Home Decor Ideas - Autumn Cozy


home decor ideas



Néhány egyszerű lépéssel és igazán költséghatékonyan ősziessé egy meleg kuckóvá varázsolhatjuk az otthonunkat. Néhány új díszpárna, egy meleg takaró a kanapé támláján hanyagul átvetve vagy akár egy puha szőnyeg is növelik a melegségérzetünket. 
Ha nincs sok helyünk, válasszuk ki a lakás egy pontját, egy asztalt vagy komódot, amire különféle tálakba tehetünk őszi terméseket és gyertyákat, később faleveleket is. 
Ha pedig a gyertyáknál tartunk, semmi sem ad ősziesebb hangulatot, mint egy finom illatgyertya. 
A közelgő Glamour Napokon több lakberendezési kupont is felhasználhatunk, amikkel kedvezményesen szerezhetünk be pár kiegészítőt, hogy ne csak magunkat, de az otthonunkat is csinosítgathassuk. ;) 

Mit szóltok ehhez a válogatáshoz? Van belőle kedvencetek? Ti hogyan szoktak feldobni az otthonotokat ősszel? :)

Megjegyzések

  1. Egyre gagyibbak a posztok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked meg az életed lehet egyre szarabb, ha ezt gondolod és mégis azzal töltöd az időd, hogy ide jársz. ;) Egyébként cuki, hogy azt hiszed érdekel a névtelen ugatásod. :)

      Törlés
  2. A válogatás letisztult stílusú, világos, barátságos, de számomra picikét személytelen. A mi lakásunk homlokegyenest más, mint ez, zsúfolt, kuckózós, kissé múzeumszerű. Rengeteg emléket őriz, letűnt korok, háborúk, szerelmek, életek emlékét a párom hobbijának köszönhetően, de az én kézműveskedő szenvedélyem, valamint a szívem csücske akvarisztika is méltó helyet foglal el benne.

    A tárgyak a közösen eltöltött évek alatt valahogyan egymásba simultak a teljesen eltérő stílusuk pedig eggyé forrt össze.

    Az új tárgyak nálunk sohasem egy évszakváltás eredményeként kerülnek bele ebbe a rendszerbe. Egy hangulat, egy emlék, egy közös utazás, mind, mind új holmit hoz....vagy készítek valamit....találok egy gesztenyét a burkában a földön, frissen leesve, ilyesmik.

    Az összeállításodból a komód az, amit a magaménak érzek, szeretem a fából készült bútorokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván egy ilyen posztnál nehezebb személyeset összeállítani. Ilyenkor kell egy kicsit a képzelet, hogy bele tudd illeszteni a saját otthonodba akár az egészet, vagy a Te esetedben például a komódot. :)
      Én jobban kedvelem az egyszerűbb letisztult otthont. Persze nekem is vannak kedves holmijaim, régi bútorok, párnák, festmények, amiktől sosem válnék meg.
      Olyan jól esik, hogy írtál, imádom olvasni a megjegyzéseidet, nálam és más blogokon is, mindig tele van szívvel. :)

      Törlés
    2. :D
      Noigen, nálunk takarítani a vérbeki vacokban, valóságos kihívás, ilyenkor mindig irigylem a letisztult eleganciát! :)
      A fogalmat nálam jelenleg az képviseli, hogy nem visel a lakásunk szőnyeget! :D :D ....jelenleg még függönyt sem :D :D

      Kommentelős fajta vagyok, ez olykor talán soknak tűnhet, de tény, ha látok vagy olvasok valamit, ami megérint, muszáj vagyok kinyilatkoztatásokat tenni, és úgy, de úgy élvezem, ha ilyenkor viszontkommunikál a blogger(ina).
      Így aztán ott vagyok a legbőbeszédűbb, lelőhetetlen kullancs, ahol kapok visszajelzést! :D :D

      Kedves lány vagy, meglepő, hogy még az ilyen emberkéket is meglátogatják a keserű szívű, az élő fába is belekötő névtelen látogatók, akiknek valszeg nincs ennél nagyobb örömforrásuk az élethelyzetükben.

      Törlés
    3. Jézusom, dehogy vagy kullancs! Én nagyon szeretek az olvasókkal beszélgetni, szeretem ha elmondják a véleményüket, még akkor is ha az adott poszt nem tetszik nekik.
      A névtelen kötözködőkkel nem szoktam foglalkozni. Ha felvállalja a nevét és úgy mond véleményt, az más. Azon elgondolkodom. De így csak mosolygok rajta egy jót és hálát adok, hogy nekem nem ilyen életem van, hogy ilyenekben kelljen kiélni magam.

      Törlés
    4. Elgondolkozol rajta? Hm.. Nekem erről más emlékeim vannak..
      Egyébként azt hiszem, ha engem valaki/valami nem érdekel, akkor szóra sem méltatom, nemhogy olyanokat írjak, hogy szarabb az élete ( főleg nem nyilvánosan....) Meg az az ugatós duma. Hú. Ez csak azt mutatja, hogy felhúzott és lám Te sem vagy jobb.
      Egyik blogom négyezres lájkolótábora elég sok pozitívumot adott akkor, mikor megtaláltak az idióták. Ez egy ilyen világ, ahol az ember elmondatja, ha tetszik valami, meg azt is ha nem. Az már intelligencia kérdése, hogy ezt ki hogyan reagálja le..
      Sok sikert a továbbiakban!

      Törlés
  3. Ó, szuper. Elfogadnám az egészet, így, ahogy van. Tudnám is hova tenni most, lenne nekik hely :P :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem a komód tetszik első látásra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)