Catrice Kifutó Termékek 2015 Ősz

Hamarosan kezdetét veszi a szortimentváltások időszaka a Catrice és az Essence háza táján. Sok terméktől kell elbúcsúznunk az őszi szortimentfrissítés előtt. Ezeket mutatom meg ebben a bejegyzésben. 
Első ránézésre nekem szép kis lista állt össze. :D A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézhetitek őket. ;)


A mono szemhéjpúderek közül a 4. és az ecsetke felkerült a listámra. :)


A pirosítók közül egyet biztosan beszerzek majd. Elsőre a Multi Colour árnyalatok közül az első és a Defining családból az első tetszik. :)


Nahátakkor. Innét szép kis listát tudnék írni, de sajnos nálunk a közelben nincs 2 méteres állvány és egy csomó termék csak azon található meg. Az ajakbalzsamok közül biztosan veszek majd. :)


A lakkok közül így elsőre az első sor 2; harmadik sorból 1-2 darab, ami tetszik majd élőben,  5. sor 3; és a hatodik sor első három árnyalata közül egy. Szigorúan csak egy. Nem több. :D

A kifutó termékek ára ismét egységesen 699Ft lesz. Amint elkezdődött a kiárusítás, ki fogom írni Facebook-ra. ;) 


Ti kinéztetek valamit a kifutó termékek közül? :)

Megjegyzések

  1. Itt Erdélyben nincs Catrice, ezért most nem fáj a szívem a kivont termékek miatt :D

    VálaszTörlés
  2. Én úgy láttam, azt hiszem, instán, hogy volt, aki már leárazva vett Catrice termékeket :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, Budapesten az Oktogonon már le vannak árazva a kifutó termékek. A többiben nem voltam, de itt már eléggé le volt fosztva az állvány, egy rúzs sem volt már. :( Virág

    VálaszTörlés
  4. A kisbéri Rossmanban az előző leárazás is orvul kezdődött. Holnap benézek.
    A púderecset megvan, de ha marad....lehet veszek tartalékot. Lakkokat meg csak akkor döntöm el mikor ott leszek és látom mi van.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)