PUPA Vamp! Velvett Matt Cream Eyeshadow Teszt


Ma életem második PUPA sminktermékéről írok nektek a blogon. Évekkel ezelőtt már használtam és szerettem az egyik szemceruzájukat, de a kapcsolatom a márkával ennyiben is maradt. Aztán nemrég megnyílt a győri Árkádban is az üzletük, én pedig szájtátva kezdtem csodálni a szebbnél szebb termékeket és kollekciókat. 
A nyári leárazást pedig mindenképpen ki akartam használni, így mélyebben beleástam magam a termékeikről szóló tesztekbe, míg végül emellett a matt krémes szemhéjfesték mellett döntöttem. Hogy mennyire vált be számomra, és mik voltak a tapasztalataim a az üzlettel kapcsolatban, azt a bejegyzést elolvasva megtudhatjátok. :) 




A győri üzletük kicsi, de nagyon jól átlátható és a berendezés praktikus. Mindenből van teszter és az eladólány nagyon nagy segítőkész és előzékeny volt. Nem akart rábeszélni semmire, nem lebzselt körülöttem, de ha kérdésem volt, akkor azonnal segített és tényleg nem tudtam olyat kérdezni, amire ne tudta volna a választ. Kérés nélkül kaptam tisztítókendőt a swatcholás után fizetéskor megemlítette, hogy ha mégsem válna be a termék, hozzam vissza nyugodtan. 
Számomra ez nagyon pozitív élmény volt, főleg mert azt tapasztaltam, hogy a többi vevővel, az egészen fiatal lánnyal és az idősebb hölggyel is ugyanolyan kedvesen bánt és mindenki igényeihez maximálisan tudott alkalmazkodni. 

A választottam a Vamp! vonal krémes matt szemhéjfestéke lett, mégpedig a 301 Taupe árnyalatban. Erről több helyen is olvastam, hogy a Color Tattoo-hoz hasonlóan szemöldökre is használják. Az eredeti ára, ha jól emlékszem 2600Ft körül van. Én leárazva 1800Ft-ot fizettem érte, ami nagyjából megegyezik a Maybelline termékével.


A csomagolás mutatós és igényes. Egy kis tejüveg tégelyt kapunk, jó minőségű műanyag kupakkal, aminek oldalán egy matrica biztosította, hogy a termékünket korábban nem bontották fel.


A kupak egyébként rémesen gyűjti az ujjlenyomatokat és szennyeződéseket és könnyen is karcolódik. Ha valakit ez zavar, akkor lehet, hogy bosszankodni fog, én annyira nem kapok tőle szívrohamot.


Vásárláskor kaptam egy termékkatalógust is, amiben a többi árnyalatot is felsorolják.


Termékleírás.


Az üvege engem a Maybelline zselés tus üvegére emlékeztet, de egy picivel jobb minőségű.


Jól záródik és kellően masszív, nem kell félni, hogy ha leesik, akkor azonnal összetörne. Ezt bizton állítom, mert már kétszer leejtettem. :D


Illata nincs.


A színe a tökéletes taupe szürkésbarna


Az állaga krémes, szinte habos. Puha, de könnyű vele dolgozni, akár ecsettel is. Nagyon jól lehet szabályozni, hogy mennyi terméket szeretnénk felvenni a tégelyből.


Felvitelkor az állaga krémes, jól kenhető, de szinte azonnal púderessé válik a bőrön.


A színminta alap nélkül ecsetlen húzással készült.


A fedése tökéletes. Nem foltos, nem darabos. Nagyon könnyű elsatírozni. Rajtam szemhéjon alap nélkül 8 órát simán kibírt, alappal ennél többet is. Nem fakult, nem mászott el.


Szemöldökön is kipróbáltam már és úgy is nagyon jól működik. Nagyon tartós és ad egyfajta dússágot a szemöldöknek, amitől a hatása természetes lesz. Alapként is szuper, a szemhéjpúderekkel könnyű összedolgozni és nagyon jól beleragadnak.


