A nap szettje - May in lace


Holnap május elseje így biztosan sokan készülnek valamilyen rendezvényre, koncertre, buliba vagy akár egy kerti partira is. Ehhez hoztam egy szettet, ami egyszerre szexi, egy picit extravagáns és nagyon jól variálható, ráadásul a szezon főbb trendjei megtalálhatóak benne. ;) 


A magas derekú farmerok most nagyon divatosak, ezért egy ilyet választottam a szetthez. Ráadásul ezekkel lehet a legízlésesebben viselni a cropped felsőket. Ez a nadrág nagyon előnyös a magas és kifejezetten vékony lányoknak. Ha teltebb az alakod válassz egy sötét, koptatás nélküli farmert és mondjuk egy sima basic felsőt valamilyen élénk színben. :) A kimono-k és kaftánok az a szezon legdivatosabb darabjai közé tartoznak. Én most egy csipkés darabot választottam a szetthez. Ez a hossz elsősorban a magasabb lányoknak előnyös, de ha alacsony vagy és egy magassarkúval viseled a szettet, akkor te is bátran választhatsz hosszabb fazont. Én ehhez a szetthez most egy dögös magassarkú szandált választottam, de egy sima loafer, balerina vagy saru is teljesen jó hozzá. Ha kifejezetten magas vagy, akkor talán még ezek a legelőnyösebbek. 
A kicsi rojtos táska nagyon divatos kiegészítő és feltűnő darab is. Épp ezért csak egy statement fülbevalót választottam a szetthez. A kalap sikkes és praktikus egyszerre, hiszen védi az arcod a káros napsugaraktól is. Ráadásul rossz-frizura napokon életmentő lehet. ;) 

Ehhez a szetthez én egy bronzos-csillogó szemsminket tudok elképzelni, szépen kontúrozott arccal és hangsúlyos szemöldökkel, mell egy nude ajakszínt. Ez minden évszakban és minden alkalomra tökéletes. 

Remélem tetszett nektek ez a szett és hasznosnak találtátok a tippeket! Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan tudjátok pénztárcabarát módon feldobni a ruhatáratokat, akkor nézzétek meg a nemrég megjelent cikkemet a Csinifix oldalán, amiben 5+1 trendi ruhadarabot és kiegészítőt mutatok be a H&M új kollekciójából és mindegyik 10000 Forint alatt van. ;)

Ti készültök valamilyen programra holnap? Mit fogtok viselni? Mit szóltok ehhez a szetthez? :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)