Weekend Inspiration

Bármennyire is imádom a munkámat, a kedvenc napom a szombat. Pénteken általában még tele van a fejem a munkahelyi dolgokkal, vasárnap pedig már a következő hetet tervezgetem. De a szombat más. Jól esik reggelente kinyitni az ablakot, leülni a tejeskávémmal és a reggelimmel egy magazin vagy a számítógép elé és nyugisan eltölteni fél órát vagy akár egyet is. 
Imádok takarítani és a kertben dolgozgatni és ezekre hét közben is szánok időt, de a szombat délelőttöt általában ezeknek a dolgoknak tartogatom. 
Délután ha tehetem sportolok, vagy készítek valami finomságot vasárnapra. Este pedig rendszerint van valamilyen programunk, legyen az mozi, vacsora a barátokkal, közös főzőcske vagy pizzázós-filmezős este. :) Sosem voltam az a típus, aki képes egész nap a számítógép vagy a tévé előtt ülni. Engem sokkal jobban feltölt, ha csinálhatok valamit. Ha pedig pihenni szeretnék akkor ott van az írás és az olvasás, ezek azok a dolgok, amiknél teljesen ki tudok kapcsolódni és minden stresszes dolgot elfelejtek. Ahogy telnek az évek egyre inkább rájövök, hogy a legértékesebb dolog az életben az az idő, amit magunkra tudunk szánni, amiről mi döntünk hogyan töltsük el.


Remélem ti is hasonlóan kezdtétek a napot! ;)


Basic felső és látványos nyaklánc, hangsúlyos ajakfestéssel... örök kedvenc! :)


Naplementeszínű smink. :)


Ez a mani egyszerűen meseszép! :)


Hangulat. :)


Nem rajongok ezért a cipőfazonért, de ezt a virágos darabot még is szívesen viselném.


Az egyik kedvenc színpárosom a barackos-korallos ombre, arannyal feldobva. :)


Elfogadnám ezt a kis szeretetcsomagot! :)


Így lehet alapdarabokból is stílusosan felöltözni! ;)


Még hogy a fehér unalmas! :P


Az a kilátás! *.*


A Champaca Blossom és az Under the palms nálam nagy kedvencek. :)


Egy kis DIY ötlet. :) Ezek a csipkés sortok elég drágák szerintem én 8-12 ezer Forintért láttam ilyeneket, de egy kis ügyességgel és találékonysággal otthon is el lehet készíteni, sokkal olcsóbban. :) Ráadásul az teljesen egyedi lesz!


Whao!


Awww de cukik! :) Szeretnék egy vörös cicát, akinek Eperke vagy Szamóca lenne a neve! :P 

Kellemes Hétvégét Mindenkinek! :) 

Mik a terveitek hétvégére? Ti hogyan töltitek a szombatokat? Van valamilyen rituálétok erre a napra? :)

Megjegyzések

  1. Ma nem vagyok egészségileg a toppon, szóval a mai program borult.
    Pedig 10 perce jó lett volna kimenni a közeli parkba, mert huzamosabb ideig és messze jelenleg nem tudok kimenni. Előre láthatólag nyáron leszek teljesen jól. Remélem.
    Pedig a 40 fokot gyűlölöm....:S
    A manikűr csodás, és a smink is :)

    VálaszTörlés
  2. Vásárolni kell menni, elvinni a meghívókat, elmenni egy csomagért, kitakarítani, és ez az utolsó előtti hétvégém érettségi előtt, szóval tanulni és gyakorolni - holnap rokonozunk, arra rámegy az egész napom kb...

    De ez a képgyűjtemény nagyon jól esett, a szusszanásnyi időben, amíg leültem a gép elé...Az a smink eszméletlen gyönyörű! Szinte feltöltött így menet közben ez a poszt! :)

    VálaszTörlés
  3. Számomra ezek most nagyon találó képek lettek, imádom az utolsó képe, cuki cicák! Tetszik a manikűr, a naplementés smink, a körömlakkok, smink készletet én is elfogadnám :P Az első és 2. kép is kedvemre való, egy egyszerű felsőt olyan könnyen fel lehet dobni egy szép látványos nyaklánccal! :)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  4. A szeretet csomag jöhetne nekem is ^^ És még mindig imádom a virágos-pasztelles képeidet, ezek már hozzád tartoznak :D Ha meglátok egy ilyen jellegű képet rögtön te jutsz róla az eszembe.
    Nálunk szombaton van a mozgalmas nap, ilyenkor takarítunk, rendet rakunk, pakolászunk, szóval tevékenykedünk rendesen. Vasárnap általában megfőzök egy nagyobb adag ételt, amit jövő héten is tudunk vinni munkába, utána pedig a pihenésé a főszerep :)

    VálaszTörlés
  5. Ó azok a nyugis pillanatok...!
    Mostanában úgy vagyok vele, h munkában is szakítok pár ilyen percet. Kint az étkezőben megmelegítem a tejeskávémat, beviszem a kis zajvizsgáló kabinomba, magamra csukom az ajtót, bekapcsolom a zenet a telefonon és megnézek egy-két posztot nálad, szinten a telefonon. Közben nagyokat nyújtózkodom és mosolygok.
    Többiek ilyenkor néznek értetlenül, h mi bajom.
    Tegnap sikerült kicsit a hobbimmal foglalkoznom, meg takarítgattam. Most vasárnap meg főzés és kisfiam a főszereplő.

    VálaszTörlés
  6. Azok a körmök, és a sminkcuccok, és a cicák.... Megállíthatatlan nyállavínát indítottál el. :D Nagyon klassz képek. :D

    VálaszTörlés
  7. Általában v elmegyünk vhova beülünk egy két italra vagy otthon a barátommal tvzünk :D a kis farmer short jó ötlet :)

    VálaszTörlés
  8. Mivel anyukám nincs itthon ezért nekem a hétvége rámegy a főzés,mosás,takarításra. Örülök,ha este beeshetek az ágyba és alhatok.Holnap viszont megyek délelőtt kozmetikushoz :D.
    Remek képek ismét! :)

    VálaszTörlés
  9. Hangulat, lakkok, sminktermékek, liliom a kedvenceim most :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)