Summer Haul - Ebay, Leárazások, Drogéria, Catrice, Essence, stb...


Ebben a bejegyzésben az elmúlt egy hónap vegyes zsákmányait mutatom meg nektek. Ebay-es garázdálkodások, a nyári leárazások kincsei, a Catrice és Essence kifutó termékek zsákmányai és néhány kozmetikum, amiket az utóbbi időben szereztem be. Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 




C&A

Ezt a kis topot körülbelül 600Ft-ért vásároltam. Nagyon tetszik a vintage stílusú mintája és az anyaga is kellemes. Egy sima farmerrel vagy farmersorttal szerintem tökéletes. :)


A mintája közelebbről. 


Bershka

Ebbe a cropped felsőbe már tavasz óta szerelmes voltam, de amikor be akartam szerezni Glamour Napokon, már nem volt méretben. A leárazásokon viszont pont belefutottam egybe a méretemben, ráadásul csak 1500Ft volt. :) (Egyébkét azért ilyen gyűröttek a ruhák, mert a nagy részét épp a szárítóról szedtem le, szóval elnézést. :D) 


C&A

Ez a felső vicces sztori mert a szülinapom előtt majdnem megvette nekem anyukám, akkor még teljes áron, de aztán elfelejtetünk visszamenni érte. Le is mondtam róla, erre pont volt még belőle egy darab a méretemben és le volt árazva 1000Ft-ra. Azóta az abszolút kedvenc felsőm lett. Szuper anyaga van és nagyon kényelmes. De a legjobb persze a flamingó minta. Milyen cuki már. *.* 


H&M

Erről a pizsiről csak netes képet hoztam, mivel jelenleg is ezt használom. Szülinapi ajándék volt és imádom. Nálam must have a Hello Kitty pizsi és nemrég ment tönkre az előző darabom, úgyhogy pont aktuális volt. :)


H&M 

Ebbe a flamingós zokniszettbe azonnal beleszerettem. Szintén szülinapi ajándék volt anyutól. Egyébként olyan dolgot kaptam, ami nálunk ilyen tipikus anyu ajándék. :D Fehérneműk, zokni, pizsi... :) 


Ebay - Innét 

Nagyon megtetszett ez a kimono-kardigán. Üzletben hasonlót csak 8000Ft fölött láttam, ami azért elég húzós egy ilyen kis lenge darabért. Nemrég kezdtem újra ebayezni és megint eléggé beszippantott. Habár ruhát még nem nagyon mertem rendelni, inkább csak olyan darabokat amikkel nem nagyon lehet mellé lőni.


Ebay - Innét 

Szuper könnyű kis darab. A galériában még nyáron is elég hűvös van, így ha ott vagyok, akkor jól jön egy extra réteg ruha. Rögtön kettőt is rendeltem, az egyiket az anyukámnak. :) 


Telefontokok


Pár éve nagyon nem voltam oda a telefonokért, mivel akkor még nem volt olyan nagy választék, így szinte mindenkinek ugyanolyanok voltak. Az utóbbi egy évben viszont annyira klassz darabokat láttam, hogy megváltozott a véleményem. 
Mivel az új telefonom fehér, így mindenképp akartam egy védőtököt hozzá. Végül ezt a két darabot szereztem be, szerintem mindegyik nagyon Annás. :D Tuti, hogy keresek még hasonlókat, egy Chesire Cat-es már fel is került a kívánságlistámra. 


Már tavasz óta nagyon tetszenek a különböző arany tetoválások, de a magyar webshopok szerintem horror áron adják őket. Ráadásul sokszor nagyon nyilvánvaló, hogy ők is ebayről szerzik be, hiszen ugyanazokról a mintákról van szó. 
Én azt mondom, hogy egy dupa vagy tripla ár, még okés, hiszen akkor is max 800Ft-ról van szó. De amikor 200Ft-os tetkókat 1800-2300Ft-ért sóznak el fiatal lányoknak, akkor azért felszalad a szemöldököm. Persze ha valaki nem akar ebay és paypal fiókot csinálni vagy nem tud angolul, hogy rendeljen, akkor bele kell kalkulálni, hogy lehúzzák. Én a magam részéről, inkább várok 2-3 hetet egy termékre, mit hogy megvegyen itthon többszörös áron ugyanazt.

