Catrice "Lumination" Trendkiadás



 Ez a kollekció nálunk is hamarosan kapható lesz (lehet, hogy pár helyen már kint is van, mostanában eléggé össze-vissza érkeznek a trendkiadások). A sok unalmas, ismétlődő témájú limitált kiadás után jó végre valami egyedit és izgalmasat látni. Habár nekem van egy csepp hiányérzetem most is, erről majd írok bővebben. 
De először nézzük meg, hogy mi került bele a kínálatba. :) 





 Három mono szemhéjpúdert kapunk, amik számomra elég unalmasak. Én jobban örültem volna egy kisebb palettának. Így nyárra szeritnem nagyon kelendő lett volna egy bronzos-nude paletta, akár teljesen frosted vagy szatén finisű árnyalatokkal is. :) 

Az árnyalatok: "Interstellar"; "Stargazer" és "Radiant Rose".


 A pirosító gyönyörű. A csomagolás, a minta, a szín. Tökéletes alapdarab lehet. 

Az árnyalat neve: "Flushed-Fiction".


 A bronzosító is hasonlóan csodás, nem is értem miért nem lepnek meg minket gyakrabban ilyen darabokkal. 

A neve: "New Bronze Age".


 A highlighterről nekem azonnal a Mac Skinfinishek ugrottak be. Szintén csodás darab, igazi must have szerintem. :) 

A neve: "Luminous Light".


 A rúzsok csomagolása nagyon tetszik, de a színekkel nem vettek le a lábamról. Nekem kicsit hiányzik egy harmadik szín, mondjuk egy szép barackos árnyalat. 

A nevük: "Radiant Rose" és "Pink MATTrix".


A lakkok nekem csalódást okoztak. A bronz és az arany szín olyan semmilyen szinte mindig ezeket az árnyalatokat dobják be. A pink engem a 80-as évek dauerolt hajú magazincímlap lányainak körömszínére emlékeztet.  A legvilosabb színben bízom, hogy egy szép gyöngyházas árnyalat lesz. 

A nevük: "Interstellar" ; "Cosmic Pink" ; "Stargazer" és " HoloGREYphic"

Összességében vegyesek az érzéseim a kollekciót illetően. A pirosító, a bronzosító és a highligher csodálatosak. Mindenképp le akarok rájuk csapni, ami szerintem nehéz lesz, mert tuti pillanatok alatt elkapkodják majd. 
A többi termék nem hozott lázba. Szerintem egy kisebb hatos vagy nyolcas paletta kelendőbb lett volna. A lakkok és a rúzsok unalmasak. Szerintem jó ötlet lett volna még 1-2 szemhéjtus, akár bronzos vagy arany színekben. Plusz én szívesen láttam volna 1-2 toppert is a kollekcióban, vagy akár holografikus lakkokat. 

Ti mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? Kinéztetek belőle valamit? :) 

Megjegyzések

  1. Az a bronzosító!!
    Nekem is egy kicsit hiányos a kollekció, de a csomagolása nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh, szeretem a catrice termékeket.. mostantól mégjobban fogom őket szeretni :3

    www.neon-rider-world.blogspot.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)