal.
✿ Szoknyák - Szeretnék még egy virágmintás skater szoknyát és egy skort-ot, avagy olyan rövidnacit, ami szoknyának tűnik. Ezeket főleg a Tally Weijl-ben nézegettem, így szintén olyanok amikre ki tudnám használni majd a kupont.
✿ Dzseki - Mindenképpen egy karcsúsított, bőr vagy hasított-bőr utánzatot szeretnék. Főleg a nude, bézs és pasztelles színek tetszenek. Farmerdzsekit is szeretnék már évek óta, de nehéz olyat találni ami jól áll. :D
✿ Virágos hajpánt - Tavaly elmaradt ennek a beszerzése, idén nem szeretnék lemaradni róla. Szuper kiegészítő és nagyon jól passzol az imádott hajfonatomhoz. :)
✿ Élénk színű pulcsi - Szerintem nagyon jól kihasználható egy ilyen darab és már egy sima farmer-balerina szettben is látványos.
✿ Statement nyaklánc - Most főleg a képen láthatóhoz hasonló virágos darabokért vagyok oda. Még nem tudom, hogy akarok e pénzt ki adni érte, vagy inkább megpróbálkozom egy DIY-projekttel és magam készítem el. :)
✿ Gingham kockás ruhadarab - Nagyon tetszik ez a minta és van is már egy ilyen ruhám, de szeretnék egy inget vagy szoknyát is, esetleg egy sálat.
✿ Nagy méretű táskák - A munkám miatt most sokszor hordok magamnál nagy mappákat, amikhez praktikusabb egy nagyobb táska is. Amit pontosan kinéztem magamnak, az a képen látható H&M táska. Olyan szép, hogy szerintem designer darabnak is beillene. A menta színű Orsay táska is nagyon tetszik, szeretnék majd egy ilyen vidámabb darabot is. :)


spring wishlist 2.



✿ Ballonkabát - Már tavaly is szerettem volna egy új ballonkabátot, de nem találtam olyat, ami tetszett és jól is állt volna egyszerre. :D Idén újra megpróbálkozom a kihívással. :D
✿ Blézer - Szeretnék egy világos (bézs-fehér) és egy fekete színűt is. Szintén esélyes, hogy kuponnal szerzem be. A Képen látható F&F darabot már kinéztem magamnak, de a héten még nem láttam kirakva, remélem a Glamour-Napokra megérkezik. :)
✿ Basic felsők - Nagy rajongója vagyok ezeknek az egyszerű de roppant praktikus és szuper variálható alapdaraboknak. Szeretnék egy egy pasztelles menta színűt és egy sötétkéket, valamint egy hosszú ujjú fehér, kicsit vastagabb, melegebb felsőt. Szeretnék még egy bő szabású fekete pólót és egy csipkeszegélyes fekete ujjatlan topot is. A basic felsők általában nagyon jó áron kaphatóak, így nem biztos, hogy pont ezekre használok fel majd kupont. :) A Tally Weijl-ben egyébként is gyakran vannak 3-at 2 áráért akciók és a legtöbb basic felsőmet ott szoktam vásárolni.
✿ Edzőcuccok - Szeretnék egy új sportmelltartót, illetve a futáshoz egy új trikót és nacit. Ezekre lehet, hogy felhasználok majd kupont is.
✿ Pizsi - Ha beköszönt a melegebb idő, szeretnék egy rövidnacis-trikós pizsit. A H&M-ben, az F&F cuccok között és a Reservedben láttam legcukibbakat, valószínű, hoy innét választok majd. :)
✿ Napszemüveg - Imádom a napszemüvegeket, van kb. 6 darab a készletemben, de szinte minden évben vásárolok egyet, mert nagyon érzékeny a szemem az erős fényre, így nálam a napszemüveg állandó kiegészítő, így szeretem váltogatni őket.
✿ Statement fülbevaló - Kb. 1,5 éve az egyik nehezebb fülbevalómtól begyulladt a fülem és sajnos utána be is nőtt, így jó ideje nem tudok már fülit hordani. Ha összeszedem a bátorságomat akkor újra kilyukasztatom és utána meg is jutalmazom magam egy szép, látványos fülivel. :D
✿ Gyűrűszett - Szinte minden évszakban veszek egy cuki gyűrűszettet. Most a képen látható darabért vagyok oda. Esélyes, hogy kuponnal vásárolom majd meg.
✿ Réteges nyaklánc - Igen, tényleg ez a neve, ennek a típusnak. Nekem nagyon tetszik, szerintem nőies és visszafogott, de mégis látványos kiegészítő. :)
✿ Karóra Egy rose gold színűre fáj a fogam. :P
✿ Kis méretű táska - Nekem nagyon bejönnek ezek a kis batyu-tornazsák fazonú darabok. Egy ilyesmi tökéletes lenne olyan alkalmakra, amikor nem kell magammal vinnem mást csak telefont, pénztárcát, sos-sminkcuccokat és a kulcsaimat. :D 