Több mintát is rendeltem, köztük nektek is, szóval figyeljétek a blogot, mert hamarosan játszunk majd. ;) 






Nagyon tetszik ez a minta, ilyet itthoni webshopban még nem láttam. Az ezüst és bronz mellett ilyen holografikus cd-effektes minták is vannak benne. :)



Ugyanattól az eladótól van, mint az előző. Természetesen a flamingók miatt szerettem bele. :P 



Ezt az ívet már elhasználtam. Nagyon szerettem, szuper a minősége, gyönyörű a színe és tényleg tartós, rajtam fürdéssel együtt fent maradt 5 napig. Nem ragacsos és nagyon egyszerű felhelyezni. :) 



Életem első körömdíszítő eszközei. Nem mintha mostanában sok időm lenne ilyesmire, de azért jó hogy ha van. Ennyit még akkor is megért, ha negyed évente 1x használom. Aminél egyébként gyakrabban szeretném használni. :D


A másik felemnek egyébként komoly fejtörést okozott amikor meglátta, hogy mi lehet ez. :D


Több pontozóra szerintem nincs is szükségem már. :D 


A Kik-ben is garázdálkodtam kicsit. Egy fagyikészítő szettet szereztem be, ami egyébként pont annyiba került mint ebay-en. :) A köves nyaklánc és a menta farmer anyukám ajándéka volt. 
A menta színű termosz pedig azóta nagyon jó barátom lett. :) 



Ez a vizesüveg is egy olyan darab, amit először magyar webshopban néztem meg. ott 4000Ft+900Ft szállítási költségért lehetett rendelni, szóval szintén elég lehúzós dolog.
Ebayről rendelve másfél hét alatt megérkezett. Azóta is nagyon szeretem, igaz a feliratot sikeresen lekoptattam róla, mert kicsit germofób vagyok és gondoltam, egy fertőtlenítő programon kimosom. :D 



Erről a termékről egy helyen azt olvastam, hogy hamisítvány mert sokkal olcsóbb néhány eladónál. De egy másik blogon azt azzal magyarázták, hogy Kínában ez már kifutó termék ezért akciós. Gergőnek is rendeltem egyet a drágább verzióból, kíváncsi leszek, hogy van a különbség. 

Én kipróbáltam, de nem is volt értelme teszthez fotózni, mivel nem sok mitesszerem volt, így az előtte-utána képeken semmi sem látszott volna. Tapasztalatokról írok majd bejegyzést, de annyit elárulhatok szerintem itt is, hogy nagyrészt elégedett voltam vele. :) 


Ékszerek közül ezeket rendeltem. Ha nem haragszotok meg, nem linkelgetem be őket. Ha beírjtáok hogy "bracelet" vagy "necklace" tuti, hogy ott lesznek az első oldalon. :) Mindegyik 200-300Ft volt. 
A bronz nyaklánccal nem vagyok teljes mértékben elégedett, mert ugyan ideért 8 nap alatt, de a képen a leghosszabb láncon volt egy érme is, ami élőben hiányzott róla. 


Ez a darab viszont tökéletes. 


Ez a karkötő szerintem élőben is csodaszép. Ebből is kettőt rendeltem, az egyiket az anyukámnak. :) Egy baj van vele, hogy iszonyú hangosan csörög. :D 


Ezt a Zara parfümöt már használtam 2-3 éve. Akkor egy limitált csomagolásban volt. Most az egyik szülinapi ajándékom volt Gergőtől. Írok majd róla bővebben is. 

