Haul (Ebay, Pink Panda, Catrice, Drogéria, stb...)



Ebben a bejegyzésben az elmúlt hetek zsákmányait mutatom be nektek. Lesz több ebayes szerzemény, sminktermékek, drogériás szerzemények, egy kis Yankee Candle és néhány tesztelésre kapott termék is. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket  vásároltam-kaptam az utóbbi időben, akkor nézzétek meg a teljes posztot. :) 




Ebayről több neszesszert is rendteltem. Köztük azt is, amivel a "Mi van a neszesszeremben?" bejegyzés készült és azóta is használatban van. Nagyon strapabíró kis darab, mindenkinek ajánlom aki egy aranyos kis mini neszesszert vagy tolltartót keres. Itt tudjátok megvenni. 


Vásároltam még egy kis utazós neszesszert is, amit fel lehet akasztani és rengeteg hely valamint rekesz van benne, így minden kényelmes elfér benne utazáskor. :) Itt találjátok. 


Tényleg minden belefér és nagyon jól átlátható, igazán egyszerű benne rendet tartani. :) 

 

Ezt a kis macaron pénztárca/tárolót még nyár közepén kaptam kézhez. Szerintem nagyon cuki és praktikus. Én a pendrive-om és a kulcsomat tartom benne, hogy ne kallódjanak a táskám aljában. De egy kicsi táskához pénztárcának is szuper. Nagyon strapabíró, minőségi anyagból készült. 


Rendeltem még két ecsetet is. Az egyik egy Jessup satírozóecset. Itt találjátok. 
A másik pedig egy arckontúr ecset. 


Mindkét ecset nagyon jó minőségű. Az arckontúr ecset épp vizes volt amikor fotóztam, mivel épp előtte érkezett meg és azonnal ki akartam próbálni. :P Nagyon puha, de kellően tömött, nagyon szépen fel lehet vinni és el lehet oszlatni a kontúr púdert. 

A satírozóecset egy álom. Csodásan lehet vele satírozni, egyáltalán nem hullik, nagyon puha és jól mosható. 


Ez egyébként a Jessup prémium kategóriás ecsetei közül való. 


Szükségem volt még pár post it-ra és oldaljelölőre, mivel már annyi határidőnaplóm és noteszem van, hogy egy kicsit nehéz eligazodni bennük, így egyszerűbb ha a fontos oldalakat megjelölöm. Plusz egy monoton munkanapot is feldob egy ilyen aranyos kis post it. Sokkal szívesebben firkálok erre, mint egy sima vagy színes darabra. :) Itt találjátok. 


Megőrülök ezekért a kis pandákért. Könyjelzőnek is őket használom. :) 


Oldaljelölőből ezt a cicás szettet is megrendeltem, mert macskamániásként nem tudtam ellenállni neki. Hát nem édes? :) 


Megrendeltem a mini smiley diary-t is, nekem lilát küldtek, így jól eltalálták, mert ez a kedvenc színem. :) Praktikus, mert a mérete miatt még a kisebb táskáimba is belefér. Itt találjátok. 


Sminkes bűnözések. A Missha alapozóról már írtam tesztet, itt nézhetitek meg. Járt mellé egy Panda's Dream kézkrém minta is. A tesztbejegyzésben elérhetőséget is találtok. 

A Pink Panda webshopból megrendeltem a Makeup Revolution arckontúr palettáját. 


 A Catrice újdonságai közül a kontúrpalettát ás egy folyékony rúzst szereztem be. Már fotóztam róluk tesztet. 1-2 nap és szép sorjában felkerülnek. :) 


Íme a Makeup Revolution kontúrpaletta. Róla is hamarosan érkezik teszt. :)


A Rossmannban és DM-ben is beszereztem pár dolgot, köztük a kedvenc Dove tusfürdőmet és egy olyan Balea tusfürdőt, amit eddig még nem láttam. Hibiszkus és nektarin illata van és szerintem már a csomagolása is gyönyörű. Az illata csodás és neon narancssárga színe van. :) 


Mivel fogyóban van az Aussie száraz samponom, gondoltam megveszem a Batiste egyik termékét, mert korábban már használtam tőlük száraz sampont és nagyon szerettem. 


Rendeltem még pár haszontalan-hasznos cukiságot is ebayről. 


Az egyik ez az ív arany-ezüst tetkó volt. 


Rendeltem még egy 3d körömdíszítőkből álló szettet is, de sajnos eléggé késve érkezett meg. Augusztus közepére vártam, de csak szeptember 2. hetében hozta a postás. Sebaj, jó lesz jövő nyárra. :) Itt nézhetitek/rendelhetitek meg. 


Rendeltem még egy "Alice Csodaországban" ihletésű Chesire Cat-es telefontokot is. Nagy rajongó vagyok a mesének és a filmnek is, így már régóta szerettem volna egy ilyen telefontokot, vagy pólót, vagy bögrét. :) Itt találjátok!


Még nyár végén említettem a nővérkémnek, hogy szeretnék egy méregzöld-sötétzöld sima felsőt őszre. Mikor két hete hazalátogatott megállt Bécsben és megvette nekem ezt a csodás blúzt a Sisley-ben. :) Sajnos a fényviszonyok nem voltak a legjobbak, de pontosan olyan szín van, amilyet szerettem volna. 