Szépségápolás/Lakberendezés 

spring wishlist 3.



Szépségápolás kategóriában most azt hiszem nagyon visszafogott voltam a kívánságlista összeállításakor. Egyrészt mert igyekszem elfogyasztani a már meglévő dolgokat, másrészt mert sok dolgot beszereztem az utóbbi időben (ecsetek, körömlakkok, paletták). A másik ok pedig, hogy az én legdrágább barátnőm nyáron Amerikába utazik, így félreteszek egy kis alaptőkét addigra, így hoz nekem "néhány dolgot" amikre régóta vágyom. :) 

✿ Makeup Revolution Flawless paletta - Még nem tudom hogy a klasszius Flawless vagy a matt verzió landol e majd a kosaramban. Nehéz döntés. :D
✿ Highlighterek - Kettőt is kinéztem a Catrice és Essence limitált kiadásokból. A Cinderella hozzánk még nem jutott el, így reménykedem benne, hogy nem csúszok le róla. :D 
✿ Pirosító - Nagyon tetszenek az I Heart szív alakú pirosítói, ezek közül szeretnék majd egyet. 
✿ Arckontúr paletta - Eredetileg az Anastasia Beverly Hills palettát szerettem volna megvenni, de a NYX is piacra dobott egy ilyen palettát ami feleannyiba kerül, de sokkal több szín van benne és sok youtube guru már ódákat zeng róla. 
✿ Rúzs/ajakápoló - Szeretnék egy szép nude-mályva rúzst, és egy ajakápolót, mivel az irodám levegője nagyon száraz és nem akarom cserepesre száradt ajkakkal kezdeni a tavaszt. :D 
✿ Szempillaspirál - Ebből is szükségem lesz egy újra, azt hiszem kipróbálom az új Maybelline-t. :) 
✿ Sminkfixáló - Erre az 50%-os NYX kupont szeretném majd felhasználni. :) 
✿ BB krém - A kedvenc Maybelline Dream Fresh BB már fogyóban van, lehet hogy azt veszem újra, de több olyan is van most, amiket szívesen kipróbálnék, többek közt a L'Oréal új BB-je. Szintén kuponos vásárlás lesz. :) 
✿ Körömlakkok - Ebből a kategóriából egyet már kipipálhatok, hiszen az OPI "Hula-Rious" már a birtokomban van. Ezen kívül szeretnék még pár nude lakkot, egyszép korallos-narancsos színt és teljesen beleszerettem a ILNP Music Box nevű lakkjába. Ennyit ugyan sosem adtam még ki lakkért, de azt hiszem egyszer belefér. :D 
✿ Primer - Mattító primerem már van de szeretnék egy bőrtökéletesítő tulajdonságokkal bíró darabot is. A TBS egyik terméke nagyon szimpatikus 
✿ Testápolók - Erre is szeretnék majd kupont felhasználni. Egy bőrfeszesítő és/vagy zuhanyzás közbeni testápoló kellene. 
✿ Száraz sampon - Aki gyakran edz az tudja, hogy mennyire must have egy száraz samon ha nem akarunk naponta hajat mosni. Több termék is szimpatikus. Nektek melyik vált be? :) 
✿ Hajsütővas - Szeretnék egy hajsütővasat. Vagy egy kúpvasat, vagy egy vastagabb klasszikusat, amivel laza hullámokat lehet kreálni. 
✿ Díszpárnák - Szeretnék néhány szép tavaszias-nyárias üde párnahuzatot. :) 
✿ Lámpások - Nagyon tetszenek ezek a kis mécseses-gyertyás lámpások és mondhatni gyűjtöm is őket. Ezt a két fehéret néztem ki most. :) 
✿ Éjjeliszekrény-sminkes szekrény - Szeretnék egy szép fehér, egyszerű éjjeliszekrényt, amin elfér egy kis lámpa, a kézkrémem és a fiókban pár könyv. :) A sminkes szekrény ASAP, mert a helyzet már tarthatatlan. :D 
✿ Tavaszi illatok - Itt picit csaltam, mert időközben sokat már kipipálhatok a listámról, de van pár olyan amit még be szeretnék szerezni. Ilyen a Pink Sands, a Midnight Jasmin vagy a Lilac Blossom. :)