Megdörzsöltem a karomon a színmintát, hogy láthassátok mennyire tartós és milyen jól bírja a gyűrődést. Tényleg nem kíméltem, még zsebkendővel is átmentem rajta párszor, és alig akart lejönni belőle valamennyi. Ennek ellenére sminklemosóval szépen lejön.


Összegzés: Szerintem akár a teljes árát is megéri. Multifunkciós termék, hiszen szemhéjpúderként, alapként és szemöldökön is tudom használni. A csomagolása szép és igényes. A tartósságát tekintve szuper, akár alap nélkül is fent marad nyolc órát. A felvitele nagyon egyszerű, könnyen satírozható. A pigmentáltsága brutálisan jó. Én maximálisan elégedett vagyok a termékkel.

Értékelés: 5/5

Nagyon jó vétel volt és mindenkinek szívből ajánlom ezt a vonalat és szerintem a márka más termékeiben sem fogtok csalódni. Én egészen biztosan fogok még náluk vásárolni, sőt a törzsvásárlói kártyát is kiváltom majd, mert nagyon megéri. Az üzletben is nagyon pozitív élményeim voltak, abszolút profi kiszolgálás és igényes környezet vár mindenkit. Tényleg 100%-ig elégedett vagyok. :)

Ti vásároltatok már valamilyen Pupa Milano terméket? Mik a tapasztalataitok? :)

Megjegyzések

  1. Nekem csóró egyetemistának drágák a Pupa termékek, de van egy fekete szemceruzám, amit anyukám passzolt le nekem. Az az egyetlen szemceruzám, ami nem mászik el a szemhéjamon (ami főleg a jobb szememen eléggé "átfed"), pedig viszonylag puha ceruzáról van szó. Nem egy nagyon modern márkáról van szó, de alaptermékekben tényleg kiváló a minőség, és na jó, igazából az ára is egy drágább drogériásé.

    VálaszTörlés
  2. Nahát, magamtól nem gondoltam volna rá, hogy szemöldökön is jól működne, köszi hogy említetted! A későbbiekben lehet, hogy kipróbálom rá :D A nyári akciók már nem tartanak?

    VálaszTörlés
  3. Nálam is tervben van, hogy elmegyek végre az egyik üzletükbe. Elég sok termék van, ami szimpatikus így nem lesz könnyű választani. Remélem, hogy hamarosan összejön és tudok időt és pénzt szánni rá.

    VálaszTörlés
  4. @Ami, szerintem is vannak drogériás márkák, amik árban hasonló árfekvésűek. Egy L'Oréal vagy Max Factor például alig vagy szinte nem is olcsóbb. Nem azt mondom, hogy mostantól mindenki vegyen csak Pupa termékeket, de 1-2 jó darabra érdemes befektetni szerintem. Az alapozóik és a rúzsaik például zseniálisak. :) No meg, ahogy te is említetted, a szemceruzák is.

    @Barbi, szerintem próbáld ki, lehet hogy neked is bejön.

    @Ági, ha esetleg a győri üzletbe tévednél majd be, mindenképpen szólj! :P

    VálaszTörlés
  5. "mert már kétszer leejtettem" :D
    Nagyon jól hangzik róla minden, biztosan tényleg szuper kis termék :)

    VálaszTörlés
  6. Én pont valamelyik nap voltam az üzletükben a rokonlátogatás közben...:D
    Ki is néztem egy rúzst, álom minőség, de nem igazán engedhettem meg magamnak - ha csak egy-egy termékre akarok ennyit költeni, általában előtte spórolok, és júliusban feszültséglevezetés címszóval eléggé bevásároltam...xD

    De igazából ez a termék is szimpatikus nekem - szerencsére nincs PUPA bolt Miskolcon - úgyhogy szerintem majd megnézem közelebbről (pontosabban nem ezt az árnyalatot, de ha mind ilyen minőségű, már jó...:D).

    VálaszTörlés
  7. Jó volt olvasni, hogy van üzlet ahol ilyen az eladó. A termék pedig szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  8. Én is a győri üzletben vásároltam, tényleg nagyon szimpatikus az eladólány. :) Nekem a csillámos kék van meg, de azt hiszem valamilyen natúr színt is be kell szereznem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szuperek, nekem még legalább két árnyalat kell. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)