Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Szempillaspirál Teszt/Vélemény


A Glamour Napok közeledtével szerintem sokan kezdik számba venni, hogy mire is használják fel a kuponjaikat. Én magam is legtöbbször kuponnal veszek szempillaspirált és előtte szeretek azért tájékozódni, hogy milyen is a választék, mennyire váltak be másoknak az újabb termékek. :) 
Ebben a bejegyzésben a Rimmel egyik újabb szempillaspirálját mutatom be nektek, tehát ha valaki esetleg korábban már szemezgetett ezzel az igazán feltűnő csomagolású darabbal, akkor itt megtudhatja, hogy nálam hogyan teljesített. :) 




Kezdjük a külsővel. Maga a spirál egy gyönyörű, fényes, formás borítást kapott. Igazán mutatósra sikeredett, nekem sokkal jobban tetszik, mint például a Scandaleyes széria spiráljai. A zöld színe miatt nagyon feltűnő és igazán vidám darab. Én szívesen vettem kézbe kora reggelente. :)


A leírás szerint uborkakivonatot és B5 valamint E vitamint tartalmaz. Élénkíti a tekintetet, dúsít és megemeli a pillákat. Ami miatt én már a megjelenéskor felfigyeltem rá, az az uborkaillat volt. nagyon kíváncsivá tett, mivel alapjáraton imádok mindent ami uborkaillatú. :D


A spirál egyébként jól záródik, de a duci kialakítás miatt talán nem a legjobb választás egy utazós neszesszerbe, ha kevés helyünk van. 


A keféje hagyományos. Én szeretem a hagyományos sörtés keféket, talán még jobban is, mint a szilikonkefét. A kefe kialakítása miatt aggódtam egy picit, hogy, mennyire lesz nehézkes a használata. Erről majd írok később is. A Rimmel előszeretettel csinál HATALMAS keféjű spirálokat. Korábban már használtam és szerettem a Scandaleyes Show Off szempillaspirált, aminek a végén (a gigászi méret mellett) még egy kis tüskés szilikonbuckó is volt, hogy a biztonság kedvéért biztosan sikerüljön párszor majdnem megvakítani magamat. :D Ennek ellenére nagyon szerettem ezt a spirált, így voltak elvárásaim a Wake me up spirállal szemben is.


Nekem elég kicsi szemeim vannak, így még egy kisebb spirállal is nehéz kifesteni a szempilláimat. Azonban a korábbi nagy méretű kefékkel már szereztem egy kis rutint, így nem okozott gondot a Wake Me Up használata sem. Amint kinyitottam azonnal megéreztem a kellemes, friss uborkaillatot. 
A kefe a tökéletes mennyiségű festéket veszi fel, nem kell tunkolni és nem kell lehúzogatni sem, még a kefe csúcsán sem. Hatalmas nagy pluszpont. A festék állaga szerintem pont jó. Az én vékony, rövidke szempilláimat a sűrű festékek azonnal összeragasztják. 


Első kép csupaszon, második kép 1 réteg, harmadik kép 2 réteg. 

Kezdjük ott, hogy nekem tényleg nagyon kis csúf, semmilyen szempilláim vannak. Tényleg nagyon-nagyon nehéz belőlük szép, látványos eredményt kihozni, így sokkal engedékenyebb vagyok a spirálokkal szemben, mert fel van adva nekik a lecke. 

Egy rétegben a Wake Me Up nekem nagyon tetszik. Szép természetes pillákat csinál, egy kicsit hosszabbít és dúsít is, szépen megemeli őket és nagyon minimálisan tapadnak össze. Én hétköznapokon kedvelem az ilyen természetes hatást és plusz pont, hogy göndörítőt sem kell használni, mert szépen felíveli az egyébként egyenesen növő (szemét kis dög) szempilláimat. 

Két rétegben már egy egy kicsit hajlamos póklábasodásra, viszont így már sokkal látványosabb és hosszabb pillákat kapunk. 


Csupasz pillák, egy réteg, két réteg.

Azt hiszem elmondhatom, hogy az eredmény eléggé látványos. A tartósságát tekintve nem lehet rá panasz, egyáltalán nem maszatolódik vagy potyog, 8 órát simán kibír. A lemosása egyszerű. 