Itt olvashattok róla részletesen. Itt még a régebbi csomagolással van fent. :) 


Beszereztem a kedvenc nyári sampon-balzsam kombómat is, kihasználva a Rossmann-os Garnier akciót. :) 


A Pupa leárazásról ez a krémes matt szemhéjfesték jött velem haza 1800Ft-ért. Holnap vagy kedden lesz majd róla teszt. :) 


A Catrice és Essence kifutó termékek közül ezeket szereztem be. A Pirosítóról és a szájfényről itt írtam bővebben. :) 



Ez Etude House Drawing Eye Brow szemöldökceruzáról már nagyon sok jót hallottam az ázsiai youtube guruk videóiból, így gondoltam adok neki egy esélyt, mivel állandó küzdelemben vagyok a szemöldökömmel. :D 

Ennyi lenne mára, remélem hasznosnak és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést. :) 

Ti miket vásároltatok mostanában? :) 

Megjegyzések

  1. Szia!
    Nagyon jók a tetoválás minták, végre valaki be is linkelte őket, nem csak a levegőbe beszélt. :) Én most gyűjtögetek inspirációt egy bejegyzéshez, ezekből, úgyhogy az általad ajánlott egyik ív lesz az egyik befutó nálam, amit meg is rendelek. Egyébként tényleg pofátlanság, hogy 2300 forintért vagy többért adják el ugyanezeket a darabokat a lányoknak. Ha valakit érdekel, ugyanezeket a Nyugati aluljáróban is megkapja, egy kevésbé profil orientált csapattól, ha jól láttam 600-800 forintokért árulják az íveket, és van vagy 5-7 féle, úgyhogy nem csak az a tipikus magyar szocis rendszerbeli választás nyilvánul meg, hogy van 2 féle dolog azt szevasz. A magyar csapat közül a Kokoon Hungary volt, ami még szimpi volt, ott 990-ért lehet kapni ezeket, és folyamatosan megújul az árukészlet, viszont az a baj, hogy aki nem pesti, annak muszáj még szállítási díjat is fizetnie. Ez pedig 1000 vagy 1500 forint, ami azért durva. Igaz, ha összeáll egy barátnővel az ember, akkor nyilván feleződik a szállítási költség is, csak tényleg, durva ekkora árréssel dolgozni. A háromszoros, max. 4 szeres profit is bőven elég kéne hogy legyen, de ez, hogy tízszeresen fizetteti meg valaki a tudatlan vásárlóval a dolgokat. Már megint nem az a lényeg hogy bárki is jól járjon, hanem az hogy: én, én, én a vállalkozó. :/

    VálaszTörlés
  2. De jó a karkötő. Bár egy kicsit kicsinek tűnik, bár ha jól emlékszem, neked elég vékony a csuklód, de félek, hogy nekem kicsi lenne. :(

    VálaszTörlés
  3. A mentaszínű cuccok fotója elég hangulatos. Jók a mindenféle flamingós cuccok is:D

    VálaszTörlés
  4. Jó kis dolgokat szereztél be, legjobban a cuki flamingós dolgok tetszenek meg az a mentás kép :) De a karkötő is szuper!

    VálaszTörlés
  5. Szuper dolgokat vettél:D Legjobban a kagylós karkötő tetszik*-*

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klassz dolgokat vásároltál. Az a kis rózsás felső olyan szép :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon örülök ennek a posztnak, tényleg jó dolgokat szereztél be, több linket le is mentettem magamnak(külön köszönet a linkekért) :) Engem is felháborít az, amikor valaki külföldről rendelt termékeit a sokszoros áron akarja értékesíteni. Néhány hete unokatestvérem újságolta, hogy 2500 Ft.-ért vásárolt Tangle Teezer hasonmást, míg ebay-en, aliexpress-en 600 körül mozog az ára. Amikor mutattam neki a linkeket, elképedt, de megbeszéltük, hogy bármit lát, szívesen megrendelem neki, ugyanis nem beszél angolul. Ettől függetlenül borzasztó, hogy egyes emberek másokon akarnak "meggazdagodni". Eszembe sem jutna ilyesmi. Mindenesetre ez(is) különböztet meg minket! :)

    VálaszTörlés
  8. Ámulok és bámulok mennyi szépséget sikerült beszerezned!
    A kedvencem az álomfogós telefontok, az aranytetkók és az ékszerek. :)

    VálaszTörlés
  9. Az a karkötő csodaszép, lehet elkérném a linkjét. :$

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)