Ennyi lenne tehát a tavaszi kívánságlistám. Remélem sok mindent be tudok szerezni a kuponos akciók alkalmával. :) Azt is remélem, hogy hasznosnak és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést és esetleg ötletet is tudtatok belőle meríteni. :) 

Ti mit írtatok fel a tavaszi kívánságlistátokra? Az én listámról van olyan, aminek ti is örülnétek? :)
 

Megjegyzések

  1. Én is szeretnék egy új ballonkabátot, és amit te megosztottál az nagyon tetszik is...:D
    A Flawless paletta nekem is listás - vagyis nekem az "original"...:D
    Meg mondjuk én szeretnék új bakancská(ka)t is...:D

    De mivel jön majd a ballagás is a legfontosabb része a kívánságlistámnak egy tablet...(és most arra gyűjtök is egy jó ideje, tehát a sminkeket is visszafogom, eddig egész ügyesen...:D)

    VálaszTörlés
  2. A tavaszi kabi az első képen nagyon szupi! Jóég megint glamour napok :O én most semmit nem néztem ki konkrétan, majd esetleg szétnézek és ha vmi megtetszik megveszem. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is néztem ki ruhákat eddig nem nagyon hordtam de most elkezdtem megszeretni őket.

    VálaszTörlés
  4. A menta színű táska csodaszép ♥.
    Én gumicsizmát, valamint balerinát szeretnék és pár színes felsőt. :)

    VálaszTörlés
  5. Hát, nekem főleg "szükséges" sminktermékek vannak a listámon, mert eléggé pénzhiányban vagyok. Amúgy én is szeretem az ilyen listákat nézegetni, ismételten rájöttem, hogy egy csupakék szoknyán kívül nincs virágmintás ruhadarabom...:D

    VálaszTörlés
  6. Bizony ismerős a lista.
    Amúgy jók is, legalább is nekem. Ilyenkor gondolatban össze szedem, h mi az amim van és mi az a minimum ami kell.
    Egy farmerre, ha nem kettőre mindenképpen szükségem van. Sajnos kettővel is úgy vagyok, hogy a végét járja.
    Szeretnék még én is egy-két basic felsőt. Főleg valami rózsaszínest és világos kéket.
    Tornacipőt vagy valami sport cipőt.
    Nyárra csipke balerínát és egy sarut.
    És szeretnék egy ingruhát, meg egy farmeringet is. Bár utóbbit elég nehéz megtalálni.
    Meg ha esetleg velem szembe áll majd valahol, akkor egy fekete táska és egy fekete magassarkú is jól jönne.
    Smink tetmékekből most igen jól állok! Majd új spirál kell, ha a mostani Catrice Multimizer elfogy. Akkor viszont barnát is akarok.
    Lakkból is jól állok. Most csak egy szép barackosat szeretnék. Meg a Cinderella kiadásból a toppert.
    Aszt hiszem ennyi. Kerdés, hogy mi lesz belőle valós.

    VálaszTörlés
  7. a táskák és párnák csodaszépek :)

    VálaszTörlés
  8. Nos igen, azt hiszem kijelenthetjük végleg, hogy nagyon hasonló az ízlésünk, sok-sok darabot elfogadnék a listádról :)

    VálaszTörlés
  9. Én nem bírtam tovább, és a héten megrendeltem a Makeup Revolution Flawless matt palettát. Mindenkinek ajánlom, hiszen gyönyörű, tartós, pigmentált és az ára is fantasztikus! Már bánom, hogy eddig halogattam.
    Én is összegyűjtögettem, hogy miket szeretnék venni a Glamour-napokon, de a Te listád segítségével, még felkerült 1-2 elfeledett darab, úgyhogy köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)