Nagyon könnyű, finom anyaga van, egyszerre laza és elegáns. Ki is pipálhattam egy tételt az őszi kívánságlistámról. :) 

 

Két hete akkora szerencsém volt, hogy nyertem Zita blogján a nyereményjátékon. A nyereményem a Yankee Candle őszi kollekciója volt tartokban. Még egy tétel kipipálva a kívánságlistámról. :D Hamarosan róluk is olvashattok majd. :) 


A Coty-tól is kaptam tesztelésre pár terméket, már mindegyikről kész a bejegyzés, de azért megkérdezem, hogy melyikre vagytok leginkább kíváncsiak? :) 

Remélem, érdekesnek-hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést. A tesztek hamarosan érkeznek, már minden le van fotózva, meg van írva, csak az elmúlt három nap nagyon zsúfolt volt. 

Ti miket vásároltatok mostanában? :) Melyik Rimmel termékről legyen legelőször teszt? :) 




Megjegyzések

  1. Óh az a tok!!! *-*
    Egyből kiszúrtam!! :D

    Remélem a Catrice folyékony rúzsok jobban fognak működni, mint az essence-é, nagyon várom már a tesztet, szörnyen kíváncsi vagyok rá! (Az essence nálam rémesen leszerepelt...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jövő hét elején róla is érkezik a teszt. :)

      Törlés
  2. Büszke vagyok magamra, mert nem vettem semmilyen sminkterméket vagy lakkot. :)
    Egyedül arctonikot vettem, mert elfogyott. Abból most Himalaya szereztem be , problémás bőrre. Ki szerettem volna már próbálni és mivel épp akciós volt a Rossmanban....őt vettem Garnier helyett. Igaz eddig nem győzött meg. Fura, hnincs benne alkohol.
    Keret szűkítés után maradt a listán : Catrice tégelyes korrektora, egy tus, spirál és egy szép barnás-bronzos lakkot szeretnék.
    Spirálról várom a tesztet jobban. Láttam reklámban, de benned jobban bízom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) A HH arctonik nekem sem volt a kedvencem.

      Törlés
  3. Örülnék ha a Rimmel spirálról írnál először, szeretnék rá a Glamour napok alkalmával lecsapni. Mióta járom a Rossmanokat és a Müllereket, de erre felé még se híre se hamva az új szortimentnek, pedig nagyon fáj a fogom erre a kontúr palettára, alig várom a tesztet. Várom már a YC tartokról is a véleményedet, én még nem kerítettem sort rájuk, de fólián keresztül a Gingerbread Maple a kedvenc. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Róla lesz teszt elsőként. :) Rossmannban még nálunk sincs kint a Catrice új szortiment, de a Müllerben már augusztus közepe óta kint vannak.
      Nekem a Vanilla Bourbon tetszik legjobban. :)

      Törlés
  4. Borzasztóan szeretem az írószereket, ez a pandás post it szett pedig nagyon cuki. A mini napló nekem is megvan, szeretem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mióta megérkezett én is ezt a mininaplót viszem magammal mindenhová. :)

      Törlés
  5. Szuper kis dolgokat szereztél be :) Óh az a YC kollekció, biztos mindnek nagyon fini az illata :) Én a nude rúzsra lennék kíváncsi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás ez a YC kollekció, mindegyik illat telitalálat. :)

      Törlés
  6. Huu mennyi csodás dolog. :)
    A szempillaspirálról írj kérlek. Eddig egy Rimmel spirál se vált sajnos be nekem :(.
    A telefontok, satírozó ecset és a tartok tetszenek legjobban most! :D
    Tusfürdőn, samponon és egy csukott cipőn kívül mást most nem vettem, ezért nagyon büszke vagyok. :D

    VálaszTörlés
  7. Megkerdezhetem hoogy aza mosolygós napló igazából mi?:)) olyan sok helyen láttam már, de belülről sosem:D az egy sima vonalas füzet, vagy mi?:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fanni! Igen vonalas kis notesz de vannak benne sima színes lapok is, amik olyasmik mint a színes post it lapok. :)

      Törlés
  8. Ez a kék nesszeszer tök jól néz ki, ment is a wish listemre. Ezeket a fajta satírozóecseteket én annyira nem szeretem, nekem valamiért nem kényelmes velük dolgozni, túl nagyok vagy nem tudom :D A Yanke Candle tartokat már egyszer énis kipróbálom majd, tavaly télen, mikor volt kint standjuk az Allee-ban nézegettem őket, de akkor annyira egyik illat sem hatott meg. A Rimmel rúzsról és lakkról érdekel legjobban bejegyzés :P

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű a felső, amit kaptál! Szerintem a (méreg)zöld az egyik legszebb őszi szín és én be akarok szerezni néhány ilyen árnyalatú holmit.

    Személy szerint a Catrice kontúrpaletta tesztjét, valamint az Instagramon beharangozott fahéjas csiga receptjét várom legjobban :)

    VálaszTörlés
  10. Sziszás jelölőőőőő, hát végem van! Azt hiszem eddig tartottam magam távol az Ebay-től... :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  11. Az a telefontok nekem is kell!!! Kár, hogy nem tudok ebay-ről rendelni :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)