Összegzés: Szerintem egy jó kis hétköznapi darab, főleg ha valakinek alapjáraton is szép hosszú pillái vannak. Ha valakinek a tartósság is fontos, akkor különösen tudom ajánlani. Biztos, hogy találunk ennél jobb spirált is, akár még a Rimmel kínálatában is, de sok dolog szól a Wake Me Up mellett is. A külseje tényleg csodás, az uborkaillat szuper újdonság, hiszen jópár spirál van, amit szó szerint nagy levegővel ken fel az ember lánya. 
A kefe és maga a festék együttműködése is szuper. Szépen megemeli a pillákat. Ami ellen szólhat, hogy ha valaki nem túl gyakorlott, esetleg remegős a keze, akkor ezzel a hatalmas kefével bizony könnyen bakizhat. Ha valaki hozzám hasonlóan nem indul túl látványos pillákkal, de mindenképpen extra hosszú és dús szempillákat szeretne, akkor lehet, hogy csalódni fog benne. Én azt mondom, hogy kuponnal megéri megvenni. A szempillaspirálokat nehéz tesztelni, hiszen ahány ember, annyiféle szempilla, tehát ezek csak az én személyes tapasztalatim voltak. 

Értékelés: 5/4 

Egy pontot levontam, mert engem zavar, hogy két rétegben eléggé összeragasztja a pillákat, illetve ha egy hajszálnyival jobban dúsítana, akkor azt hiszem nagy szerelem szövődött volna közöttünk, de így is jó barátok lettünk. 

Remélem hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a tesztet! :) 

*A terméket tesztelésre kaptam a Coty Hungary-től, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti terveztek spirált vásárolni a Glamour Napokon? Próbáltátok már ezt vagy a Rimmel valamelyik szempillaspirálját? Esetleg van kedvecetek a márkától? :) 

Megjegyzések

  1. Hmmm, köszi a tesztet! Azt hiszem egyelőre nem veszem meg. Hasonló kis csupasz pilláim vannak nekem is, szóval most hiszek Neked! :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, a maybelline rocket vízálló spiraljabol szeretnék újat venni.
    A rimmel spiralok kozul a rockin curves van meg, és nekem sokkal jobban bevalt, mint a többi véleményezőnek krémmánián...kedvenc nem lett, de azért nem is rossz annyira, amennyire annak írták...

    VálaszTörlés
  3. Nekem szerencsére hosszúak a szempilláim, de elég ritkák. Szimpi hogy ennyire tartós. Ha lesz belőle Glamour napokkor is akkor lehet hogy megveszem.

    VálaszTörlés
  4. Tegnap megnéztem a DM-ben. A csomagolás valóban tetszetős. Ott volt egy sötétebb zöld változat is. Nem tudom mit tudott. Kerestem kiírást, hogy mennyibe kerül vagy hasonló, de nem volt. Eladó pont sehol, pedig a móri DM-ben eddig mindig segítettek. Az uborka illatot tényleg érezni ahony kinyitjuk. Engem zavar a kefe formája. Jobb szeretem a középett dundi keféket. Azokat is inkább szilikonból. Ilyen volt a Catrice multimizer, de kivonták.
    Szerintem még gondolkodom rajta kicsit. Igaz nincs sok időm. Kb kéthavonta kell vennem.
    Nem volt még spirálom a Rimmeltől, így nem tudok bizalommal dönteni.
    Most Aden Cosmetics dúsító spirálom van. 990 forintért arános volt. Lehetne picit tartósabb. Nem potyog, de már túl könnyű lemosni. Ha a hagymától vagy mástól könnyezem, már lejön. Catrice nem ilyen .

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tesztet! :) Befogok ruházni rá! ;)

    VálaszTörlés
  6. Tetszik, nekem alapból sincs baj a pilláim hosszával, úgyhogy lehet, hogy beruházok rá a Glamour napokon :)

    VálaszTörlés
  7. Én is szemezgettem már ezzel a Rimmel spirállal és az illata nagyon megfogott, olyan különleges! :)

    VálaszTörlés
  8. Nem rossz, sőt, de úgy érzem, hogy Glamour-napokon most vissza fogok térni a MF Clump Defy spiráljához, mert rengeteg spirált próbáltam már, de az kiemelkedett mind közül :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)