COTW - Dark Shadows


COTW



A hét színének ezúttal a feketét választottam. A fekete eleganciája, időtlensége és titokzatossága tökéletes Halloween hangulatot áraszt. A fekete örök klasszikus és mindenkinek jól áll. Nem hiába, hogy a női alapruhatár legfőbb pillérei is erre az árnyalatra épülnek. 
Bármilyen más színnel variálhatod és bármilyen alkalomra tökéletes. (Kivétel az esküvő, ha csak nem gyászolsz.) 
Egy kis fekete ruha, egy fekete alkalmi és pakolós táska, egy fekete magassarkú, csizma, a fekete bőrkabát és szövetkabát egyetlen ruhatárból sem hiányozhat, de egy sima fekete póló, nadrág és egy ceruzaszoknya is jelentősen megkönnyíti az öltözködésünket. Elsőre talán unalmasnak hangzanak ezek a darabok, de hidd el, ezek nélkül tényleg nehezen boldogul a modern kor leánya. 
Csakúgy, ahogy a sminkben is klasszikus, gondoljunk csak a szempillaspirálra, szemceruzára, tusvonalra vagy épp az örökké szexis füstös szemre. :) 

Ti kedvelitek ezt a színt? Válasszatok három kedvencet a képről! :) 

Az én kedvenceim az estélyiruha, a kalap és a magas szárú sneaker. :) 

Megjegyzések

  1. A fekete hosszú nadràg. Hosszú csizmàval,ès a szintèn fekete poncsóval 😊 mostanàban afekete nekem is bejön 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál! :) A poncsó tényleg nagyon csini darab! ^^

      Törlés
  2. Kivételesen az összes tetszik, de tényleg! Pont ilyen nacit van most rajtam :D
    A téli fekete csizmát már keresem, egyelőre eredménytelenül, és egyre hidegebb van. :-s

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van 2 ilyen nacim is, a legjobban variálható darabok. :)
      CCC-ben láttam szépeket, nem tudom Nálatok van e.

      Törlés
  3. Imádom a feketét!!!! Az ismerőseim pedig utálják, hogy imádom :))) Mindig színeket követelnek rám... de sokszor csak a körömlakkom színes és minden más fekete :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinte az egyetlen árnyalat, amibe tetőtől talpig beöltözhetünk nagyobb divatbaki nélkül. :)

      Törlés
  4. YESSS
    Végre igazán az én hetem van ebben a rovatban! Egynéhány kivétellel (mondjuk ezüst vagy holografikus ruhák) szinte biztos, hogy ha van ugyanaz feketében, az jobban fog tetszeni. Szép, szép színesben, na de annyi erővel miért ne lehetne akár fekete is?:D
    Legjobban a lézervágott (?) skater szoknya, a brogues és a kalap tetszik, de persze nem vágnám hozzá az ajándékozóhoz azt a nemtomhány milliós Elie Saab-ot se. Ha esetleg kedve támadna valakinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Black is such a happy colour! :D Épp tegnap néztem az Addams Family-t. :P

      Törlés
  5. Imádom a feketét :) Tavaly végre megtaláltam a kisfeketét is, úgyhogy most már teljesnek vélem a ruhatáram :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem már 3 éve megvan a kis feketém, de akárhányszor felveszem mindig megkérdezik ugyanazok az emberek, hogy új e. Néha feldobom egy övvel, vagy egy nude magassarkúval. Vagy felveszek fölé egy blézert, bőrdzsekit. Hihetetlen mennyire jól lehet variálni. Ellenben ha valaki egy feltűnő, flitteres, színes darabot vesz, annyira beleég az ember emlékezetébe, hogy teljesen mindegy milyen cipővel vagy táskával, ékszerrel veszi fel, a ruha ugyanaz marad. Azt nem lehet "öltöztetni" mint a kis feketét. :)

      Törlés
  6. Estélyi, poncsó, nagy táska (valaki igazán megdobhatna legalább csak az egyikkel :D)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)