A nap szettje - Bohemian Winter


Szerintem télen is lehet úgy ruhákat és szoknyát viselni, hogy ne fázzunk meg és ne fagyoskodjunk. Erre hoztam most egy példát, egy kicsit bohém hatású szettel, ami szerintem tökéletes viselet munkába, suliba, de egy randira vagy szabadidős programra is viselhető. 


Az első és legfontosabb dolog, hogy öltözzünk rétegeden. Egy vastag harisnya, trikó és egy meleg zokni nagyon sokat számít ilyenkor, hiszen lehet, hogy napköznap egészen kellemes az idő, de reggelente és esténként még gyakran fagy. Ráadásul így, ha melegünk van, akkor könnyebb levenni 1-2 réteget, mintha egy nagyon vastag holmit vennénk csak fel. 
Ez a szett mindenféle testalkathoz ideális, viszont az alacsonyabb lányok számára inkább egy rövidebb szárú, akár bokacsizmát javasolnék hozzá. Habár a tone-in-tone öltözködés már egyre kevésbé követelmény, mégis jól mutatnak szerintem a színben passzoló holmik egymás mellett, jelen esetben a csizma a kardigán és a kesztyű. A teveszínhez pedig csodásan passzol a bordó, ami nagyon jól feldobja az alapjáraton földszínekből álló szettet. 
Ehhez a szetthez én egy meleg, karakteres parfümöt tudnék leginkább elképzelni és valamilyen különleges, akár duochrome lakkot. Frizura tekintetében egy laza hullámos haj vagy egy kicsit zilált fonat illene hozzá legjobban. 

Sminkben én egy nude bronzos szemsminket készítenék hozzá, nude ajkakkal és egy finoman kontúrozott, highlighterrel kiemelt arcsminket. 

Remélem elnyerte a tetszéseteket ez az összeállítás és tudtatok belőle ötleteket meríteni. :) 

Ti szoktatok ruhát vagy szoknyát viselni télen? :)

Megjegyzések

  1. Hacsak nem kirándulni megyek, vagy nincs mínusz tíz fok, mindig szoknyát hordok. Egy vastagabb, mintás pamutharisnyával kb bármilyet fel lehet venni.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tettszik! Èn mindig szoknyàban-ruhàkban jàrok. Nincs nadràgom egyàtalán, kivève a melegítő nadràgok.
    (Marika)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)