Weekend Inspiration

 "Te semmit sem változtál!" - mondta egy rég nem látott kedves ismerős, egykor talán barát, amikor nemrég összefutottunk. - "Mindig olyan figyelmesen tudtál hallgatni, úgy rákoncentráltál a feladatokra. Emlékszem, arra a Halloween-bulira, amikor a nagy ricsaj közepette, te teljes csendben faragtad a tököt, precízen, el volt tervezve. Szerintem egy órán át nem is szóltál hozzánk. Aztán, amikor készen lettünk, átváltottál tornádó-üzemmódva és a végén még a plafonról is papírdenevérek lógtak. " 
Igen, valóban ilyen voltam. Már gyerekként is órákat eltöltöttem csendben rajzolással, zongorázással aztán egyszer csak felugrottam, átváltva hiperaktív üzemmódba, estig szaladgáltam az udvaron, vagy épp szóval tartottam a családot a dinoszauruszos vagy kutyás könyvben látott "érdekességekkel". Most is el tudok veszni a gondolataimban, imádom a csendes órákat, amikor írhatok, olvashatok, kertészkedhetek vagy épp itt a blogon nézegethetem mások munkáját. De nem bírok sokáig nyugton maradni. Kell a mozgás, a történés, a folyamat, hogy minden változik, pörög körülöttem. Valami amire készülni kell, amivel dolgozhatok. Azt hiszem, az egyik lényem táplálja a másikat. Amikor csendben, a saját kis buborékomban létezem, írok vagy épp olvasok, az tölt fel azzal az energiával, amikor este tízig takarítok itthon, vagy épp még enni sem kelek fel az íróasztalomtól, mert annyi ötletem van egy projekttel kapcsolatban. Ugyanakkor, amikor depressziós voltam, rossz passzban és csak magamban gubbasztottam, nem voltam képes nyugodtan olvasni, egy sort sem írtam, de még arra is képtelen voltam, hogy kifessem a körmeimet. 
Az egyik nem működhet a másik nélkül. Ha nem tudom feltölteni magam kreativitással, nyugalommal, akkor nem pörgök, ha pedig nem tudom lefoglalni magam, nincsenek kihívásaim, akkor teljes mértékben lenyugodni sem tudok. Érdekes dolog az emberi természet. Néha könnyebb kiismerni mást, mint saját magunkat. De mindenképpen egyszerűbb az élet, ha valamelyest tudjuk, hogy mi az ami előrébb visz minket. :)


Tegnap reggel, habár borongós napra ébredtünk, az irodába menet láttam, hogy kivirágzott a vadcseresznye. :)


Vagány!


Nagyon csajos! ;)


Ki ne imádná a lila sminkeket? :P


A tökéletes nude táska ami mindenhez passzol. :)


Nagyon egyben van. :)


Ha valaki szerint ennél gusztább egy szottyadt mekis hamburger, vagy egy alapporos milánói, azon már nem lehet segíteni! :D


Tökéletes!


Csendélet. :)


Egy kis diy-ötlet ha valaki unalmas hétvége elé néz. :) Nagyon whao szerintem, egyszer tuti megpróbálom majd elkészíteni. :D


Álomkonyha. :)


Csokidarabos keksz, a megunhatatlan. :P


Jajjj ezek a ruhák! *.*


Mikor eszel és odajön és így néz rád, aztán ha adsz neki egy falatot, akkor otthagyja a fenébe! XD 

Szép Hétvégét Lányok! :) 

Mit gondoltok a nyitósorokról? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Kaja! Ház! Cica! :)
    Ez teljesen normális, ahogy viselkedsz, kell nyugisabb elmélyülés is és aktívabb elfoglaltság is. Én már tudom, hogy holnap pörögni fogok, ablakpucolás, ágyneműhúzás, főzés, takarítás, ez eltart délutánig, utána meg csendesfoglalkozás :)

    VálaszTörlés
  2. A táska nagyon szuper! <3 Szép hétvégét! :)

    VálaszTörlés
  3. A cicás nagyon nagy, mindkét cicám eljátssza ezt naponta többször is..:D
    Nekem is úgy van, hogy az egyik nem működik a másik nélkül:)

    VálaszTörlés
  4. A smink és a cica lett a kedvenc ^^ A sali is tetszene, ha nem lenne rajta narancs :P

    VálaszTörlés
  5. Vagány nyaklánc, táska, sali.
    Szerintem mindenkinel van ilyen. Max más időpontban, mint nálam. Szinte mindent akkor szeretek itthon csinálni, mikor éjszaka van. Olyankor dugó a fülbe klaszikus zenével és azt veszem észre, h reggel van. Éjszaka jobban, szebben megy a festes, rajzolás.
    Vagy még a hirtelen érzelmi lölet. Tegnap éjszakás műszakban tisztáztunk egy helyzetet a legjobbbarátommal, aki munkatársam is. Már napok óta nem beszélgettünk. Nálunk ez nagy szó! És mikor megbeszeltük, hirtelen beütött az ihlet. Napok óta próbálkozom a mandala rajzolással, de nem ment. Éjszaka meg....még Jó, hogy a főnök nem látta. :) El is neveztem barátság mandalának a művet.

    VálaszTörlés
  6. A bevezető szövegből azt szűrtem le, elég hasonló személyiségek lehetünk. =)
    A képek közül a második és a hatodik a kedvencem, még mindig imádom az ékszerek halmozását, de a saláta is nagyon guszta, a végén a cicát meg meg kell zabálni olyan cuki! =)

    VálaszTörlés
  7. Én is imádok egyedül lenni, viszont utána meg szó szerint lefárasztom a körülöttem lévőket. :)
    Az ecseteket elfogadnám, jajj és megkívántam a csokis kekszet.:D

    VálaszTörlés
  8. Táááskaaa! alatta a szett, aztán a hálószoba-sminkcuccok kettőse és végül a cica, melyekkel kapcsolatban a kép alatti eseményleírást már én is megtapasztaltam jónéhányszor :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)