Weekly Inspiration

Egy jó kapcsolatban (legyen az baráti vagy szerelmi) szerintem az egyik legfontosabb alaptényező, hogy olyannak szeressenek minket és mi is olyannak szeressük a másikat amilyen. Nem tíz kilóval kevesebbnek, más hajjal, vagy ruhákkal. Nem várhatod a legjobb barátodtól hogy ugyanazt a könyvet vagy együttest szeresse mint te. 
Vannak dolgok az életünkben amik azzá tesznek minket amik vagyunk. Lehet az hobbi, vagy a személyiségünk jegyei. Ha valaki ezeket nem tudja elfogadni és tiszteletben tartani, akkor arra kár időt pazarolni. Igen, néha tényleg érdemes változtatni és lemondani bizonyos szokásokról. A cigiről, a hétvégi buliról, vagy épp a lustálkodós vasárnap reggelről, ha a párod inkább kirándulni vagy sportolni szeret és téged is be akar vonni. 
De ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod vagy a barátságod miatt nem lehetsz önmagad, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy hajlandó vagy e egy életen át egy olyan szerepet játszani, amit valaki más írt a számodra.


Imádom ezt a képet. :)


Egy ilyen reggelivel minden nap ki tudnék békülni.


Hangulatos.


Nagyon csini ez az összeállítás . :)


Dögös! :)


Egy újabb csodás hajfonat. :)


Csodás az összhatás. :)


Dinnyemani. :P


Imádom ezt a mintát. :)


Lehet hogy ki kellene ragasztanom ezt az irodám ablakára. :D


Nálunk állandó program minden hónapban egy pizzavacsi a kedvenc olasz éttermünkben. Nektek vannak ilyen megszokott programjaitok? :)


Akaroook egy ilyen karkötőt. :)


Meg egy ilyen shortot. :P


Na meg ez a paletta se lenne rossz. :)


Szépségek. :)


Heti álomházikó. Ide azonnal be is költöznék. :)


Az a csizma! *.*


Cuki! :)


Csodás ez a konyha! :)


Nyami! :P


Gyönyörű ez a smink!


Whao!


Még hogy a szürke uncsi! :P


Imádom az ilyen szetteket. :)


Hát nem zabálnivalóak? Szerintem olyan helyesek a fókák. Legszívesebben megdögönyözném őket! :D


Megjegyzések

  1. Az a kép mehet az én irodam ablakara is:)):D szívesebben nezegetnem azt, mint a belvárost :D bár a legjobb lenne ott henyélni:):D
    A sziveggel teljesen egyetértek. Én is volt, hogy azért 'zartam ki' embereket az életemből, mert még akartak változtatni... Meg egyszer, meg annob18 évesen egy 'baratnomet' loktem el mahamtol, mert állandóan rá akart venni, h cigizzek.... Én azt hittem, h ez csak a 15 évesek körében létezik, de nen, sajnos felnőttként is :D :/

    VálaszTörlés
  2. Jaj, az elirasokert bocsánat, telefonról vagyok:):$

    VálaszTörlés
  3. A Dressin-en kapható olyan ananászos cuki naci! :)

    VálaszTörlés
  4. Én meg jövök a karkötő lelőhelyével. :D Bár egy picit másabb : http://www.bornprettystore.com/delicate-dreamcatcher-bracelet-feather-tassel-bracelet-p-21476.html
    Szegény Annát anyagi csődbe visszük. ;)

    szép hetet! Puszi

    VálaszTörlés
  5. @Nóri, Ági, Köszi! :D Igen, már fel sem merek menni ebayre. :D

    @kókusz, jól tetted hogy nem hagytad magad rávenni ilyesmire. .)

    VálaszTörlés
  6. Teljesen igazad van, sok vesződéstől ment meg ha felismeri ezt az ember. A képek meg csodálatosak mind.:)

    VálaszTörlés
  7. A bevezető szöveggel teljesen egyetértek! a képek pedig szuperek mint mindig.:)

    Andi

    VálaszTörlés
  8. Az a gyümölcstál argh. Úgy ennék most egy kis mangót. Vagy sokat.

    VálaszTörlés
  9. Az első résszel megint egyetértek, mi legjobb barátommal szerintem elég szép példa vagyunk...ő utálja a punkokat, én a hippiket...ő hippi én pedig legközelebb a punkhoz állok (milyen sztereotípiát lehetne rám aggatni?...semmilyet xD)...Szóval mi tényleg azért vagyunk barátok, mert elfogadjuk és szeretjük a másikat...jó, szoktuk egymás vérét szívni...de ha nem emiatt tennénk, akkor más miatt...xD

    Egyébként az a ház csodálatos!!! Úgy szeretem az ilyen benőtt házakat...:D
    Kicsit olyan, mintha a természet megpróbálná visszavenni, ami az övé volt...:)
    (És igen, a természetet szeretheti az ember hippiség nélkül is...xD)

    VálaszTörlés
  10. Ide nekem azt a gyümölcsös tálat! *.* Az aranytetkós képről pedig az a gyönyörű nyaklánc tetszik, valami istenien néz ki!

    VálaszTörlés
  11. Jajj minden kép, amin van víz vagy pálmafa hatalmas love! :D De a többi is nagyon tetszik, a konyha, a virágok, a kisfókák (amikor még pici pufik és fehér szőrük van :D), a mani, a paletta, a táska, minden jöhetne!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)